Книги Українською Мовою » 💛 Фентезі » Дикі в Академії, Анна Лященко 📚 - Українською

Читати книгу - "Дикі в Академії, Анна Лященко"

155
0
02.05.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Дикі в Академії" автора Анна Лященко. Жанр книги: 💛 Фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Дикі в Академії, Анна Лященко» була написана автором - Анна Лященко, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Фентезі".
Поділитися книгою "Дикі в Академії, Анна Лященко" в соціальних мережах: 

Хвилююча подорож у світ магії та пригод! Відкрийте для себе унікальну книгу, яка здивує вас на кожній сторінці. "Дикі в Академії" - це захоплива пригода, яка змусить ваше серце битися швидше.

🌟 Головний герой, Артем, молодий і відважний, готовий вирушити в найнебезпечніші пригоди, щоб відстояти своїх друзів і зберегти світ від зловтішних сил. Його сміливість і винахідливість зроблять вас прихильником з перших рядків.

🖋 Автор, Анна Лященко, має надзвичайний талант приводити світ своїх творінь до життя. Її слова переплітаються з чарівністю, а кожен образ оживає під її пером, зачаровуючи читача.

🌍 Відчуйте силу української мови! На readukrainianbooks.com ви зможете насолоджуватися найкращими творами українських авторів безкоштовно та без реєстрації. Читання українською - це не лише спосіб розваги, а й важлива складова розвитку мови та культури. Дозвольте собі поглибити знання, насолодитися магією слів та зрозуміти важливість мовного різноманіття.

🔍 Ця книга - не просто розважальна історія, це запрошення у світ мрій та пригод, яке залишить незабутні враження. Долучайтеся до читацької спільноти readukrainianbooks.com та діліться враженнями разом з нами!


Читати ще книги автора Анни Лященко на нашому сайті:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 108
Перейти на сторінку:
Розділ 1

Ксі

Такого у нашій Академії ще не було! Цього року вперше прийняли п'ятьох новеньких із Диких Земель! І тепер з нами, драконами та драконицями вищих родів навчатимуться ці – необтесані мужлани з Диких! Усі хто був на території вибігли подивитися на цю дивину.

Шестеро драконів приземлилися просто на площі перед головною будівлею. Подивитись на це видовище збіглася вся Академія! Коли дракони обернулися у людей, ахнули не лише дівчатка. П'ятеро молодих хлопців і старший чоловік, схоже, були представниками різних кланів і при цьому дуже красивими, якоюсь первісною красою, але не це шокувало. Одягнені вони всі були в справжнісінькі ведмежі шкури! Кажуть, там, звідки вони прилетіли, більшість свого життя усі проводять у тілі драконів!

– Дикі Землі знаходяться на самій околиці Світу. Кажуть, що за ними лише Вічна Темрява. - продовжує мене просвічувати Акіра, моя сусідка по кімнаті.

- Звідки ти знаєш?

- Мій брат літав туди із дипломатичною місією. Розповідав, що гостей прийнято зустрічати у вигляді дракона і вони майже весь час, доки там перебували, не оберталися в людей. Жили в печерах, у горах, полювали та їли сире м'ясо.

- Жахіття! І тепер ось ці дикуни з нами навчатимуться? Та вони навряд чи навіть читати вміють! - Дівчатка навколо мене захихотіли, і це не залишилося непоміченим новоприбулими.

- А ще кажуть, що вони за нареченими приїхали! Та тільки хто ж захоче в їхній глушині жити??

– Тсс. Мені здається, вони чують нас. – Сказала я подрузі.

- Залиш, Ксі, на такій відстані вони нас навіть у звіриному вигляді не почують.

- Акіро, не забувай, що вони Дикі! - І тут один із них зневажливо кивнув у наш бік, ніби підтверджуючи мої слова.

Інші теж повернулися до нас і почали розглядати. Один із них щось сказав і всі голосно засміялися. А тим часом довкола почало відбуватися щось незвичайне. На території Академії почалася метушня, постійно прибували та відбували екіпажі, в принципі, нічого дивного – ось-ось розпочнеться навчальний рік, але екіпажі не привозили, а відвозили студентів, точніше студенток!

Десятки молодих дракониць залишали стіни Академії. Що відбувається??

- Дівчата! Мене забирають із Академії! - Уся в сльозах прибігла Шатане, наша подруга.

