Книги Українською Мовою » 💙 Містика/Жахи » Привиди З Планом, Arachne 📚 - Українською

Читати книгу - " Привиди З Планом, Arachne "

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Привиди З Планом" автора Arachne. Жанр книги: 💙 Містика/Жахи. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
 Привиди З Планом, Arachne  - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Arachne
Електронна книга українською мовою « Привиди З Планом, Arachne » була написана автором - Arachne, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Містика/Жахи".
Поділитися книгою " Привиди З Планом, Arachne " в соціальних мережах: 
Щороку, на Хелловін, старий цвинтар за містом оживає, але не так, як багато хто думає. Примари з його території зовсім не злі духи, а радше веселі та хитромудрі пустуни. Вони вже багато років розважаються, лякаючи перехожих та намагаючись налякати місцевих мешканців, але цього року у них з'явився новий план. Три головні герої-примари - Бо, Шеп і Ух - вирішили, що в цей Хелловін вони повинні нарешті налякати справжніх монстрів, які теж збираються на свято! Але як налякати вампірів, перевертнів та зомбі? Ось тут і починається хаос. Кожен із примар придумує свій спосіб: Бо хоче влаштувати світлове шоу з моторошними тінями, Шеп збирається зробити пастку з гарбузами, що літають, а Ух просто кричить на всіх в надії, що його крик злякає хоч кого-небудь.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 12
Перейти на сторінку:
ПРИВИДИ З ПЛАНОМ. КОРОТКИЙ СЮЖЕТ

 

ГОЛОВНІ ГЕРОЇ - троє привидів:

Бо привид з найбільшими очима і посмішкою до вух. Він завжди сповнений ідей і вірить, що здатний налякати будь-кого, але його прокази часто закінчуються зовсім не так, як він очікував. Його коронний жарт - з'являтися з-за рогу і говорити "Бу!", але чомусь ніхто ще не злякався.

Шеп — привид, який вміє літати безшумно, як пір'їнка. Він - справжній майстер з розіграшів, любить створювати пастки і лякати, непомітно підкрадаючись до жертв. Проблема в тому, що часто лякається сам своїх жартів.

Ух - найгучніший і найенергійніший привид, який любить голосно кричати і раптово з'являтися. У нього завжди найхаотичніша енергія, і його складно не помітити. Щоправда, його друзі іноді просять його бути тихішим, адже його "Ух!" настільки гучне, що навіть лякає їх.

 

КОРОТКИЙ СЮЖЕТ:

Щороку, на Хелловін, старий цвинтар за містом оживає, але не так, як багато хто думає. Примари з його території зовсім не злі духи, а радше веселі та хитромудрі пустуни. Вони вже багато років розважаються, лякаючи перехожих та намагаючись налякати місцевих мешканців, але цього року у них з'явився новий план.

Три головні герої-примари - Бо, Шеп і Ух - вирішили, що в цей Хелловін вони повинні нарешті налякати справжніх монстрів, які теж збираються на свято! Але як налякати вампірів, перевертнів та зомбі? Ось тут і починається хаос. Кожен із примар придумує свій спосіб: Бо хоче влаштувати світлове шоу з моторошними тінями, Шеп збирається зробити пастку з гарбузами, що літають, а Ух просто кричить на всіх в надії, що його крик злякає хоч кого-небудь.

Але коли вони зустрічаються віч-на-віч зі справжніми монстрами, виявляється, що ті не бояться звичайних примарних трюків. Натомість, монстри теж хочуть веселитися, і вони пропонують нашим героям приєднатися до їхньої зловісної вечірки. У результаті все перетворюється на величезний смішний хаос, де примари, вампіри та інші істоти разом лякають людей, а потім влаштовують найсмішніше і найзабутніше свято Хеллоуїна.

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 12
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги « Привиди З Планом, Arachne », після закриття браузера.

Подібні книжки до книжки « Привиди З Планом, Arachne » жанру - 💙 Містика/Жахи:


Коментарі та відгуки (0) до книги " Привиди З Планом, Arachne "