Книги Українською Мовою » 💙 Жіночий роман » Пастка для Бродського, Джулія Ромуш 📚 - Українською

Читати книгу - "Пастка для Бродського, Джулія Ромуш"

1 369
0
26.09.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Пастка для Бродського" автора Джулія Ромуш. Жанр книги: 💙 Жіночий роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Пастка для Бродського, Джулія Ромуш» була написана автором - Джулія Ромуш, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Жіночий роман".
Поділитися книгою "Пастка для Бродського, Джулія Ромуш" в соціальних мережах: 
БЕЗПЛАТНО! Моя переможна посмішка відразу ж сходить з мого обличчя. Знову цей самовпевнений гівнюк. Я заходжу в ліфт і чіпляюся ногою, в наступну секунду я вже лечу головою вниз, але сильні чоловічі руки ловлять мене. Бачу погляд, який глузує з мене.

- Олеся Ігорівна, бачу все-таки проблема не у взутті? У вас проблема з ногами?

Що? Вибухаю просто за секунду.

- Вам не подобаються мої ноги?

Нахиляється до мого вуха і тихо вимовляє:

- Ваші ніжки шикарні, Олеся Ігорівна. Особливо добре вони будуть виглядати, коли я покладу вас на стіл і закину їх собі на плечі.

Ліфт закривається. Я просто в шоку. Що це було, ТВОЮ МАТИ???
***
СУВОРО 18 +! БУДЕ ВІДВЕРТО! БАГАТО ГУМОРУ!

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 77
Перейти на сторінку:
Розділ 1

**********************************************************************
Дорогі читачі, це моя перша історія, так сказати початок моєї творчості.  

Відразу скажу, що тут буде гаряче, пристрасно і дуже відверто. Буде багато гумору, також тут присутня харизматична героїня. Мені подобається те, що я роблю і якщо Вам по тій чи іншій причині не сподобалася книга, то мені було б цікаво почути чому саме вона не сподобалася і навести аргументи, адже не забувайте, що я все ж таки початковий письменник.Мені б хотілося чути адекватні коментарі з приводу моєї творчості та хотілося б мати активний зв'язок зі своїми читачами, щоб кожна нова публікація ставала все краще і краще!Я стараюся для тебе - мій шановний читачу!

Попередження 18+ стоїть не просто так! Відверті сцени, нецензурні вирази - це все тут присутнє! Бажаю Вам приємного читання! Якщо книга вам сподобається, то прошу підтримати мене  лайками та написати свою думку, адже для мене це дуже важливо! Дякую!

*************************************************************************

Роблю ковток кави й одразу ж жмурюся, тому що в моїй каві така кількість коньяку, що сама кава займає маленьку частину того, що я зараз споживаю і вона тут більше для аромату. Я сиджу в ресторані, в центрі міста. Заклад далеко не з дешевих, тому що за своє замовлення я повинна буду віддати кругленьку суму ... Але я залетіла в це кафе на автоматі, зробила замовлення і потім вже почала вивчати меню та ціни. Розумна дівчинка, нічого не скажеш... Зазвичай мені такі заклади не по кишені, але день був і так жахливий, так що я вирішила побалувати себе хоча б цим. Цілий тиждень я ходжу по співбесідах. Моя робота полягає в тому щоб шити спідню білизну. Але як виявилося в нашій країні дівчина після інституту з величезною фантазією, але маленькою практикою роботи в солідних ательє, нікому не потрібна, і все що я чула протягом  тижня -"ми Вам передзвонимо ". Ага, я так і повірила, передзвонять вони, чорт.  

  

Я вже дуже втомилася, але найприкріше це те, що мої вироби всім подобаються - мої фантазії, ескізи, але коли чують, що після універу я пропрацювала всього лише рік в нікому не відомому ательє, і воно ще й закрилося, бо господиня не змогла втримати свій бізнес на плаву, адже в столиці просто жахлива конкуренція, то їхня думка потім змінюється. В такому бізнесі немає місця жінці, яка не може відстояти свою фірму. І ось результат — я без роботи. Гроші вже закінчуються, всі мої заощадження вже майже витрачені. Сьогодні четвер, а це значить, що до понеділка я точно не влаштуюся на роботу, і жодного авансу мені не світить в найближчому майбутньому. А я ще й зайшла в це дороге кафе і п'ю, можна сказати, найдорожчий коньяк в моєму житті.  

