Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Вороги чи майбутні коханці, Mary Kons 📚 - Українською

Читати книгу - "Вороги чи майбутні коханці, Mary Kons"

152
0
12.05.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Вороги чи майбутні коханці" автора Mary Kons. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Вороги чи майбутні коханці, Mary Kons - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Mary Kons
Електронна книга українською мовою «Вороги чи майбутні коханці, Mary Kons» була написана автором - Mary Kons, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Вороги чи майбутні коханці, Mary Kons" в соціальних мережах: 

Привіт, друзі! Мене звати Mary Kons, і я рада привітати вас з моєю новою книгою. Дозвольте мені розповісти трошки більше про цю цікаву історію.

У цій книзі я розповідаю про Олівію, молоду і амбітну дівчину, яка опиняється в середині складної ситуації: чи можуть її вороги стати її майбутніми коханцями?. Її шлях переплітається з інтригами, ризиком та непередбачуваними виборами. Олівія має знайти в собі мужність та сміливість, щоб пройти через всі перешкоди на шляху до свого щастя.

Дозвольте мені поділитися трошки про себе. Писання для мене – це не просто творчий процес, а й спосіб виразити свої думки та почуття через слово.

На сайті readukrainianbooks.com ви зможете насолоджуватися читанням моєї книги абсолютно безкоштовно і без реєстрації. Тут ви знайдете не лише мої твори, але й інші шедеври світової літератури. 🌍 Читання українською мовою – це ключ до розвитку мови та культури нашої країни. Тож не забувайте підтримувати україномовних авторів та читати їхні твори.

"Вороги чи майбутні коханці" – це захоплююча подорож у світ загадкових відносин та несподіваних обертів. Приєднуйтесь до нас на readukrainianbooks.com, і разом ми відкриємо для себе нові горизонти та емоції! ✨

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 83
Перейти на сторінку:
Розділ 1. Вступ

Телеграм канал де будемо теревенькати стосовно книг:
https://t.me/books_MR2060

Буду рада кожному хто приєднається)

 

 

Попередження!

Дорогі читачі, нещодавно мені в голову прийшла ідея написати максимально склянку книгу. Тому попереджаю що надто чутливим бажано її не читати щоб уникнути сліз. Але це звичайно ж виключно ваше рішення я ж тільки прошу не забувати про коментарі та зірочки. На жаль,зараз  часу для писання нових глав є вкрай мало. Якщо на книгу буде мало "реакцій" тоді вона може стати моєю останньою. Адже написавши вже дві книги я помітила що більша половина читачів що читають книгу і що додають її в бібліотеку не коментують і не ставлять зірочки під нею. Це мене як автора-початківця пригнічує. Тому попрошу висловлювати свої емоції.Приємного прочитання💞

 

 

 

За день до основних події

По звичці сьогодні вранці я прокинувся рівно о 10:00 і пішов до ванної кімнати. Як і для будь якого підлітка, літо мало б бути моєю улюбленою порою року. На навчання не потрібно,надворі спека, кожного дня ходиш на море де відриваєшся з друзями або однолітками,гасаєш нічним містом, проводиш вечори на вечірках котрі по традиції закінчуються або в поліцейському відділку, або ж вранці у кімнаті, де без розуміння місця знаходження і взагалі без уявлення як опинився в одному ліжку з незнайомкою або ж з другом. Ну а далі виявляється що був ти такий бухий що додому ноги не понесли. Так було і в мене. Цілих два місяці я провів у щасливому вихорі літа та забав. Але....на жаль сум не оминув нашого будинку. Тиждень тому померла моя мама. Моя єдина опора,єдина людина з якою я міг без проблем спілкуватися і котру я обожнював всім серцем. Не те щоб у мене не було більше нікого, є батько,сестра але....це не те. З мамою ми були не тільки син і мати а й друзями. Батько ж зазвичай проводив свій вільний час з сестрою, а я постійно хвостиком ходив за мамою. Наче ще вчора вона ходила по цьому будинку,готувала на цій кухні і...просто була перед очима. Чи важко мені? Дуже. А як би було вам? Я залишився один єдиний. Попри те що є батько,він ненавидить мене. Сестра ж насліпо вірить і любить його найбільше в світі. А друзям я не звик навалювати свої проблеми. Єдина людина до котрої я міг прийти на сповідь була мама. Вона завжди вислуховувала, не перебивала і навіть попри найтупіші мої вчинки давала поради і прикривала перед батьком. Ми з нею були командою! Але тепер її не стало. Можливо,вона б була живою якби не я. 

