Книги Українською Мовою » 💛 Фентезі » Місячний син, Черкащенко Дарія 📚 - Українською

Читати книгу - "Місячний син, Черкащенко Дарія"

292
0
26.10.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Місячний син." автора Черкащенко Дарія. Жанр книги: 💛 Фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Місячний син, Черкащенко Дарія» була написана автором - Черкащенко Дарія, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Фентезі".
Поділитися книгою "Місячний син, Черкащенко Дарія" в соціальних мережах: 

"Місячний син" – це вишукана і вражаюча подорож у світ темряви та світла, створена перою талановитої письменниці Дарії Черкащенко. Ця книга розповідає історію звичайного хлопця, який опиняється в надзвичайних обставинах та виявляється ключем до розгадки давнього секрету, занурюючи читача у магічний світ загадок та пригод.

🧑‍🦳 Про головного героя: Головний герой – це хлопець зі сміливим серцем і непохитною вірою у власні сили. Він – Місячний син, обраний силою світла, щоб принести врятовання у світі, де темрява намагається поглибити свої коріння. Його ім'я – символ надії, а його пригода – це виклик для кожного читача, щоб знайти своє внутрішнє світло серед навколишньої темряви.

🖋 Про автора: Дарія Черкащенко – це митець слова, який здатен вкрасти ваше серце з перших рядків. Її творчість – це магія, яка перетворює звичайні слова в глибокі думки та незабутні емоції. Авторка вміє розкрити таємниці світу і перенести нас у світ, де мрії здійснюються.

🌐 Про ReadUkrainianBooks.com: ReadUkrainianBooks.com – це місце, де кожен може відчути силу української мови та культури. Ми горді можливістю пропонувати вам доступ до найвибраніших творів світової літератури, які можна читати безкоштовно та без реєстрації. Наша мета – зробити українську літературу доступною для кожного, незалежно від часу та місця.

📘 Важливість читання українською мовою: Читати українською – це не лише насолоджуватися красою мови, але й зберігати нашу історію та традиції. Кожне слово, прочитане українською мовою, – це крок до збереження національної ідентичності та національної гідності.

🌟 ReadUkrainianBooks.com запрошує вас у захопливий світ "Місячного сина" та інших неймовірних пригод. Відкрийте для себе світ казки, натхнення та величі української літератури разом із нами. Поглибте свої знання, розширте свій світогляд та знайдіть відповіді на свої питання. Чекаємо вас на ReadUkrainianBooks.com – вашому вірному провіднику у світі слова та душі! 📚🌌


Читати ще книги автора Дарії Черкащенко:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 34
Перейти на сторінку:
Пролог.

 - Цей? Я ж просив найкращого! – обурився чоловік, сміливо дивлячись на співрозмовника. 

Тільки статус клієнта дозволяв йому поводитися так. Зустрінься вони десь на нейтральній території, розмова йшла б у більш поважному тоні. Адже чоловік був на голову нижчим, вдвічі ширшим і виглядав абсолютно неповоротким у порівнянні з моїм учителем.

- Я вам пропоную найкращого, – спокійно відповів учитель. 

- Цього? – товстий клієнт гидливо кинув на мене погляд. - Він же ще хлопчик!

Слова чоловіка були мені неприємні. Так, я ще не почав голитися і зростом поки що невисокий, але впевнений, фізична підготовка в мене набагато краща, ніж у чоловіків з його охорони. Тільки ось свою незадоволеність мені доведеться залишити при собі.

- Так, він ще молодий, - відповів учитель. – Але саме у цьому його перевага. Ви хочете охоронця для своєї дочки, а він виглядатиме дуже органічно поряд з нею, наче молодий кавалер, що вийшов з дамою на прогулянку. Дівчина – подружка виглядала б краще, але, на жаль, ми дівчат не тренуємо. 

- Мені й не потрібна дівчина, з ними важко працювати, – скривився клієнт. – Мені просто потрібен найкращий. 

Вчитель стомлено зітхнув і сказав: 

- Що ж, тоді пропоную вам його перевірити. Виберіть найкращого з найкращих у вашій охороні та нехай вони поміряються вміннями на тренувальному полі.

Товстий чоловік обернувся. Виглядаючи збоку спинки високого крісла, він подивився на свій супровід, що складався з чотирьох статних чоловіків у шкіряних обладунках з металевими нагрудниками та наплічниками. Потім чоловік повільно перевів погляд на мене. Неприємно посміхнувшись, відповів: 

- Я згоден. Марко, - він знову повернувся до своєї охорони, - поборешся з ним? 

- Із задоволенням, мілорд, - озвався чорнявий чоловік, з найгустішою щетиною серед чотирьох, в руках він стискав шолом із червоною смугою на правому боці, що свідчило про те, що він старший у групі.

