Книги Українською Мовою » 💛 Фентезі » Супроти волі. Знайти себе, Ведана 📚 - Українською

Читати книгу - "Супроти волі. Знайти себе, Ведана"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Супроти волі. Знайти себе" автора Ведана. Жанр книги: 💛 Фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Супроти волі. Знайти себе, Ведана - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Ведана
Електронна книга українською мовою «Супроти волі. Знайти себе, Ведана» була написана автором - Ведана, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Фентезі".
Поділитися книгою "Супроти волі. Знайти себе, Ведана" в соціальних мережах: 
Не часто світське життя доньок адмірала королівської гвардії перетворюється на пригоду, схожу на жахіття, де єдиний на кого можна покладатись, це дивакуватий мандрівник за яким полює пів світу (переспів на книги серії Супроти волі)

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3 4 5 6 7 8
Перейти на сторінку:
Передмова

Двоє дівчат років десяти гуляли по узбережжю річки, точніше її гирла біля моря, спокійна вода не навівала жодних негативних думок і точно не предвіщала біди.

— Зард, ну чого ти не можеш бути як усі дівчата? Коли я казала, що хочу братика, то мала на увазі не це. Досить вже таскати свої палки! — підтисла пухкі губи одна з них, з каштановим волоссям.

Друга, худа і чорнява, поглянула на палицю в руці, потім на збиті і обідрані коліна.

— А може я мала народитись хлопцем, але природа помилилась, і я тепер дівчина, а якийсь хлопчик зараз думає, що мав би бути дівчиною?

Але реакції сестри на свою "промову" вона не почула, бо з річної води до них потяглась вкрита лускою голова старого морського дракона, який, мабуть заплив помирати у гирло. Звір почав розтуляти пащу, чорнява підняла палицю, закричала і ткнула нею звіру у око, той зревів ще дужче. Обоє кинулись навтьоки, за кілька десятків ярдів, поки перелазили паркан, чорнява примудрилася подряпатись вкритою кров'ю дракона палицею.

Але в іншому обоє дісталися дому цілими.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 3 4 5 6 7 8
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Супроти волі. Знайти себе, Ведана», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Супроти волі. Знайти себе, Ведана"