Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Наречена для боса, Астра Вєєр 📚 - Українською

Читати книгу - "Наречена для боса, Астра Вєєр"

2 264
0
26.09.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Наречена для боса" автора Астра Вєєр. Жанр книги: 💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Наречена для боса, Астра Вєєр» була написана автором - Астра Вєєр, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Наречена для боса, Астра Вєєр" в соціальних мережах: 

📚 Вітаємо у світі захопливих історій на ReadUkrainianBooks.com! Сьогодні ми представляємо вам книгу, яка точно зачарує ваше серце - "Наречена для боса" від видатної письменниці Астри Вєєр. 🖋️

🌟 Головний герой книги - Альоша Волков, багатий і впливовий бізнесмен, який звик оточувати себе розкошшю і владою. Проте, його життя кардинально змінюється, коли він зустрічає Марію, просту дівчину зі скромними мріями. Ця зустріч перевертає всесвіт Альоші і навчає його, що справжня цінність полягає не в розкошах, а в почуттях та спільному житті. 💑❤️

📖 Астра Вєєр - це талановита авторка, яка вже завоювала серця багатьох читачів. Вона народилася в Україні і здобула світову славу своєю літературною майстерністю. Астра пише з душею та створює історії, які залишають незабутні сліди у серцях. 📝🌍

📚 ReadUkrainianBooks.com - ваша можливість насолоджуватися найкращими книгами онлайн безкоштовно та без реєстрації. Ми пишаємося тим, що зібрали для вас бестселери та шедеври світової літератури. Читання українською мовою - це не лише розвага, а й сприяння розвитку нашої культури та мови. 🌟📖

🇺🇦 Читати книги українською мовою - це важливо, бо це сприяє збереженню та розвитку нашої мови та культури. Кожен прочитаний рядок робить нас багатшими і міцнішими. Обирайте "Наречена для боса" та інші українські книги на ReadUkrainianBooks.com. 📚🇺🇦

🌠 "Наречена для боса" - це історія про кохання, зміни і відкриття справжнього щастя. Долучайтеся до читацької спільноти та відчуйте магію цієї книги разом з нами на ReadUkrainianBooks.com. 📖❤️

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 79
Перейти на сторінку:
Розділ 1

Діана

Виходжу зі свого під'їзду все ще під великим враженням…

Біля ліфта зіткнулася з чоловіком своєї мрії. Таким я собі його і уявляла в таємних фантазіях: високим брюнетом, широкоплечим, з вольовими рисами обличчя, немов висіченим з каменю підборіддям. Все-все в ньому вселяє владу і впевненість. І так, очі його я теж встигла розглянути, темно-карі, чіпкі, ковзнули по мені блукаючим поглядом, і весь інтерес у чоловіка на цьому пропав.

Ступив у ліфт і помчав від мене цей сліпучий мачо. Зате я до самого виходу відчувала шлейф його карколомного парфуму.

Помічаю у дворі подругу, вона вже припаркувалася та махає мені з вікна своєї міні автівки. Ми живемо поблизу з Вікою, і наші офіси теж розташовані поруч. Зовсім скоро почнеться мій робочий день в компанії, куди я прагнула потрапити та дивом влаштувалася два місяці тому. І навіть настирливі спогади про колишнього хлопця, мене не можуть збити з відмінного настрою.

Зустріти з ранку першим чоловіка, та ще й красеня - це безсумнівно добрий знак. По-іншому і бути не може.

- Ді, непогано виглядаєш. Тільки спідниця довгувата і сорочка блякла, - подруга оцінює мій костюм на свій смак.

- У нас же суворий дрес-код у компанії. І у мене випробувальний термін досі. Зайву увагу краще не привертати, сама розумієш.

Я сідаю на пасажирське місце поруч з нею і бачу, що на відміну від мене, на подрузі красується новенька відкрита сукня. У центрі краси, де подруга працює, простіше ставляться до зовнішнього вигляду співробітників.

Рушаємо не відразу. Спочатку базікаємо, вірніше, я слухаю, коли і де їй вдалося купити сукню зі знижкою на крутому розпродажу.

У людей може бути повно всіляких думок. Але мої, як змовилися, знову повертаються в під'їзд. Я уявляю себе в облягаючій сукні Віки, а не в сірій суворій трійці, яка зараз на мені. От цікаво, тоді б я привернула увагу чоловіка мрії довше, ніж на пару секунд?

- Мені здається, чи ти сьогодні десь у хмарах? Задумлива якась.

Не знаю як, але Віка помічає по мені, або по тому, як я поглядаю в бік під'їзних дверей.

- Зустріла чоловіка…

- Нарешті! - подруга перебиває та плескає радісно.

- Ні, ти не зрозуміла. Віко, чоловік не мій і відношення до мене не має. Для мене дивно, що він робить у моєму будинку? Раніше його тут не бачила і найдивовижніше, знаєш що?

Віка пропускає моє запитання повз вуха, показуючи вперед на значних розмірів машину кольору індиго.

- Я ось теж раніше новеньку Інфінітс не зустрічала. Тачка на мільйон! Скоріше за все ексклюзивної збірки і колір такий під замовлення тільки роблять. Ех-х, щастить же деяким, - тягне з сумом і з місця рушає.

- Так от, - продовжую на тому, де перервалася, - Обличчя того чоловіка мені чомусь знайоме. Здається, бачила кілька разів, але не наживо. А ось де? Раптом знаменитість сюди завітала?

- Та ти що?! - подруга повертається з роззявленим ротом, руками намагаючись вирулювати.

Я переводжу погляд на лобове скло і давлюся своїм криком:

- Віко, стій! Гальму-у-уй!!!

- Ні-і-і! - вона кричить услід за мною.

Глухий удар і скрегіт заліза. Чолом вдаряюся об передню панель.

Ми зупиняємося і в шоці бачимо, що стукнули бампером в бік ту саму ексклюзивну тачку на мільйон. А ранок так добре починався…

Після першого шоку, Віка раніше приходять до тями:

- А раптом там непомітно?

- Давай вийдемо і перевіримо?

Сама пропоную і перша виходжу. Обертаюся на Віку, її трясе від стресу, в очах справжнісінький жах. Жестом показую, що зараз сама подивлюся.

А є на що! Вм'ятина не прямо величезна. Але лейкопластиром таку не приховати, і навіть не замазати, і навіть не стерти. У-у… Ми міцно влипли.

Раптом тишу двору приголомшує грюкання під'їзних дверей і лунає звіриний рик, від якого навіть кров холоне.

- Ти що наробила? Ідіотка!

Ні, я могла б не настільки обімліти. Якби не бачити того, хто мчить зі звіриним гарчанням.

Твою ж матір, Діано.

Тобі вдалося звернути на себе увагу сліпучого мачо. Саме він, чоловік моєї мрії, зараз мчить до мене. Зовсім не для того, щоб обійняти. Прибити. Покарати. Знищити.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 79
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Наречена для боса, Астра Вєєр», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Наречена для боса, Астра Вєєр"