Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Семпер Фай: Ненавиджу тебе! , Ксенія Фетіш 📚 - Українською

Читати книгу - "Семпер Фай: Ненавиджу тебе! , Ксенія Фетіш"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Семпер Фай: Ненавиджу тебе!" автора Ксенія Фетіш. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Семпер Фай: Ненавиджу тебе! , Ксенія Фетіш» була написана автором - Ксенія Фетіш, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Семпер Фай: Ненавиджу тебе! , Ксенія Фетіш" в соціальних мережах: 
"Коли у тебе все добре в житті та на роботі, тобі стає нудно. Але коли у твої справи втручається жінка, в один момент ти починаєш розуміти що минуле не було таким вже і нудним..." *** Так сталося з Джейсоном. Він йде на підвищення, його поважають, люблять і навіть вихваляють перед іншими змушуючи рівнятися на нього. Чоловіку навіть підготували окремо цілий будинок, в якому він живе. Але все змінюється коли на гелі порт прибуває літак і з нього виходить.. ВОНА! Дівчина, з якою він тепер має ділити свій будинок. І якщо гасло Джейсона "Семпер Фай(Будь вірним)", то у Еми це "Залишиться тільки один". Але якою б холодною не була Ема, Джейсон, з часом, знаходить шлях до її серця, розтоплюючи його. Тільки чи надовго вистачить цього вогню пристрасті між ними? І хто взагалі зробив дівчину такою?

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Семпер Фай: Ненавиджу тебе! , Ксенія Фетіш», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Семпер Фай: Ненавиджу тебе! , Ксенія Фетіш"