Рівно тиждень тому о 11:28 стояв на коврі в любого татуся у його офісі. Вислуховуючи який я безвідповідальний,егоїстичний мажор і все тому подібне. А все чому?А все тому що батьку прийшов штраф через мою перевищену швидкість. А я так і знав що треба було взяти мого вірного мотоконя,котрий по документах і по всьому іншому належить мені. Таким чином штраф би не прийшов батьку. Так ні, в той день я захотів прокатитися на іншому. Але суть не в цьому. Після того як батько мене вичитав я повернувся додому і знайшов маму котра задихалася. В неї була вроджена асма. Зараз у неї не часто вона давала про себе знати,тільки при стресі або хвилюванні. Я перелякано почав шукати її ліки і інгалятор. Але коли я все ж їх знайшов то було запізно. Мама померла просто на моїх руках коли я дав їй ліки. Я не встиг всього на декілька секунд! Секунд! Не годин, не хвилин а секунд. Я і досі пам'ятаю як вона востаннє зачепилася рукою за мою футболку,хотіла щось сказати але смерть забрала її. Вихопила просто з моїх рук. 

Рівно в 12:00 я був на могилі мами. Приїжджав сюди кожного дня,привозячи білі айстри з її саду. Я сам тепер їх поливаю, і буду це робити. Айстри-улюблені квіти мами. Вона любила їх найбільше. Казала що жодні троянди чи інші квіти не посідають в її серці такого місця як ці айстри. Я обережно поставив їх у вазу котра стояла на могилі,засвітив свічку і сів на лавку напроти хреста. Знаю що буде по дурному описувати цвинтар і могили....краще взагалі ніколи їх ані бачити,ані відчути той біль, котрий роз'їдає мене з-середини. Вдома я не маю кому показати слабину, після смерті мами я пообіцяв собі що єдине місце де я можу вилити душу це її могила. І я не зраджує цього слова. Я завжди приходив з всім болем до неї і якщо зараз це місце змінилося на цвинтар,то я буду приходити сюди. 

Як би по ідіотськи це не звучало але я вірю що вона чує мене. Вірю що вона є десь поряд тим ангелом котрий охороняє мене... 

-Привіт мамулька.-прошепотів я тихо. -Я знову прийшов до тебе. Знаєш,вдома все на диво спокійно. Навіть занадто. Тебе немає....і це відчутно. Коли повертаюся не чую галасу з кухні, немає тих розмов за вечерею. Але я сильний. Такий як ти вчила. Хоча...це до біса важко.

***

-Ну нарешті, Макс,хочеш щоб я з голоду здуріла?-вигукнула сестра щойно я опинився в полі її зору.

-Чому ж?

Я якраз приїхав з магазину і поставив пакунки з продуктами на стіл і почав їх швидко розкладати. В перемішку слідкуючи за Катею котра вже сіла на барний стілець напроти мене.

-Ну Макс,ти ж знаєш що готувати я не вмію.А ти ж у нас кухар.А мій годувальник враз і пропав. От я і переживаю тут голодна.

Вона вдала обурену надівши щоки.

Каті всього 20 років,мені ж 22. Не велика різниця але все ж між нами є надто видні відмінності. Катя тиха і спокійна я ж емоційний і звик робити все на емоціях що часто грає погану роль. Також наша Катерина як ви зрозуміли всюди за батьком,от і перейняла його розсудливість,спокійність і прагнення до кращого. Я ж як гулящий син є повною протилежністю її характеру. Щодо зовнішності то ми в більшому схожі ніж відмінні. В обох каштанове волосся, одної статури і т.д. 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 83
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Вороги чи майбутні коханці, Mary Kons», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Вороги чи майбутні коханці, Mary Kons"