Книги Українською Мовою » 💛 Поезія » пів життя потому, Мартуся 📚 - Українською

Читати книгу - "пів життя потому, Мартуся"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "пів життя потому" автора Мартуся. Жанр книги: 💛 Поезія. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «пів життя потому, Мартуся» була написана автором - Мартуся, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Поезія".
Поділитися книгою "пів життя потому, Мартуся" в соціальних мережах: 
не вірші

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
ретроспектива

він запам’ятав її як смішливе дівчисько, з яким він сміявся і плакав, з яким стрибав через паркан, з яким бродив без мети берегом Дніпра, з яким кохався в лісі, ховавсь у темряві від друзів, вдаючи, ніби їх нема, і від якого шаленів настільки, що поринав за край вже просто від шаленства поцілунків... він захотів залишити її собі - привласнити, затягти у барліг, щоби повертаючись, спустошеним, додому - занурюватися в неї наче в ковдрочку - адже ж такий був план? от тільки висмикнута з її світу, замкнена на самоті, вона би дуже скоро перестала бути усім тим, що він запам’ятав... якби погодилась... - він дав їм три місяці, потім звузив до двох - серпень і вересень, - вона дала їм стільки ж, у Києві, того літа - і відпустила - кінець історії


і так, в її житті пізніше стався чоловік, якого вона приймала повністю, без спроб перекроїти, в якому беззастережно й добровільно розчинялась, але правда в тім, що цю її достатність, її нестримну незалежність, її навстіж розхристаний простір - той інший у ній любив не менше за її покірну беззахисну ніжність, і в ньому вона розчинялась, не втрачаючи себе

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍

Кінець

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «пів життя потому, Мартуся», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "пів життя потому, Мартуся"