Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » На шляху до твого серця, Вікторія Хартманн (viktoria hartmann) 📚 - Українською

Читати книгу - "На шляху до твого серця, Вікторія Хартманн (viktoria hartmann)"

1 104
0
27.09.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "На шляху до твого серця" автора Вікторія Хартманн (viktoria hartmann). Жанр книги: 💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «На шляху до твого серця, Вікторія Хартманн (viktoria hartmann)» була написана автором - Вікторія Хартманн (viktoria hartmann), яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "На шляху до твого серця, Вікторія Хартманн (viktoria hartmann)" в соціальних мережах: 
Кохання — це не тільки букети квітів, сотні подарунків, та фотографії в пінтерест. Кохання — це довіра, допомога та вміння слухати.

Ховаючи всередині себе минуле, я забуваю, що таке почуття. Протягом року останніми силами тримаюся за найкращі миті життя, аби не втратити те хороше, яке ще спогадами залишилося в моєму серці.

Його тихий голос нашіптує шлях. Його рука завжди міцно тримає мою і веде через темряву сумнівів, страху та болю. Він завжди поруч. Він — це моє спасіння та моє світло. Він не знає, скільки випробувань його чекає на шляху до мого серця.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 88
Перейти на сторінку:
Передмова?

В наш час занадто мало сучасної літератури саме українською мовою в оригіналі. Подумавши про це декілька тижнів, я вирішила ризикнути і спробувати перейти на рідну мову та написати сучасний роман, який допоміг би вам відволіктись від поганих новин, і, можливо, навіть стати трішки щасливішими.

Деякі думали, що я буду писати щось на тему війни, але я б це ніколи не зробила. Її нам вистачає у реальності.

Тому пропоную вам зануритись в цю історію, написаною в складні для мене, та і для вас, часи. Сподіваюсь, я зможу дістатись до вашого серця і показати вам весь спектр емоцій, які я пережила пишучи цю неймовірну історію кохання.

Окрема подяка дівчаткам, які допомогали мені з цією історію і підтримували, тому що я дуже боялась наважитись на цей крок. Ви неймовірні. Мені пощастило познайомитись з такими людьми.

А ще дякую усім тим, хто виділив свій час на цю історію і тим, хто залишається зі мною до сих пір. Ви теж неймовірні люди.

Приємного читання!❤️

 

instagram: vikttoria.hartmann

tiktok: viktoria.hartmann

 

 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 88
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «На шляху до твого серця, Вікторія Хартманн (viktoria hartmann)», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "На шляху до твого серця, Вікторія Хартманн (viktoria hartmann)"