Книги Українською Мовою » 💙 Еротика » Не моя, Елла Савицька 📚 - Українською

Читати книгу - "Не моя, Елла Савицька"

832
0
25.09.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Не моя" автора Елла Савицька. Жанр книги: 💙 Еротика / 💛 Романтична еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Не моя, Елла Савицька» була написана автором - Елла Савицька, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Еротика / 💛 Романтична еротика".
Поділитися книгою "Не моя, Елла Савицька" в соціальних мережах: 
Як то кажуть, хто не любив, молодим не був.
Стас закохався в Настю, коли йому було всього чотирнадцять років. Приголомшуюче почуття божественного поклоніння, підживлене юнацьким максималізмом.
І все б нічого, якби їй був не двадцять один рік. Зважені самостійні рішення, засновані на законах суспільства і нормах моралі. Чи могла дівчина відповісти взаємністю? Звичайно ж ні!
Але чи зміняться їхні погляди на любов і один на одного через деякий час? А точніше, через сім років ...

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 165
Перейти на сторінку:
Пролог

Кожній людині, яка не раз бувала на залізничному вокзалі, знайомий шум наповненої натовпом будівлі, що служила людству, як пункт відправлення або прибуття. Скільки разів ми пробігаємо галасливим пероном, поспішаючи і не дивлячись собі під ноги. Боячись запізнитися на потяг, або не встигнути зустріти родича, близьку подругу або кохану людину. Настя докурювала сигарету, проводжаючи задумливим поглядом квапливих перехожих, які заштовхували свої сумки в вагон після того, як провідник перевірив їх квитки. Холодний осінній вітер проймав до кісток, та й дощ ось-ось почнеться, судячи з важких хмар, що нависли над головою. Так ... гарненький останній день на батьківщині, подумала дівчина, зіщулившися від чергового пориву вітру, і викинула недопалок під залізне колесо.

- Дівчино, через дві хвилини вирушаємо. Проходьте в вагон, - Середніх років провідник доброзичливо їй посміхнувся і повернувся до двох чоловіків, які тільки що підійшли до шостого вагону. Від них неприємно тхнуло спиртним, обіцяючи не зовсім спокійну поїздку сусідам. Але хіба наш народ не звик до цього?

Що може бути гірше плацкартного вагона, де з одного кінця плачуть діти, виснажені довгої поїздкою, а з іншого - не соромлячись, п'ють і сміються компанії, яким скоротати дорогу легше, будучи напідпитку.

Добре, хоч вона їде у вагоні - купе, яке з нею поділяє сім'я з сином років чотирнадцяти. Він вже зараз втупився у журнал з коміксами. А Настя і сама планувала всю дорогу провести з навушниками у вухах, слухаючи улюблені пісні і мріючи про життя в Нью - Йорку, куди вона і прямувала. Батько перебрався туди кілька місяців тому, а тепер забирав і її. А чому б і ні? Перспектив у тисячі разів більше, ніж на батьківщині. Навчання сильніше. Та й саме слово Америка діяло на неї самим чарівним чином. Людині, яка прожила в не найбільшому містечку, завжди здається, що там, за кордоном, на неї чекає казка. Там Настя, можливо, зустріне любов і створить сім'ю. Відкриє свою фірму і буде жити до кінця днів ні про що не турбуючись. Рожеві мрії. Але хіба можна її за це засудити? Всі ми живемо тільки завдяки тому, що маємо можливість мріяти. Неважливо про що. Про грандіозну поїздку, або невелику нову шкіряну сумочку. Про здорових дітей, або трикімнатну квартиру. Кожен день живемо цією мрією і чекаємо її здійснення. Думаємо, як і які кроки зробити, щоб задумане швидше втілилося в життя. Одні мрії збуваються, інші з'являються. Виконання третіх можна так і не дочекатися. Таке життя. «Мріяти - не шкідливо», -твердить відомий вислів. Так. Навіть корисно. Часом - це єдине, за що можна триматися, щоб існувати далі.

