Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Наречена мого брата, Ярл Конг 📚 - Українською

Читати книгу - "Наречена мого брата, Ярл Конг"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Наречена мого брата" автора Ярл Конг. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Наречена мого брата, Ярл Конг» була написана автором - Ярл Конг, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Наречена мого брата, Ярл Конг" в соціальних мережах: 
- Ти куди? - Хапаю за руку брата нареченого та намагаюся таким чином відвернути катастрофу. - Як це куди? До братика, - його бавить ситуація, він насолоджується тим страхом, який наразі бачить в моїх очах. - Навіщо? - Розкажу, яка у нього невірна наречена, плигає по інших мужиках. - Не смій! - Якщо він розповість, якщо до Артура дійде ця інформація... - Красуне, на що ти готова піти, щоб я не розповів брату правду? - Не знаю... - Відповідь не правильна. Правильна відповідь - на все! От ти й зробиш все, що я тобі скажу. А ні, то мій братик про все дізнається...

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 79
Перейти на сторінку:
Пролог

- Коханий, - стукаю у дверцята кімнати, де знаходиться мій наречений Артур, - можна заходити?

- Ти зробила все так, як я тобі наказав?

- Ну, майже, - Артур подзвонив та запропонував трішки пограти, тож наказав одягнути короткий пеньюар, який був настільки короткий, що не те що не давав волю фантазії, він практично забирав всі шанси у тієї фантазії, адже різкий рух вправо чи вліво й вся спідня білизна буде як на вітрині. - Можливо, давай без цієї пов'язки?

Другою умовою нареченого було те, що я одягну на очі пов'язку, яку він залишив у вітальні. Хлопець пояснив це тим, що тактильні відчуття в рази гостріше тоді, коли візуально нічого не буде видно. Я ловила логіку в словах Артура, але переймалася. У мене ще не було такого досвіду, тож було злегка бентежно.

- Емілі, кохана, ти мені не довіряєш?

- Та ні, ні, довіряю. Звичайно, довіряю, - в голосі нареченого відчувається розчарування, а я його люблю, хочу мати з ним світле майбутнє, тож не хочу розчаровувати. Та і, напевно, я перебільшую. Це звичайний страх перед невідомістю, тож тут нічого такого екстраординарного немає. Варто зробити крок, потім ще один, а після вже не буде так страшно. - Гаразд, я одягаю.

Натягую на очі цю чорну пов'язку, перевіряю таким чином, щоб реально нічого не бачити, оскільки мені не хочеться брехати коханому, навіть якщо він і не дізнається про цю брехню, і натискаю ручку дверцят.

- Моя слухняна дівчинка, - тихесенько хрипить Артур, чим дає мені додатковий курс, куди варто прямувати, хоча я й сама прекрасно знаю, де знаходиться наше ліжко, - йди сюди, кохана.

Приблизно сім кроків - така відстань від дверцят до ліжка, тож ступаю один крок, другий, третій... Не встигаю дорахувати до семи, як руки Артура охоплюють мене за талію та притягують до себе. Відразу ж відмічаю, наскільки стає спекотно в цю мить. Таке враження, ніби зламався кондиціонер, і замість комфортних двадцяти градусів тепла, там як мінімум світиться цифра п'ятдесят. Адже я плавлюся в руках коханого, як той глазурований сирок, котрий поклали на стільницю, а сонце вийшло з-за хмар та почало робити свою роботу - топити малюка й перетворювати його в сиркову масу. Так само і я себе наразі відчуваю. Невже тіло настільки реагує на ці дотики, які я не можу контролювати поглядом? Невже Артур настільки мав рацію, що я й справді втраплю в шок від цих тактильних ніжностей?

- А це приємно, - розпливаюся в усмішці та констатую факт, в той час, як коханий дарма часу не втрачає, а розпочинає таку бурхливу діяльність, що я ледве втримуюся на ногах.

- Це тільки початок, - хрипить на вухо Артур, при цьому зачіпає язиком мочку, і від цього дотику у мене починається справжня пожежа нижче живота...

А хлопець тільки таке враження вривається в гру, адже поки його рука ковзає моїм стегном, підіймається все вище, вище... Язик теж не б'є байдики, а ковзає спочатку по вуху, після переходить до шиї, губи Артура покривають поцілунками всю ділянку моєї шиї... Це якась подвійна гра, подвійні тортури, тому що я не знаю на чому зосереджуватися - на руці, яка ось-ось добереться до спідньої білизни, а після... Чи зосередити увагу на язиці та вустах коханого, які повергають в ступор верхню частину мого тіла...

- Це тільки початок, Емілі...

Артур знову хрипить ці слова мені на вухо, знову зачіпає своїм язиком розпалену мочку, а після вривається в мій рот та влаштовує там справжнісінький ураган, в якому немає ні в кого шансів вижити. Язик нареченого все зносить на своєму шляху, всі перешкоди у вигляді моїх вуст, мого язика... Вривається в мій рот та нахабно бере своє. А я... Я вже все, я розтеклася, тому інстинктивно відмічаю, де мають знаходитися ноги Артура, щоб присісти, щоб не впасти, бо вже немає снаги триматися й опиратися задоволенню, котре окутало все моє тіло...

- Це тільки початок, Емілі...

- Так, так, це тільки початок, - погоджуюся з коханим, на всі сто відсотків згідна з ним, адже відчуваю під своєю п'ятою точкою, що там справді тільки початок, молодший Артур прокинувся й не збирається йти спочивати. Починаю ковзати сідницями по колінах хлопця, дратувати його, таким чином показувати, що я теж вмію грати в такі ігри.

- Це тільки початок, Емілі..., - знову ці слова й навіть через пов'язку я відчуваю, як посміхається Артур, йому дуже подобається це все, та і чого гріха таїти - мені також, - ось тільки для мого брата це кінець...

Тут же перестаю ковзати по колінах хлопця. Тут же завмираю. Водночас і серце перестає битися. Цей голос, ця фраза, цей тон... Це все...

Що...? Це що ж виходить... Я... та з братом Артура...? З... Маратом...?

Я не хочу знімати цю пов'язку. Ні, точно ні... Адже якщо я її зніму, якщо побачу перед собою не нареченого, а...а... його брата... Краще на місці згоріти, ніж переконатися в тому, що це правда... Що я, тут, з ним... Кошмар...

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 79
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Наречена мого брата, Ярл Конг», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Наречена мого брата, Ярл Конг"