Книги Українською Мовою » 💛 Романтична еротика » Східна пристрасть, Олена Сашина 📚 - Українською

Читати книгу - "Східна пристрасть, Олена Сашина"

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Східна пристрасть" автора Олена Сашина. Жанр книги: 💛 Романтична еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Східна пристрасть, Олена Сашина» була написана автором - Олена Сашина, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Романтична еротика".
Поділитися книгою "Східна пристрасть, Олена Сашина" в соціальних мережах: 
БЕЗКОШТОВНО — Я сказав, ти маєш шанобливо ставитися до свого господаря! — процідив турок крізь зуби, акцентуючи на останньому слові. — Я поставлю своє запитання ще раз. Але знай, я двічі ніколи не повторюю. Тож. Як. Тебе. Звати? — перепитав турок із ноткою погрози в голосі, виїдаючи своїм чорним поглядом небесно-блакитні очі. Я приїхала до Туреччини на відпочинок. Але за неймовірною випадковістю, мій трансфер звернув не туди і замість готелю привіз до розкішного будинку, де багатий дикий турок відбирав собі дівчат для розваг. Коли його вибір зупинився на мені і слуги замкнули мене в одній із кімнат, я зрозуміла, що це зовсім не вистава для туристів. Тепер мені почало здаватися, що мій трансфер звернув з дороги не випадково…

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Східна пристрасть, Олена Сашина», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Східна пристрасть, Олена Сашина"