Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Вовчі сімейства, Степан Босий 📚 - Українською

Читати книгу - "Вовчі сімейства, Степан Босий"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Вовчі сімейства" автора Степан Босий. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Вовчі сімейства, Степан Босий» була написана автором - Степан Босий, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Вовчі сімейства, Степан Босий" в соціальних мережах: 

Ця казка про те як стикнулись вовчі сім'ї з людською цивілізацією.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Вовки

Жили та були глибоко в лісі вовки. Вони ділились на сімейства. Старші вовки сімейства займались полюванням, а молодші бавились в поєдинки.

Одного разу молодші вовки спитали в старших, а що там на півдні за лісом. І старші вовки пояснили, що там живуть люди, мають величезні поселення, мають свою мову, і вважають себе вищим видом над усіма . І пояснили старші вовки молодшим, шо так само, як і їм в свій час , коли вони були молодші, пояснили їх старші, і так з покоління в покоління передається , що люди страшні наші вороги, і можливо сильніші за нас- вовків.

Вовчі сімейства жили в мирі. Вони часто стикались на полюванні, і спілкувались живучи прекрасно в дикій природі, немали жодних турбот. Суть їх життя заключався в їх волі, і вони були вільні та щасливі.

Але одного разу молодші вовченята прибігли до старших з забав своїх , і перелякані розказали що бачили на півдні лісу тих що називалися людьми . Вони описували машини, бензопили, і старші вовки зрозуміли, що люди прийшли і вирубують ліс.

Тоді зібралась велика нарада вовчих сімейств. Радились що робити. Сталось непоправне, прийшли люди в їх домівку, і зрубують ліс. Тоді вожаки вовчих сімейств вирішили організувати армію з найсильніших вовків, і прогнати людей з лісу.

Коли союзна армія зібралась, вожаки наказали спасти і захистити рідну домівку для себе і своїх дітей, від людей ,що зайшли з півдня.

І армія почала діяти. Під командуванням старих вожаків, найсильніші вовки-воїни напали на людей коли ті вирубували ліс, нищили їх домівку.

Але сталось непоправне, люди витягнули свої  рушниці, почали стріляти в вовків які на них напали. Вовчі клики не могли боротись з кулями, і старші вовки наказали відступати воїнам-героям.

Після цієї програшної битви союз вовчих сімей знов зібрався на нараду. Виявилось  правда те що передавалось з покоління в покоління в вовчих сім'ях, що люди сильніший ,вищий вид. І вовчі вожаки прийняли рішення про переселення далеко на північ, де ще немає людей. 

І пішли вовчі сім'ї далеко на північ, шукаючи нову домівку, де старші і молодші вовки знов будуть насолоджуватись волею.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Вовчі сімейства, Степан Босий», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Вовчі сімейства, Степан Босий"