Книги Українською Мовою » 💛 Фентезі » Моя СусІдка ВІдьма, Маріанна Ласкава 📚 - Українською

Читати книгу - "Моя СусІдка ВІдьма, Маріанна Ласкава"

129
0
07.05.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Моя СусІдка ВІдьма" автора Маріанна Ласкава. Жанр книги: 💛 Фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Моя СусІдка ВІдьма, Маріанна Ласкава» була написана автором - Маріанна Ласкава, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Фентезі".
Поділитися книгою "Моя СусІдка ВІдьма, Маріанна Ласкава" в соціальних мережах: 

📘 Привіт, любі читачі! Я рада представити вам мою нову книгу "Моя СусІдка ВІдьм" - історію про магію, дружбу та пригоди від української письменниці Маріанни Ласкавої.

🌟 Головна героїня цієї книги - молода дівчина, яка переїжджає в новий будинок і зустрічає свою дивну сусідку. Поступово вона виявляє, що її сусідка - відьма, і їх звичайне життя перетворюється на неймовірну пригоду. Разом вони вирушають у подорож по світу магії, де чекають на них неймовірні випробування та небезпеки.

🖋️ Маріанна Ласкава - це я, ваша улюблена авторка, що пише з любов'ю та ентузіазмом. Мої книги - це не лише розважальна література, а й можливість відчути магію та віру у найкраще.

📚 На сайті readukrainianbooks.com ви маєте змогу насолодитися читанням книг безкоштовно та без реєстрації. Тут зібрані найкращі твори світової літератури, а також найцікавіші релізи від українських авторів. Читати українською - це не тільки модно, а й важливо для збереження мови та культури. Кожна сторінка, прочитана українською, - це крок до розвитку нашої мови та національної самосвідомості.

🌍 Оберіть культурне споживання та читайте українських авторів, які дарують нам чарівні історії та незабутні емоції. Разом ми робимо світ кращим! 📖✨


Читати ще книги автора Маріанни Ласкавої на нашому сайті:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 75
Перейти на сторінку:
ГЛАВА 1

Софія.

Я собі мирно спала, загорнувшись у ковдру, як у кокон, ні, я не змерзла, просто так було зручно та затишно. Поспішати, мені не було куди,  сьогодні був  вихідний день - субота, причому мій законний вихідний. І я хотіла виспатися.

Я працював 5 днів на тиждень, в місцевій аптеці, як раз за квартал від свого будинку,  це було дуже зручно. Звичайно, не робота моєї мрії, але мені подобалося, та й за це платили гроші і не погані. Хоча, я і була відьмою,  можна було б займатися чисто виготовленням зілля, але я хотіла людям допомагати ще й по-іншому. Так я мала сайт в Інтернеті, де приймала різні замовлення на зілля, мазі, амулети, але це був мій додатковий дохід. Єдине, що було для мене табу так це любовний приворот, причому будь-який. За них була надто велика плата. І платити  потрібно було частиною своєї сили, душі та здоров'я, я не хотіла, тому на таке завжди відмовляла.

І ось сьогодні я бачила такий прекрасний сон, зазвичай я не пам'ятаю, що мені снитися, але сьогодні чомусь запам'ятала. І снилося мені, те, чого, мабуть, ніколи не буде. Мені снилося моє власне весілля. А з огляду на те, що я відьма і мене ніхто ніколи не полюбить, то й весілля мені не бачити. Тому хоч уві сні я вирішила цим трохи насолодитися. Але, все закінчилося раптово. Поки мені на вухо не почали страшно репетувати, нявканням, ніби сталася пожежа, чи ще щось таке, і це був мій кіт, до речі, не чорний як у всіх відьом, а рудий, сподобався він мені тоді, дуже, шкода його стало, от і взяла на свою голову, такого дармоїда, не вдячного, який репетує ось так, іноді і цим  не дає поспати:

- Софія! Софія! Софіє, прокидайся! Прокидайся! Та прокинься, ти відьма чортова!

- ммммм ..... Господи, відвали від мене, дурний кіт!

- Ну, ні Софія!

І тут мені в руку вп'ялися гострі пазурі. На що, я розплющила очі, подивилася на годинник, а там була 9 ранку, і я закричала:

- ОЛІПМ! Ах, ти ж падлюка  руда! Ану відвали від мене! Інакше поголю налисо, кіт ти невдячний!

