Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Песик Розалька, Степан Босий 📚 - Українською

Читати книгу - "Песик Розалька, Степан Босий"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Песик Розалька" автора Степан Босий. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Песик Розалька, Степан Босий» була написана автором - Степан Босий, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Песик Розалька, Степан Босий" в соціальних мережах: 

Це казка про песика Розальку і її людську сім'ю.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Розалька

Песик Розалька пам'ятає ще як її купили в хазяїнів її людські пани. Вона ще тоді була маленьким песинятко і дуже боялась людей. Своїх мама і тато вже забула, адже вона вже підростає і стає великою, серйозною собакою. Її пани жили в великому домі, і посилили її там же в маленькій гарній будці під кріслами. Їсти їй давали не якісь кістки, як іншим собакам, а собачий корм, і то ще не все, її кожен вечір і ранок водили люди на прогулянку, діти бавились з нею, вчили ставати на задні лапки, пригати до них на ліжко, і дуже її любили. Кожен тиждень Розальку купали в ванні,  і сушили феном. Отак жила собачка в людській сім'ї, і воля без собачого корму  і ванни була їй непотрібна, вона насолоджувалась життям, розкішшю в якій виросла.

Часто Розальку возили на ставок, заносили в воду і кидали туда. Тоді наш песик показував який він плавець, і пособачому плаваючи випливав з ставка. І всі були щасливі і сміялися, який гарний пес Розалька.

Але одного разу молодший людський сім'янин її копнув, бо та коли була мокра з ванни обтрусила його водою з шерсті. Розалька дуже обідилась і сховалась в будку свою, і думала що їй робити. Тоді вона , коли людська сім'я пішла на роботу, тихенько вийшла з будинку, і через недокінця закриту фіртку вибігла і втікла з дому. 

Вона гуляла по містечку і думала де тепер без людей їй взяти корм. І тут вона побачила вуличного котика, тай думає, поспитається в котика, де взяти корм, бо проголодалась за пів дня на волі.  І як  Розалька підійшла до котика і спитала його де взяти корм, то той в відповідь як засичав і вдарив по носі лапкою Розальку , і втік.

Отак наш песик сидів голодний до самого вечора і незнав шо робити. Аж тут дивиться, а людська сім'я бігає і шукає її по всьому містечку. Бігає і кличе: Розалька, Розалька де ти. І наш песик розчулився і кинувся до своїх панів- людей.

Ті побачили Розальку і обнімали свого песика, щасливі шо знайшовся їх тепер вже молодший, новий член сім'ї. І ніхто Розальку більше не копав за провини, а любив і бавився з Розалькою, і все  Розальці пробачали, бо вона тепер в свому домі нарівні з людською сім'єю.

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Песик Розалька, Степан Босий», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Песик Розалька, Степан Босий» жанру - 💙 Дитячі книги:


Коментарі та відгуки (0) до книги "Песик Розалька, Степан Босий"