  

Але я намагаюся не падати духом, адже в понеділок я записана на співбесіду у фірму Бродського. Це найбільше ательє і модельна агенція у місті, і якщо мене туди візьмуть працювати, це буде означати, що проблеми в моєму житті з грошима вирішаться остаточно. Там величезні зарплати, і якщо я протримаюся там хоча б пів року... Після цього мене хотітимуть взяти до себе на роботу всі ательє міста, тому що там неймовірні зв'язки. Адже я відразу стану неймовірно досвідченою після цієї роботи. Ех, мрії — мрії.

 Але для початку потрібно хоча б не проґавити цю роботу. Я розмовляла з головним модельєром, і вона дала мені завдання. На понеділок я повинна пошити комплект спідньої білизни або боді з сексуальним підтекстом. Так сказати, відразу показати себе в справі. І я не збиралася упустити цей шанс.  

  

Та що ж це таке? Я вже хвилин двадцять відчуваю на собі погляд сторонньої людини. Коньяк вже зробив свою справу, і я трішки розслабилася, і знахабніла. Підіймаю погляд і натикаюся на красиві карі очі, які розглядають мене з такою нахабністю, що мені дихання перехоплює. Це гарний чоловік, неначе як з любовного роману, щоб його! Красиві та трохи грубі риси обличчя. Темно-каштанове волосся трохи прибране назад. Сексуальні губи, але не тонкі та не пухкі, неначе такі як треба. Ммм, аж хочеться облизати їх язичком і відчути, які вони пружні на дотик ...Напевно, цей чоловік добре цілується ... Олесю, повернися на землю, про що ти думаєш ??? Зовсім незнайомий чоловік, і ти вже думаєш про його вуста. Ох, але у мене вже пів року не було сексу ... Мені не можна дивитися на таких чоловіків ...  

  

  

Я опускаю очі трохи нижче і бачу великі плечі, і не маленькі руки, хоча чоловік сидить в костюмі, в дуже дорогому костюмі. По тканині видно відразу, що він не економить на собі. Але навіть через костюм видно, що у чоловіка гарне тіло ... Напевно, він займається у залі. Боже, у мене вже течуть слинки й чоловік це помічає, виблискує очима і я бачу задоволену посмішку на його обличчі.  Неначе як мисливець, який підстрелив свою жертву і готовий затягнути її у свою печеру.  І тут я бачу, що чоловік починає вставати з-за столу, все так само не зводячи з мене погляду. 

  

Я лякаюся, в мені щось відбувається, клацає... Я швидко, не просячи рахунку, залишаю гроші за коньяк-каву на столі, хапаю свою сумку і прямую на вихід з цього кафе.  На вулиці дощить.  Ненавиджу осінь - вона завжди  така похмура і мокра.  І поки я думаю, як краще мені вчинити -  викликати таксі або бігти під дощем в метро... Я чую ззаду себе кроки... Обертаюся і бачу, як цей чоловік нахабно і швидко прямує в мій бік, жадібно оцінюючи мене поглядом.  Його очі вже оцінили моє обличчя, опускаються нижче на груди... Ну хоч тут нема чого соромитися - неповний третій завжди був моєю гордістю!

На мені сьогодні обтислі джинси, легка блузка, яка вже трохи намокла і я впевнена, що мій ліфчик вже проглядається через неї, і піджак, правда він не великий, так що всі мої спроби прикрити моїх близнят сходять нанівець.  Тим часом цей нахаба задоволений тим, що бачить, вже майже біля мене. В цей момент я різко розвертаюся на своїх височенних шпильках, і тут же мої ноги мене підводять.  Чорт, Туманова і потрібно тобі було пити цей чортів коньяк?  Одна нога швидко зісковзує вниз по сходах, і я вже стрімголов падаю вниз.  Господи, як же соромно...  Зараз цей нахаба ще подумає, що я алкоголічка, напилася і на ногах не тримаюся.  Відчуваю пекельний біль в нозі й розумію, що сама не піднімуся. 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 77
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Пастка для Бродського, Джулія Ромуш», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Пастка для Бродського, Джулія Ромуш"