Книги Українською Мовою » » Сєвєродонецьк 2021 – яким ми його запам’ятаємо, Олексій Свєтіков 📚 - Українською

Читати книгу - "Сєвєродонецьк 2021 – яким ми його запам’ятаємо, Олексій Свєтіков"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Сєвєродонецьк 2021 – яким ми його запам’ятаємо" автора Олексій Свєтіков. Жанр книги: ---. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Сєвєродонецьк 2021 – яким ми його запам’ятаємо, Олексій Свєтіков» була написана автором - Олексій Свєтіков, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "---".
Поділитися книгою "Сєвєродонецьк 2021 – яким ми його запам’ятаємо, Олексій Свєтіков" в соціальних мережах: 
Навесні 2022 року більше ніж 90% сєвєродончан виїхали зі свого міста, в їхньої пам’яті Сєвєродонецьк назавжди залишиться таким, яким був у 2021 році. І яким він вже ніколи не буде. Навіть, коли ми повернемось.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 17
Перейти на сторінку:
Сєвєродонецьк 2021 – яким ми його запам’ятаємо

У 2021 році місто Сєвєродонецьк було другим за чисельністю населення містом Луганської області. З 19 вересня 2014 р. було обласним центром тієї частини регіону, що залишилася під контролем України. Місто межувало із територіями Лисичанська та Рубіжного, з якими утворювало сєверодонецьку агломерацію з населенням приблизно 300 тисяч осіб. Належало до Лисичансько-Рубіжанського промислового вузла — найбільшого в Україні центру хімічної промисловості.

Сєвєродонецьк — наймолодше місто Луганської області, на мапі з’явилося 1934 року у зв’язку з будівництвом азотно-тукового комбінату (сьогодні — ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот»).

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 17
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Сєвєродонецьк 2021 – яким ми його запам’ятаємо, Олексій Свєтіков», після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки «Сєвєродонецьк 2021 – яким ми його запам’ятаємо, Олексій Свєтіков» жанру - ---:


Коментарі та відгуки (0) до книги "Сєвєродонецьк 2021 – яким ми його запам’ятаємо, Олексій Свєтіков"