Книги Українською Мовою » 💛 Фанфік » Найкращий жарт Чака, malviinn 📚 - Українською

Читати книгу - "Найкращий жарт Чака, malviinn"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Найкращий жарт Чака" автора malviinn. Жанр книги: 💛 Фанфік. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Найкращий жарт Чака, malviinn - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

malviinn
Електронна книга українською мовою «Найкращий жарт Чака, malviinn» була написана автором - malviinn, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Фанфік".
Поділитися книгою "Найкращий жарт Чака, malviinn" в соціальних мережах: 
— Нормальна омега, вона яка? Сидить удома, вагітна. Або тіче. Чекає на чоловіка, варить жратву. Непритомніє, побачивши кров, ридає над сопливими мелодрамами. Він має бути тоненьким і білим, як папіроса. А що ми тут бачимо? За монстрами ганяється! Мускулатура, як у альфи. Ну куди це годиться? І свого альфи, мабуть, немає. А хто ж захоче таке... Це як альфа альфу. Як педики. Хм. Може, твій брат з омегами більше любить? Сем зробив глибокий вдих, швиденько розім'яв долоню і, повернувшись, одним чітким ударом у око поклав мисливця на землю.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Найкращий жарт Чака, malviinn», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Найкращий жарт Чака, malviinn» жанру - 💛 Фанфік:


Коментарі та відгуки (0) до книги "Найкращий жарт Чака, malviinn"