Книги Українською Мовою » 💛 Фентезі » Серце Дракона, Вікторія Калінгер 📚 - Українською

Читати книгу - "Серце Дракона, Вікторія Калінгер"

290
0
20.03.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Серце Дракона" автора Вікторія Калінгер. Жанр книги: 💛 Фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Серце Дракона, Вікторія Калінгер» була написана автором - Вікторія Калінгер, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Фентезі".
Поділитися книгою "Серце Дракона, Вікторія Калінгер" в соціальних мережах: 

Серце Дракона - це захоплююча фентезі-повість від талановитої письменниці Вікторії Калінгер. Книга розповідає про пригоди молодого лорда Алдріка, який опиняється в епіцентрі великого конфлікту між людьми і драконами. Головний герой, змушений змінити своє ставлення до світу, коли йому доводиться спілкуватися з драконом, і ця зустріч змінює його життя назавжди. Подорож Алдріка пролягає через мальовничі краї, де кожен крок викликає нові випробування та відкриває таємниці минулого.

Автор книги, Вікторія Калінгер, є відомою в українському літературному світі як майстерня інтригуючих сюжетів та живих персонажів. Вона народилася в мальовничому місті Львові, де й отримала свою літературну освіту. За роки письменницької діяльності Калінгер здобула популярність серед шанувальників фентезі та пригодницьких жанрів. Її твори завойовують читачів своїми запаморочливими сюжетами та глибокими філософськими мотивами, що вражають душу та залишають незабутні враження. Серце Дракона - це ще один яскравий шедевр у творчості Вікторії Калінгер, який неодмінно зачарує вас своїм світом та персонажами.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 128
Перейти на сторінку:
Серце Дракона

                     Серце Дракона                                                

                                                                     «Інколи, наше призначення робить з нас тих, ким ми є»

«Прислухаючись до власного серця, важко помилитися, адже воно знає набагато більше, ніж наш розум»

«Не завжди, знаючи майбутнє, ми можемо бути впевненими, що воно буде саме таким, яким нам його описують. Адже, інколи, наші дії та слова можуть докорінно змінити те, що здавалося б змінити просто не можливо».    

 

Для нього вона була неначе вино, зібране із найкращих сортів ягід – такою ж п’янкою та зігріваючою з середини. Вона була немов сила, подарована Богами – проникала в самісіньке серце та огортала собою все тіло, займаючи кожну клітинку єства, не лишаючи навіть найменшого просвіту. Вона була яскравим променем світла, що відлякувало та стримувало внутрішніх демонів та примар, які роками пускали своє коріння, міцно обвиваючи та тримаючи його. Своєю присутністю вона могла приспати всю ту темряву, що пожирала його оголену душу з середини. Поруч із нею він ладен був кидати виклик кожному, хто насмілювався бодай одним поглядом нашкодити їй. Зустрівши її, він навчився по справжньому жити та зрозумів, що здатен відчувати ніжність та любов, так само як лють та гнів. Світ перестав бути для нього в чорних та сірих тонах – в ньому почали з’являтися нові фарби, які він вважав вже давно втраченими та чужими. Для нього вона була цілим всесвітом, заради якого він був здатний на все. А найголовніше – він ладен був спалити вщент цей мізерний світ, якщо той наважився б хоч якось зашкодити їй.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 128
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Серце Дракона, Вікторія Калінгер», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Серце Дракона, Вікторія Калінгер"