- Що відбувається?

- Ці. Дикі. Адже вони не просто вчитися приїхали. Вони за дружинами прибули! Але найжахливіше, що згідно з домовленістю з нашим Імператором, вони мають право вибрати собі будь-яку драконицю! Навіть із королівської родини.

Отож чому батьки кинулися забирати своїх дочок! Кому хочеться віддавати своїх крихт цим Диким!

Але в мене не дуже добрі стосунки з моїм опікуном, і, судячи з того, що забирати мене з Академії ніхто не поспішає, я - кандидатка на заміжжя з одним із цих дикунів.

Поселили новеньких на околиці кампусу. Кажуть, це пов'язано з тим, що спати вони віддають перевагу у звірячому вигляді.

Боже, яка дикість! Сподіваюся, що перед заняттями вони хоча б душ приймають.

Наступного дня розпочинаються заняття в Академії. І новий сюрприз! Дикі навчатимуться з нами, на третьому курсі! Як це взагалі можливе?

На першій парі ректор представляє нам нових студентів. Усі вони вже у формі Академії, і навчатися будуть по одному на кожному факультеті: Бойовому, Лікарському, Управлінському, Економічному та Дипломатії!! Ще одна несподіванка! Можливо, вони таки вміють хоча б читати. Ймовірно, я скоро це дізнаюся, бо один із них – Ердан, опиняється зі мною на одному факультеті та курсі.

 

Ердан

Ну татко, ну постарався!

Та гаразд би, тільки на навчання відправив, так ще й зобов'язав наречену собі знайти! Мало мені дівок у нас чи що? А якщо спадкоємець знадобиться, то будь-яка з радістю понесе. І здоровенького народить. Дівчата у нас міцні, не те, що ці... дівиці високородні. Вони взагалі народжувати здатні? Боюся, навіть літати нормально не зможуть, принаймні, у наших краях. Крильця свої прозорі відморозять. І що мені робити з такою дружиною? У замку зачинити? І дрова всю зиму в пащі тягати?

За що мені це покарання? На місцевих дівчат навіть дивитись боязко. А вже в ліжко тягти! Хоча щось тато говорив про місцеві звичаї. Вони взагалі до остраху тут окультурилися. Якщо не Істинна і не завагітніє навіть. Тьху ти. І в ліжко без шлюбу вони не лягають. Тож спочатку у храм – потім у ліжко. Маячня якась, а як я визначу, що вона моя Істинна Пара?? Істинність ініціалізується тільки після першої ночі. І якщо цього не станеться – доведеться розірвати шлюб. А це можливо лише у храмі мого родового маєтку. Тому і з дівками нашими жодних проблем. Не підійшла – вільна! А з дівчатами Імперії стільки мороку вийде! Тобто схема вимальовується така: Храм Імперії - Ліжко - Родовий храм. Так що я повинен щоразу літати додому, доки не знайду Істинну? Між Імперією та Дикими Землями – тиждень шляху як мінімум! Та я втомлюсь крилами махати!

Гаразд, поки займуся навчанням. Мені дістався факультет Дипломатії. Я ж – спадкоємець престолу! Хоча намагалися на Лікарський запхати, на кшталт там дівиць більше. Але я такої ганьби не потерплю! Я – Ердан із Роду Золотих Драконів, наслідний принц Диких Земель! І мене відправлять трави збирати та зілля варити? Я взагалі-то на Бойовій хотів, але тут уже чинив опір мій наставник Діган, за сумісництвом - начальник Королівської Охорони, сказав, що там навчатиметься мій охоронець - Ізир з Роду Примарних.

Зі мною прилітіли ще троє моїх друзів: Ятан з Роду Гірських, його визначили на Управлінський, Крістіан з Роду Лісових – на Лікарський та Фрай з Роду Попелястих – на Економічний. Мої друзі надалі мають скласти основу моєї влади. І знання, які ми отримаємо в Академії, згодом стануть у нагоді для нашого Королівства.

До речі, Діган прибув із нами, так би мовити оберігати нас. Ну і він, між іншим, теж не одружений. Хоча дітьми його Богиня Гір не обділила. Як то кажуть – у кожному клані по парі.

Ну що, Дикі! Наведемо шурхіт у цьому прилизаному закладі?

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 108
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Дикі в Академії, Анна Лященко», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Дикі в Академії, Анна Лященко"