Книги Українською Мовою » 💙 Містика/Жахи » Гарбузовий кошмар , Arachne 📚 - Українською

Читати книгу - "Гарбузовий кошмар , Arachne "

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Гарбузовий кошмар" автора Arachne. Жанр книги: 💙 Містика/Жахи. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Гарбузовий кошмар , Arachne  - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Arachne
Електронна книга українською мовою «Гарбузовий кошмар , Arachne » була написана автором - Arachne, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Містика/Жахи".
Поділитися книгою "Гарбузовий кошмар , Arachne " в соціальних мережах: 
У невеликому містечку Рейвенсфолл, де Хелловін святкується з особливим розмахом, жителі готуються до веселого свята з гарбузовими ліхтарями, костюмами та вечірками. Головний герой, Джек, разом із друзями Тобі та Сарою, з нетерпінням чекає нічних пригод. Але щось йде не так — у ніч перед Хеллоуїном оживає один із гарбузів, перетворюючись на моторошного демона, який починає наводити хаос у місті. Демон-гарбуз літає вулицями, лякає дітей, змушує дорослих сміятися до сліз і влаштовує справжнє безладдя. Джек, Тобі та Сара виявляють, що цей демон – частина стародавнього прокляття, яке випадково активувала бабуся з місцевої пекарні.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 13
Перейти на сторінку:
ГАРБУЗОВИЙ КОШМАР. ПРОЛОГ

 

КОРОТКИЙ СЮЖЕТ:

У невеликому містечку Рейвенсфолл, де Хелловін святкується з особливим розмахом, жителі готуються до веселого свята з гарбузовими ліхтарями, костюмами та вечірками. Головний герой, Джек, разом із друзями Тобі та Сарою, з нетерпінням чекає нічних пригод. Але щось йде не так — у ніч перед Хеллоуїном оживає один із гарбузів, перетворюючись на моторошного демона, який починає наводити хаос у місті.

Демон-гарбуз літає вулицями, лякає дітей, змушує дорослих сміятися до сліз і влаштовує справжнє безладдя. Джек, Тобі та Сара виявляють, що цей демон – частина стародавнього прокляття, яке випадково активувала бабуся з місцевої пекарні.

Хлопцям доведеться вирушити на старий цвинтар, щоб знайти магічну свічку, яка єдина може зупинити демона. Однак, шлях туди сповнений небезпек — дорогою вони зустрічають гарбуза, що летіли, кажанів та інші хорор-елементи.

Під час своєї пригоди вони розкривають таємниці старого цвинтаря та пекарні, дізнаються, що за прокляттям стоїть дух стародавнього кондитера, який не зміг завершити свій величезний гарбузовий пиріг, і тепер його зла душа шукає спосіб завершити свій витвір за всяку ціну.

Історія завершується епічною битвою з гарбузами, що сміються, в ході якої Джек і його друзі об'єднуються, щоб повернути порядок у місті, знайти і запалити магічну свічку, після чого демон зникає, а Хелловін триває, але вже в більш спокійному дусі.

 

ПРОЛОГ

У невеликому містечку Рейвенсфолл, щороку на Хелловін, мешканці прикрашають свої будинки гарбузами, ліхтарями та костюмами. Але цього року все пішло трохи інакше. У ніч перед святом, коли місяць зійшов повним і освітлював старі будинки з гострими дахами, сталося щось дивне — один із гарбузів ожив. Але не просто ожила — з неї вирвався моторошний летючий демон з палаючими очима, який явно був не в настрої грати з дітлахами.

Джек, школяр, який любив Хелловін, саме вирізав свій гарбуз, коли почув крики з вулиці. Він виглянув у вікно і побачив, як ця літаюча тварюка носиться повітрям, жбурляючи гарбузи в будинки і лякаючи людей. Вона сміється, але сміх у неї якийсь дивний — наче мікс чаклунства та злого сміху.

- Ну і справи! - вигукнув Джек, одягаючи маску свого костюма вампіра. — Швидше за все, черговий пранк від хлопців із старших класів. Але якщо це і справді якесь чаклунство, треба розібратися!

Джек вибіг надвір, озброєний… ліхтариком і пластиковим мечем. На вулиці було хаотично: гарбузи каталися бруківкою, кажани кружляли над будинками, і посеред усього цього хаосу, дивний демон-гарбуз весело літав, викликаючи сміх і страх у всіх навколо. Виявилося, що як гарбуз потрапляв комусь на голову — ця людина відразу починала сміятися неконтрольовано і гасати вулицями, як божевільна.

- Гей, ти! - крикнув Джек, намагаючись привернути увагу демона. Той зупинився в польоті, розвернувся і, схопивши черговий гарбуз, кинув його в Джека. Але Джек встиг ухилитися, і гарбуз розбився об землю, розлетівшись на всі боки.

"Так просто ти мене не візьмеш!" - подумав Джек. Він почав згадувати стару легенду, яку розповідала йому бабуся. У ній йшлося про стародавнє прокляття, яке пожвавлювало гарбуза і робило їх духами на одну ніч. Щоб зупинити їх, треба було запалити в них особливу свічку — ту саму, що зберігалася на старому цвинтарі біля підніжжя Рейвенсфолл.

Джек вирішує, що шлях тільки один - треба дістатися кладовища і знайти ту свічку. Дорогою йому зустрічається його найкращий друг Тобі, одягнений у костюм зомбі, і вони вирішують разом вирушити на пошуки. По дорозі до них приєднується Сара - дівчинка в костюмі відьми, яка знає пару заклинань (але лише за відеоіграми).

Цвинтар зустрів їх зловісним скрипом воріт і завиванням вітру. Всі троє відчули, що на них чекає справжня пригода.

- Ти готовий? — спитала Сара, тримаючи в руках палицю, яка мала бути її "чарівною" мітлою.

— А ми маємо вибір? - відповів Джек, роблячи крок усередину.

На цвинтарі на них чекав найстрашніший момент ночі. Але найсмішніше було те, що демон-гарбуз виявився просто привидом, який втік з місцевої пекарні, де готували гігантські святкові гарбузові пироги. А все це "прокляття" було викликане старим магічним ритуалом, який випадково зробила старенька, чхнувши на муку!

— Що ж, принаймні тепер ми знаємо, як врятувати Хелловін, — посміхнувся Тобі, вказуючи на величезний гарбузовий пиріг, який перекрив дорогу назад.

Тепер хлопцям залишалося лише одне: змусити всіх сміятися настільки, щоб демон сам утомився і повернувся назад у гарбуз. Гарбузи почали вибухати сміхом, і незабаром все місто заповнило щасливий, хоч і трохи божевільний сміх. Хелловін був врятований, а Джек, Тобі та Сара стали героями цього неймовірного свята!

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 13
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Гарбузовий кошмар , Arachne », після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Гарбузовий кошмар , Arachne "