Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Американська Історія Кохання, Emily Young 📚 - Українською

Читати книгу - "Американська Історія Кохання, Emily Young"

76
0
24.06.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Американська Історія Кохання" автора Emily Young. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Американська Історія Кохання, Emily Young - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Emily Young
Електронна книга українською мовою «Американська Історія Кохання, Emily Young» була написана автором - Emily Young, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Американська Історія Кохання, Emily Young" в соціальних мережах: 

Привіт, шановні читачі! Я, Emily Young, рада представити вам свою нову книгу "Американська Історія Кохання". Це захоплююча романтична історія, яка перенесе вас у світ пристрастей, випробувань і справжнього кохання. 📚❤️

"Американська Історія Кохання" розповідає про двох людей з різних світів, які випадково зустрічаються у великому місті. Вони приходять з різних соціальних прошарків, мають різні життєві цілі та переконання, але їх об'єднує одне - непереборне почуття кохання. Головні герої проходять через безліч перешкод, щоб бути разом, і на кожному кроці вони відкривають для себе щось нове про себе та один одного.

Ця книга розкриває тему любові у всій її багатогранності - від першого погляду до глибокого зв'язку, що витримує всі випробування. Ви будете переживати разом з героями моменти радості та смутку, надії та розчарування, і разом з ними знайдете відповідь на питання, що таке справжнє кохання.

Про автора. Я народилася і виросла в Україні, де з дитинства була захоплена літературою та мистецтвом слова. Мої перші літературні спроби почалися ще в шкільні роки, а любов до написання романтичних історій залишилася зі мною на все життя. Моя творчість спрямована на те, щоб передати читачам найглибші емоції та змусити задуматися про важливість кохання в нашому житті.

На readukrainianbooks.com ви маєте можливість читати книги онлайн безкоштовно і без реєстрації. Сайт пропонує бестселери і найкращі книги світу українською мовою, що робить його ідеальним місцем для всіх, хто цінує якісну літературу і хоче підтримувати рідну мову. 📖💛

Читання книг українською мовою є надзвичайно важливим для розвитку нашої культури та збереження мовної ідентичності. Кожна книга, прочитана рідною мовою, сприяє збагаченню словникового запасу, покращенню мовних навичок та глибшому розумінню нашої історії та традицій. Слухати книги українською – це ще один чудовий спосіб насолоджуватися літературою навіть у найзавантаженіші дні. 🎧📚

На readukrainianbooks.com ви знайдете безліч захоплюючих історій на будь-який смак. Не пропустіть нагоду зануритися у світ романтики разом з книгою "Американська Історія Кохання". Відкривайте для себе нові горизонти, розширюйте своє уявлення про кохання і насолоджуйтесь кожною сторінкою цієї незабутньої історії. 🌟

З любов'ю до літератури та читачів, Emily Young 💫

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 42
Перейти на сторінку:
Chapter 1

Алекса

Літак плавно торкається посадкової смуги і я з полегшенням видихаю. 

- Нарешті! - чую справа - American life чекай мене, - завзято шепотить світловолоса дівчина, піднімаючись із крісла. Мені б її радість.

Виходжу з терміналу, де мене вже чекає чоловік з табличкою ‘Aleksa welcome home’, саркастично усміхаюсь, адже зовсім не вважаю, що Америка, стане мені домом. Мені і в Україні жилось добре, поки моя матуся не вирішила вкусити заморського життя, познайомившись із темноволосим красунчиком Ліамом і з радістю в серці кілька місяців тому відчалила до його будинку. 

- Ласкаво просимо, міс Шевченко, - простягає мені руку чоловік, запрошуючи до авто, - розслабляюсь під кондиціонером, адже на вулиці у сонячній Каліфорнії +30, хоча відчувається як +50, і моя шкіра надзвичайно вдячна мені, що я відмовилась від тональної основи. 

- Aлекса, - з радістю вигукує мама, - я так рада тебе бачити! - обіймаючи мене. 

- І я, мамо, проте, я Саша, - відколи мама переїхала, то вирішила американізувати усіх і все, тому звичайна Саша з Києва, тепер Алекса. 

- Ой, так набагато зручніше! Пішли, пішли, хлопці нас вже зачекалися! Син Ліама вже забронював столик у одному з найелітніших ресторанів Каліфорнії. - Щебече мама, і я розумію, що мої джинсові шорти та біла футболка ніяк не вписуються у стиль елітного ресторану. 

- Мамо, може я б переодягнулась спочатку? - запитую з надією в голосі, - Я 10 годин сюди летіла, і ще 2 чекала, бо літак затримали, мені не до ресторанів, - промовляю вимучено. 

- Алексо, ми і так тебе чекали через затримку! - обурюється мама, - нам треба обговорити твоє працевлаштування якомога скоріше. 

