Книги Українською Мовою » 💛 Поезія » Усмішка Джоконди, Юрій Гурін 📚 - Українською

Читати книгу - "Усмішка Джоконди, Юрій Гурін"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Усмішка Джоконди" автора Юрій Гурін. Жанр книги: 💛 Поезія. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Усмішка Джоконди, Юрій Гурін» була написана автором - Юрій Гурін, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Поезія".
Поділитися книгою "Усмішка Джоконди, Юрій Гурін" в соціальних мережах: 
Збірка віршів «Усмішка Джоконди» – це про вічне і найцінніше: кохання, душу, мрії, щастя, ну і звісно про саму людину. ©

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
Усмішка Джоконди

Забута усмішка Джоконди,

Її шляхетність, гонор, честь.

Тепер усе простіше, легше —

Одна самотність, хай їй грець.

 

Усюди одинокі душі

Блукають в натовпі зрання.

Невидимі й розгублені, заблудлі,

Суспільства жертви біля вівтаря.

 

Молитви їх ніхто не чує,

Ніхто, крім янголів, але

Вони здолають все на світі, друже,

Крім егоїзму, бо це, на жаль, лише твоє.

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Усмішка Джоконди, Юрій Гурін», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Усмішка Джоконди, Юрій Гурін"