І кіт кулею злетів з ліжка, і побіг за двері, факту, що його поголять, він боявся як вогню, хоч чимось його можна було налякати, решта просто вже не діяла, не боявся він нічого, пояснюючи це тим, що в нього є дев’ять життів.. І я, не поспішаючи, дуже повільно підвелася, сіла на ліжку. І дивилася, як мій кіт злякано виглядає з-за рогу дверей, це було дуже смішно, я закотила очі, і, сміючись, сказала:

- Олі, та йди ти вже сюди. Потрібно поговорити!

І він  не поспішаючи, немов перевіряючи кожен крок чи нічого не буде, прийшов, далі я сказала:

- І так почнемо: що це таке? А? сьогодні ж вихідний я маю право виспатися! Ти що забув за нашу угоду? Чи захотілося лисим побути? А?

- Ні, Софіє, тільки не голи, ти що! Не треба! Як же моя репутація? Май хоч краплю совісті!

- сам винен! Не треба було  злити мене, особливо вранці!

- Зла ти Софія!

- відьма я, як ні як Олімп, чи ти забув? Може нагадати?

- Це так, і ще, яка відьма, і ні, не забув! Таке хрін забудеш! І не була б ти відьмою, то зі мною б зараз не говорила!

- Хмммм ..., точно підмічено Олі. І так чого, ти кричав,  га? Корм у тебе був насипаний на ранок, лоток чистий, вода є що тоді ще треба? Пожежа, повінь, торнадо, ураган, чума? Чи почув нову кішку?

- Гірше, Софія! Гірше!

Далі я встала, одягнувши халат, пішла на кухню, там зробила собі каву та бутерброди, і, снідаючи, я відповіла йому:

- Що ж може бути гіршим за все це? Вибач, але ти кіт! У тебе не може бути серйозних проблем, мені чи не знати!

- ой, фігове у мене передчуття Софія, ой, відчуваю, проблеми у нас сьогодні будуть .... саме по твоїй частині ...

- ОЛІПМ! Говори конкретно! Досить натяками розкидатися! Моє терпіння не вічне! І тим більше ти сьогодні завинив!

- Гаразд, це інквізитор, Софія ...

- Що? старий Аркадій знову на районі? Він же нещодавно заходив! І сказав, що до наступного місяця мене не турбуватиме, якщо скарг на мене не буде. Знову перевірка чи що? І така несподівана… хммм… дивно…чи знову ці курки наскаржилися!

- не він це Софія, не він...

- Як не він?! А хто тоді? Хтось  крутіше і вище нього по рангу? Тоді чому я його ще не відчуваю? Захист?- розумно

- ти мене питаєш? Я всіх інквізиторів не знаю Софія, але це хтось молодший за Аркадія набагато! Я лише твій магічний кіт - фамільяр. І не можу відчувати багато. А знати в обличчя всіх інквізиторів, це по твоїй частині, ти ж у нас відьма!

- От чорт! Так, Олі, а ну  сходи на розвідку, швидко!

- Чого я відразу??? Нізащо Софія! Тобі треба ти  йди! Найшла крайнього, одно маленького котика

- ОЛІПМ!

Ну, треба було придумати йому таку кличку. Я навіть не знаю, про що я думала, коли вигадувала це ім'я. Поки ми з котом на кухні, з'ясовували стосунки, хтось подзвонив  у дверний дзвінок. І ми подивилися один на одного, здивований, і я сказала:

- думаєш, він?

- Може сусідка? - Сказав кіт

- Олі, яка до дідька сусідка?! Ти що забув?! Мене весь наш район боїться! Причому не лише наш, а й сусідніх два, хоч думаю і все місто. І хтось, прямо відкрито, це заявляє, а хтось, тихо. Ніхто не ризикне, просто так, взяти і прийти до мене в будинок, в будинок ВІДЬМИ! Ні, з власної волі, ні з чийогось, ще й спокійно постукати в мої двері, як ні в чому не бувало, знаючи, хто я така! Це просто смішно і нереально

- Тоді може клієнти?

- вони приходять, коли темно Олі, щоб їх не побачили! Ще й зі мною! Це для безпеки усіх нас. А зараз ранок!

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 75
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Моя СусІдка ВІдьма, Маріанна Ласкава», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Моя СусІдка ВІдьма, Маріанна Ласкава"