Книги Українською Мовою » 💛 Романтична еротика » Всього одна ніч, щоб отримати щастя..., Крістіна Жиглата 📚 - Українською

Читати книгу - "Всього одна ніч, щоб отримати щастя..., Крістіна Жиглата"

372
0
08.11.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Всього одна ніч, щоб отримати щастя..." автора Крістіна Жиглата. Жанр книги: 💛 Романтична еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Всього одна ніч, щоб отримати щастя..., Крістіна Жиглата» була написана автором - Крістіна Жиглата, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Романтична еротика".
Поділитися книгою "Всього одна ніч, щоб отримати щастя..., Крістіна Жиглата" в соціальних мережах: 

Ласкаво просимо на ReadUkrainianBooks.com – вашому улюбленому джерелу найцікавіших українських творів! Сьогодні ми раді представити вам захоплюючу книгу "Всього одна ніч, щоб отримати щастя..." від талановитої письменниці Крістіни Жиглати. 📚✨

📖 Про книгу "Всього одна ніч, щоб отримати щастя...": У цій захоплюючій історії вас чекає море емоцій та непередбачувані події. Головний герой книги – це звичайна людина, яка вирішила ризикувати всім у пошуках щастя. Він чинить вибір, який змінить його життя назавжди. Чи зможе він знайти те, що шукає? Читайте, щоб дізнатися!

👩‍🎤 Про авторку – Крістіну Жиглату: Крістина Жиглата – це видатна українська письменниця, яка вразить вас своєю обдарованістю та вмінням відтворити найтонші почуття героїв у своїх творах. Її книги завжди наповнені справжніми емоціями та глибоким змістом.

🌐 Про ReadUkrainianBooks.com: ReadUkrainianBooks.com – це вірний друг для всіх любителів української літератури. На нашому сайті вас чекає безліч найкращих творів від відомих авторів та перспективних новачків. Читайте онлайн абсолютно безкоштовно та без реєстрації. Долучайтеся до нашої спільноти та діліться враженнями!

📚 Чому важливо читати українською: Читання українською мовою – це не тільки розвага, але й спосіб зберегти та розвинути нашу мову та культуру. Це підтримка українських авторів та національної спадщини.

🔥 Не пропустіть шанс зануритися у захоплюючий світ "Всього одна ніч, щоб отримати щастя..." разом з ReadUkrainianBooks.com. Приєднуйтеся до нас та дозвольте словам відкрити для вас нові горизонти! 🌟📖


Читати ще книгу автора Крістіни Жиглати:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 25
Перейти на сторінку:
Розділ 1

Влад Багіров:

Зайшов до бару, просто випити! Зняти напругу після важкого дня, який постійно закінчувався одним і тим самим. А як ще може бути, коли твоя робота є суцільною небезпекою?

 

Іноді так все набридає, що хочеться щось змінити: роботу, місце проживання, життя!

 

Кожен день - те саме: наркотики, бандити, вбивці! І ти ніби чиниш благородну справу, відловлюєш їх, закриваєш  у в'язницю, робиш світ чистіший, а в самого від цього нічого не змінюється.

 

Мені вже сорок два роки! У мене немає дітей, а перший шлюб розпався через мою роботу. У мене чудові зв'язки, друзі, і я маю власну, гарну квартиру в центрі міста. Є улюблений автомобіль та гроші на рахунку, які дозволили прожити безтурботне життя. Але...

 

Зовсім немає часу на це безтурботне життя, провести хоч день суто для себе, у своїй розкішній квартирі. А повертатися щодня додому, стає нестерпно, бо ніхто не чекає, ніхто не зустрічає! Прожити життя і не залишити по собі слід, мабуть найгірше, що може чекати людини. Адже з кожним роком я не стаю молодшим, хоча завжди намагаюся тримати себе у формі, пропалюючи години у спортзалі.

