Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Моя у подарунок , Еммі Берн 📚 - Українською

Читати книгу - "Моя у подарунок , Еммі Берн "

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Моя у подарунок" автора Еммі Берн. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Моя у подарунок , Еммі Берн » була написана автором - Еммі Берн, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Моя у подарунок , Еммі Берн " в соціальних мережах: 
Безкоштовно до 05.10 — Цього не може бути. Ви нахабно мене обмінюєте, – стримуючи сльози кричу до чоловіка. Я не вірю йому, мій коханий б так не вчинив зі мною. Не тоді коли я збиралася сказати що вагітна. На мої слова монстр у людській іпостасі, по іншому я не можу сказати, починає голосно сміятися. Це лякає мене ще сильніше, я машинально прикриваю живіт. За секунду сміх зникає, на обличчі застигає гримаса люті. Чоловік дістає з кишені телефон та включає аудіозапис, на якому мій коханий Дмитро таки промовляє такі жахливі слова. # Дуже емоційно # Відверті сцени 18+ # Зрада Буду безмежно вдячна коментарям та вподобанням. Чудова обкладинка від Karina Galenko

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Моя у подарунок , Еммі Берн », після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Моя у подарунок , Еммі Берн "