Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Вибач та зрозумій, Катя Кірініна 📚 - Українською

Читати книгу - "Вибач та зрозумій, Катя Кірініна"

989
0
25.09.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Вибач та зрозумій" автора Катя Кірініна. Жанр книги: 💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Вибач та зрозумій, Катя Кірініна» була написана автором - Катя Кірініна, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Вибач та зрозумій, Катя Кірініна" в соціальних мережах: 
Чернетка! Текст знаходиться на редактурі!

Ви ніколи не замислювалися, що все у нашому житті не випадково? Ось і я також. Але доля, лиходійка, завжди так майстерно грає нашим життям, що навіть коли здається, що ти не впораєшся вона дає тисячі причин засумніватися.
Я пішла від людини, яка зрадила мене у найважчий момент мого життя. Поклялася більше ніколи не повертатись, та забути. Але, на щастя чи на жаль, зі мною відбулися зміни, що відродили мої почуття й повністю змінили наші життя.
Схоже, у долі і справді є почуття гумору. Ну, що ж, побачимо.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 119
Перейти на сторінку:
Вступ

Люди кажуть: якщо тобі призначено долею бути з людиною, то, пройшовши купу доріг і перехресть, ви однаково будете разом.

Я завжди думала, що одружилася з ідеальним чоловіком, з яким проживу до старості та буде у нас велика дружна сім'я. Більшого мені не хотілося. Просто бути разом із ним і виховувати наших дітей. Але настав момент, що відокремив мене і від мрії, і від мого коханого чоловіка.

Все, чого я так сильно хотіла і чого прагнула, розбилося об сувору реальність, і викинуло мене на берег жорсткої правди, з якого я ніяк не можу повернутися додому, у теплий дім, до безтурботного життя.

Іноді думаю, що сама у всьому винна — дуже кохала, була безтурботною і не дбала про своє щастя досить належним чином. І, як за клацанням, з'явилася інша жінка, яка розбила все, що я так любила. Хоча все почалося задовго до того, як дізналася, що людина, про яку я думала щоранку насамперед, зважилася на адюльтер.

Вже не ставлю собі питання, як він міг чи чому так вчинив зі мною, знаючи, що тільки-но дізнаюся, це стане точкою неповернення. Ні, я запитую себе: як могла бути настільки дурною, що не помічала довгий час очевидних речей навіть тоді, коли все на це вказувало?

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 119
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Вибач та зрозумій, Катя Кірініна», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Вибач та зрозумій, Катя Кірініна"