 

Я не страждаю на брак жіночої уваги, але секс це задоволення для тіла, задоволення твоїх потреб! А хочеться ту, яка любитиме і залишиться з тобою до кінця…

 

– Бармен! Ще горілки! - вривається в мої роздуми, жіночий голос.

 

Дивлюсь праворуч від себе і бачу молоду дівчину років двадцяти п'яти. Красива, з довгим каштановим волоссям, яке було трохи скуйовджене, ідеальними рисами обличчя, пухкими губами і виразним поглядом, колір яких мені не вдавалося розгледіти при такому освітленні. Дівчина мала досить дрібний зріст і тендітну фігуру, але чудові об'ємні груди, які були туго обтягнуті водолазкою чорного кольору.

 

На ній не було прикрас, крім обручки на безіменному пальці правої руки, і навіть не було косметики. На вигляд здавалася простою дівчиною, серед звичайної сірої маси, але двадцять років роботи слідчим навчили мене бачити значно більше. А саме: її тремтячі руки, синці на руках і шиї, які вона намагалася сховати, а також припухлі повіки, без сумніву від сліз, і невелика ранка на губі. Крім того, в її очах легко було розглянути смуток і розпач, а випита п'ята чарка горілки, тільки підтверджувала мій уявний аналіз. У дівчини біда! Але буде ще більше неприємностей, якщо вона зараз вип'є наступні п'ять порцій спиртного, які їй поставив бармен.

 

На вулиці глибока ніч, район тут не найбезпечніший до того ж, вона була без сумочки і цілком можливо без телефону. Я не чортів Робін Гуд, і далекий від благодійника, але все ж таки, якось важко було заплющити на це очі і просто піти.

 

- Привіт, - виривається у мене, коли вона залпом випиває чергову чарку. Навіть не закушує, трохи покашлює, якийсь час мовчить, кидаючи на мене переляканий погляд.

 

Ох, ці очі! Зачепила, глянувши лише раз!

 

- Вибач, я прийшла сюди не для того, щоб заводити знайомство! - відшиває вона мене, а я ну чомусь вирішив бути настирливим. Ніколи в собі цього не помічав, але і ... ніколи не отримував таку швидку, категоричну відмову!

 

- Я теж тут не для знайомств, але бачу, що ми маємо одну спільну справу, чому б просто не скласти один одному компанію?

 

Вона посміхається, алкоголь уже злегка вскружив їй голову, але виглядає такою милою, такою беззахисною та недосвідченою у справі – напитися вщент! Видно, що пити горілку в барі, для неї зовсім не звичне заняття, тим більше знайомитися з чоловіками!

 

- Буду рада компанії, - каже вона, сідаючи ближче до мене.

 

Настільки ближче, що її коліна впираються мені в стегно, а приємний запах парфумів, обволікає мене як опіумом. У штанах миттєво стає тісно, адже мій член миттєво підвівся, почувши бажане. Ніколи такого не було, щоб від звичайної присутності симпатичної дівчини я втрачав контроль у громадському місці.

 

- Мене Влад звуть! - кажу, щоб відволіктися.

 

- Вероніка, - представляється вона, простягаючи мені свою витончену ручку. Охоплює мою величезну долоню своїми пальчиками, а в мене в голові від цього, спливає хвора думка, як вона цими ж пальчиками, охоплює мій член. - Але можна просто Ніка, - додає, подивившись на мене своїми неймовірними очима.

 

- Дозволиш тебе пригостити? - питаю, кидаючи погляд на її замовлення. - Чи хоча б сплатити те, що ти вже замовила?

 

Вона хіхікає, роблячи надто різкий рух, і мало не падає зі стільця. Притримую її за талію, а вона притискається до мене, злякано обхопивши мій біцепс руки. Після чого не губиться, а одразу стискає його кілька разів пальцями і знову сміється.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 25
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Всього одна ніч, щоб отримати щастя..., Крістіна Жиглата», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Всього одна ніч, щоб отримати щастя..., Крістіна Жиглата"