- Добре, тоді ходімо за мною. - Вчитель неквапливо підвівся з крісла і попрямував до виходу з невеликої приймальні. 

Я вийшов разом з учителем, шанобливо відставши всього на крок. Клієнт із зайвою вагою, важко дихаючи, звільнив своє тіло від щільних обіймів крісла, потім подав знак охороні йти слідом.

У дворі гільдії розташовувалося велике тренувальне поле, вкрите м'якою землею. Нас любили по ньому ганяти, тоді коли воно розмокало після дощу, щоб ми відвойовували кожен крок, насилу вириваючи ноги з в'язкого бруду. Коли поле висихало, учнів змушували його рівняти перед тренуванням. Саме зараз поле було сухим, ідеально рівним і витоптаним. 

Не чекаючи зайвих вказівок, я попрямував до стійки з тренувальною зброєю, щоб мати більше часу на вибір найбільш відповідного. Тут було безліч залізяк різної ваги та розміру, але їх поєднувала одна властивість – вони були абсолютно тупими, навіть кінці мечів старанно заокругленні. Закінчивши з вибором, я вийшов на середину кола, де зазвичай проходили тренування з фехтування, і став терпляче чекати на суперника.

Той, на жаль, не поспішав. 

- Він же в одній сорочці, - обурився стражник, поглядаючи на мене, - нехай хоч шкіряний жилет одягне. 

- Вам потрібно перевірити хлопця, от і перевіряйте, в умовах наближених до реальних, - незворушно відповів учитель. Щоправда, звертався він не до стражника, а безпосередньо до вгодованого клієнта. - А що як на замок нападуть уночі, неочікувано, і йому доведеться захищати вашу доньку негайно і часу одягнути захисні обладунки зовсім не буде.

Клієнт із розумінням схвально закивав. 

- Ви абсолютно праві, Тарел, абсолютно праві. Таке може статися. Так що Марко, не хвилюйся, перевір хлопчика як слід.

Мій майбутній суперник знизав плечима, кивнув, передав свій шолом одному зі стражників, і нарешті вирушив до стійки зі зброєю. Вибирав він не довго, але теж досить ретельно, перевіряючи баланс, довжину і те, як рукоять лежить у руці. Потім став переді мною, стискаючи меч у лівій руці. 

- Починайте! - скомандував учитель.

Ніяких прав старшому нападати першим я не надавав, різко крутнувшись на місці, немов пружина, що скручується, пішов вниз і підбив чоловікові ноги. Стражник упав, перш ніж встиг щось зрозуміти, я ж розкрутився назад, встаючи на ноги, і приставив до горла поваленого суперника тупий кінчик свого меча.

Клієнт витріщається на нас з відкритим від подиву ротом, не розуміючи, як таке сталося. Та ще й так швидко! Вчитель спокійно мовчав. Якщо не дають команди, треба продовжувати. 

Я прибрав меч убік і подав руку вартовому. Він теж був відверто здивований, але швидко впорався з емоціями, спокійно скористався моєю допомогою, підвівся і став струшувати з себе пилюку. 

- Я недооцінив тебе, хлопче, - виправдався мій суперник.

Він підняв свій меч і приготувався до бою. Цього разу стражнику вдалося завдати кількох ударів, я легко відбивав їх. Коли наші мечі схрестилися вкотре, я скористався силою удару суперника, різко повів свій клинок убік і вниз. Стражника потягнуло слідом, він похитнувся. Я підбив коліном його руку, вибиваючи меч. І знову направив свою зброю на переможеного суперника. 

- Ну що, підходить вам хлопець? – поцікавився Тарел. - Чи продовжуємо?

Клієнт трохи помовчав, долаючи емоції. Він був дуже здивований, що хлопчик зміг двічі перемогти його кращого охоронця. Похитавши головою, він нарешті відповів:

- Ні вистачить. Підходить. 

За цей час я встиг покласти обидва мечі на стійку і підійти до вчителя. Марко теж зайняв своє місце за спиною нашого клієнта. 

- Як твоє ім'я, хлопче? - поцікавився мій новий роботодавець. 

- Роні. 

- Я Станіс Талеон, лорд міста Горіхо. 

- Матиму за честь, служити вам, - відповів я завченою фразою, схиляючи голову. 

- Роні, іди до своєї кімнати збиратися, - м'яко скомандував Тарел.

- Слухаюсь, учителю, - я розвернувся і пішов до себе, намагаючись йти якомога повільніше, бо до мене долинули слова дуже цікавої розмови:

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 34
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Місячний син, Черкащенко Дарія», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Місячний син, Черкащенко Дарія"