Я закочую очі, адже складається враження ніби літак затримався через мене і чимчикую за матір’ю до того самого елітного ресторану. Бачу, що адміністратор мого типового американського прикиду не оцінила, просканувавши мене з ніг до голови. Відповісти їй не встигаю, адже до нас з галантною посмішкою прямує мамин кавалер - Ліам. 

- Ласкаво просимо, Алексо, радий бачити тебе тут! - вимовляє на чистій англійській мові, і я заслуховуюсь як мелодійно він звучить. - Ходімо, люба, - бере маму під лікоть, - Вільям замовив нам твій улюблений столик. - Плетусь за ними, ледве перебираючи ногами, все таки жоден ресторан не компенсує втому після 10 годин польоту. - А ось і Вільям! - піднімаю очі, і мало не роззявляю рота, широкоплечий красунчик, наче модель, привітно махає нам рукою та усміхається, запрошуючи до столу. Беру себе в руки та привітно киваю у відповідь. 

- Вільяме, - познайомся, - це Алекса, донька Наталі, - представляє Ліам мене. 

- Дуже приємно, Алексо, - промовляє баритоном хлопець, роблячи наголос на моєму імені. 

- Давайте скоріш до справи, - вигукує мама, - запрошуючи нас до столу. І я прямую за нею, сідаючи навпроти Вільяма, красивий все таки, біла сорочка та костюм личать, йому навіть уточнювати не потрібно, щоб зрозуміти що ціни на ті речі захмарні. 

- Отож, - розпочинає Ліам, - Алексо, твоя мати розказувала, що у тебе є досвід роботи перекладачем, а у нас у компанії, якраз не вистачає працівника, тому я до тебе з пропозицією, - усміхається. - Як ти ставишся до того, щоб отримати стажування у нашій компанії? 

- Звичайно, я з радістю спробую, - натягнуто усміхаюсь, адже розумію, що тут не обійшлося без маминої руки, невже у всій Америці не знайшлося перекладача для подібної корпорації, а якась там Саша, що отримала диплом буквально місяць тому, зможе працювати тут. 

- Звучить чудово, - вигукує мама, ледь не плескаючи у долоні, і мені хочеться закотити очі, бо цей театр починає мені набридати. 

- Проте, чи не вважаєте ви, що розумніше було б віддати подібну вакансію людині з досвідом? - запитую, наштовхуючись на стальний погляд голубих очей. 

- Звичайно, було б, - чую невдоволене тихе шипіння. 

- Ми обожнюємо давати можливості розвитку новим працівникам і впевнені, що твого досвіду вистачить для ведення цих справ, - натягнуто усміхається Ліам, зиркаючи на Вільяма, поки той хмикнувши, закочує очі. - Невже ти не хочеш спробувати себе у цій сфері?

- Дякую, звичайно, це щедра пропозиція, та я вже маю досвід роботи на міжнародному ринку, у батька є своя компанія, тому я мала змогу практикуватися, думаю мені вдасться справитись з обов’язками, - видаю англійською. 

- Так, так, - хитає головою мама, - Алекса була кращою на курсі, я впевнена вона вас не підведе. 

- А також, для початку, ти попрацюєш асистентом Вільяма, він розкаже тобі основні нюанси роботи, правда сину?

- Звичайно, тату, - солодко відзивається той, - розкажу і покажу. - І я чую не прихований сарказм у його словах. - Вибачте, мушу йти, - поглядає голубоокий на телефон, - справи не чекають. З радістю залишився б з вами довше, сім’я, - усміхається, - Алексо, - протягує руку, - всі доручення тобі скинуть зовсім скоро на електронну адресу, - а потім нахиляється, - послухай, кицю, тобі краще буде відмовитись від цієї затії. Я розумію, що твоя матінка знайшла в моєму батьку-дурнику гарну криничку, але не думай, що я такий самий, - шипить він у мене біля вуха. - Тому раджу тобі підшуковувати квитки на рейс додому.

- І я була рада познайомитись, Віллі, - солодко усміхаюсь, поки той стискає щелепи до хрусту, - з нетерпінням чекаю першого робочого дня під твоїм керівництвом. 

Решту дня проходить сумбурно, мама обіцяється мені провести екскурсію Каліфорнією, теж мені, екскурсовод, три місяці в Америці, а поводиться наче прожила тут половину життя, мені показують мою кімнату, проте будучи втомленою після перельоту, єдине що я хочу то притулитись до подушки та поринути в обійми Морфея. Але мої плани йдуть шкереберть із дзвінком у двері. Відчиняю, і звичайно, на порозі стоїть Вільям. 

- Добрий вечір, Алексо, - шкіриться, - готова поїхати до офісу, щоб ознайомитись із обов’язками? 

- Не готова, - вимучено тягну, - у мене був 10 годинний переліт, а також знайомство з новою сімейкою, тому єдине до чого я зараз готова, то роздягнутися і лягти у ліжко, і не прокидатися до завтра. 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 42
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Американська Історія Кохання, Emily Young», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Американська Історія Кохання, Emily Young"