- Проходьте, дівчино, - ще раз поквапив провідник, і Настя вже зібралася підніматися по цим незручним сходами, як раптом почула своє ім'я серед вокзального гомону. Обернулася, але нікого не побачила. Тільки сильний порив вітру кинув волосся в обличчя, підштовхуючи всередину теплого вагону. Взялася за поручень, але застигла, коли ззаду, вже ближче прозвучало виразне, надривне:

- Настяяяя!

Повз проходили люди і обернулися разом з нею, коли побачили хлопчину років чотирнадцяти, який нісся в її сторону. Розлючений вітер куйовдив його русяве волосся, довжиною до плечей. А він, підбігаючи ближче, відчайдушно махав руками, щоб дівчина побачила його.

Перші краплі дощу зірвалися з неба, коли хлопчак підбіг ближче і схопив Настю за руку. Вона похитнулася, ледве не впавши, і поквапцем спустилася на перон.

- Що, Стасе? Що трапилося? - злякалася вона, впізнавши сина своєї вчительки з англійської мови, до якої ходила займатися останні місяці, після звістки про те, що її батько отримав призначення в США.

Симпатичний хлопчина з глибокими карими очима відчайдушно захитав головою, переводячи дихання. Невже щось з Лілею Святославівною, стривожилася дівчина, вдивляючись в його перелякане обличчя.

- Настя, не їдь! - заговорив Стас, стискаючи її пальці і відкидаючи назад волосся різким рухом голови.


- Що? - не відразу зрозуміла дівчина, переводячи нерозуміючий погляд з його обличчя на жорсткі пальці, міцно стискаючі її власні.

- Не їдь, кажу! Нахрена тобі ця Америка? Будь ласка, залишся! - його голос, що ламається в силу віку, надривався, а краплі дощу тільки сильніше били по обличчю, не даючи зрозуміти, до чого він веде.

- Чому ти не в школі? - запитала дівчина, намагаючись обережно забрати свої руки, які він тільки міцніше стискав.

- Яка школа? Ти мене чуєш, Настя? Не їдь туди! Залишся тут, - з кожним його словом вона розуміла все менше, гублячись у потемнілих очах, що видавали справжній фонтан емоцій.

- Заспокойся, Стас. Поясни в чому справа. Чому я не повинна їхати? Щось з матір'ю?

- Зі мною. Ти не повинна їхати, тому що повинна бути зі мною, - з люттю переконував юний хлопець. - Я ж казав тобі. Декілька разів! - Тепер вона згадала. Так, Стас не раз за останній час проводжав її додому після занять. Запрошував навіть в кафе або кіно, але вона щоразу відмовлялася. Все ж таки йому чотирнадцять, а їй двадцять один. Якось це неправильно. Плюс до всього - він син її вчительки, а така поведінка з її боку була б як мінімум неповажна. Та й залицяльників її віку хоч відбавляй, тому вона завжди віддавала перевагу саме їм. Пару раз він заїкнувся про те, щоб вона не їхала, що подобається йому, але хіба можна прийняти слова підлітка всерйоз? Сьогодні їм подобається одна, завтра інша.Зараз люблю, потім ненавиджу. Гормони  вони такі. Вона по собі пам'ятає, не так давно це проходила. Так що все тільки усміхалась на ці дитячі визнання і, скуйовдивши його м'яке волосся, відправлялася додому. Але те, що зараз цей хлопчик не випускає її рук, подібно потопаючому, ні за які гроші не готовому випустити рятувальний круг, змушувало її серце гулко і надривно битися.

- Стас, ти жартуєш? - вона навіть сердитися почала, подумавши, що це якийсь дурний розіграш, і десь неподалік їх знімають на камеру його дружки. - Ти розумієш, про що говориш взагалі? - Їй все - таки вдалося вирвати свої руки з його ціпкого захвату і нервово поправити сумочку. Перехожі поглядали на них, роззяви з вікон поїзда теж не поспішали зайнятися іншими справами. Всі прилипли до стекол, немов дивилися реаліті шоу.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 165
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Не моя, Елла Савицька», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Не моя, Елла Савицька"