Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Безрозсудні серця, Victoria Chukhriy 📚 - Українською

Читати книгу - " Безрозсудні серця, Victoria Chukhriy"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Безрозсудні серця" автора Victoria Chukhriy. Жанр книги: 💛 Любовні романи. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою « Безрозсудні серця, Victoria Chukhriy» була написана автором - Victoria Chukhriy, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи".
Поділитися книгою " Безрозсудні серця, Victoria Chukhriy" в соціальних мережах: 
Через роки після того, як Крістофер, колишній пихатий «поганий хлопець», розбив серце Єви, вони зустрічаються знову, коли вона подає заявку на роботу в його компанії. На його шок, він дізнається, що вона виховувала їхню дочку самотужки. Тепер, сповнений рішучості повернути і Єву, і родину, про яку він не знав, Крістофер стикається з викликом виправдати себе, в той час як Єва намагається знову довіритися чоловіку, який колись зруйнував її світ. Чи зможе кохання і прощення знову об’єднати їх, або ж минуле розділить їх назавжди?

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 12
Перейти на сторінку:
Розділ 1: Хлопець, який пішов

Єва Мартін сиділа в бібліотеці, її блокнот лежав розкритим на столі, а пальці стискали чашку з уже ледь теплою кавою. Ранкове осіннє повітря осіло звичним холодком, але Єва ледь це помічала. Її думки були далеко, зосереджені на фінансових рівняннях і вимогливих професорах, які очікували від неї досконалості. Вона була до цього звикла — бути першою в своєму класі було не просто метою, це була необхідність. Її майбутнє залежало від цього.


І потім був Крістофер Доусон.


Безрозсудний хлопець з її минулого.


На два роки старший, він був усім тим, кого вона ніколи не бажала бачити в своєму житті: розпещений, зарозумілий багатій, що походжав кампусом у супроводі друзів, дівчат і машини, яка кричала про його багатство. Крістофер був тим хлопцем, у якого Єва присяглася ніколи не закохатися. Але якось, попри свій здоровий глузд, він проник у її серце.


Це почалося невинно. Їх поставили в пару на заняттях з економіки — він ледь знав матеріал, а вона була тією, кому довелося його вчити. Єва закочувала очі, обурена його ледачим ставленням, але поступово, між нічними сесіями та дружніми жартами, він показав їй щось більше. Щось справжнє. Його гострі блакитні очі пом’якшувалися, коли він дивився на неї. Його самовпевнена усмішка ставала справжньою, і його стіни падали.


Рік вони були нерозлучні. Побачення перетворилися на ночі, проведені разом у його позакампусній квартирі, і поступово Єва почала уявляти майбутнє, у якому є він. Вона навіть почала вірити, що під його грубою зовнішністю був хтось, здатний на справжнє кохання. Їй варто було знати краще.


Бо за чотири місяці до випуску Крістофера він розбив її.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 12
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги « Безрозсудні серця, Victoria Chukhriy», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги " Безрозсудні серця, Victoria Chukhriy"