Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Блискавична для ельфа, Марита Полл 📚 - Українською

Читати книгу - "Блискавична для ельфа, Марита Полл"

629
0
30.09.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Блискавична для ельфа" автора Марита Полл. Жанр книги: 💛 Любовні романи / 💙 Любовне фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Блискавична для ельфа, Марита Полл» була написана автором - Марита Полл, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи / 💙 Любовне фентезі".
Поділитися книгою "Блискавична для ельфа, Марита Полл" в соціальних мережах: 

Книга "Блискавична для ельфа" від авторки Марити Полл - це захоплююча пригода для всіх, хто любить фентезі. Головний герой - молодий ельф Ліггін, який зіштовхується зі своїми власними обмеженнями та міцною системою класів у своєму суспільстві. Він виявляється втягнутим у небезпечну і відповідальну місію, щоб допомогти врятувати світ від загрози.

Книга наповнена пригодами, битвами та магією, яка дозволяє читачеві перенестися в захоплюючий світ ельфів та інших фантастичних істот. Крім того, ця книга досить добре відображає важливість самопізнання та прийняття себе, незважаючи на зовнішні обставини.

Якщо ви шукаєте захоплюючу фентезі-книгу, яка зможе зачарувати вас з перших сторінок та відвести у світ, де добро перемагає зло, "Блискавична для ельфа" - відмінний вибір.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 110
Перейти на сторінку:
ПРОЛОГ

Я поверталася з інституту, з останньої пари з давньогрецької міфології. Сьогодні була захоплююча тема про перших Титанів, Урана та Гею. 

Сергій чекав мене на парковці біля своєї Ауді чорного кольору. Чудовий, мені таки дістався хлопець. Завжди зустріне, допоможе, підтримає. А ще неймовірно гарний, і багатий. Він дуже молодо виглядає для тридцяти чотирьох. Блакитноокий брюнет, атлетичної статури. Коли він усміхається, з'являються ямочки на щоках. 

Скажете, що йому потрібен лише секс від мене, двадцяти літньої сирітки? А ось і ні. Ми з Сергієм уже півроку разом, а він жодного разу навіть не натякнув, що вже ніби пора. Він чудово знає мою життєву позицію. 

Мій батько спокусив матір, коли їй було сімнадцять, а коли дізнався про вагітність, покинув. Мама померла під час пологів, і мене виховувала бабуся. Але вона померла сім місяців тому. 

З похороном допомогла сусідка, баба Люба. Коли ми сиділи за столом, після похорону, поминаючи померлу, до сусідки приїхав онук. То був Сергій. Він цілий місяць допомагав мені у всьому. І розібратися зі спадщиною, і просто підтримував добрим словом, і твердим плечем. 

Так непомітно наші відносини перейшли на новий рівень. 

— Привіт любий! – цьомкнула я Сергія у щоку. 

— Вітання. Як пройшов день? – спитав він холодно. 

— Як зазвичай. Нічого нового. У тебе щось сталося? 

— Нам потрібно поговорити. Сідай у машину. - і відчинив мені двері, з боку пасажира. Після того як я сіла, Сергій тихо грюкнув дверима, і обійшовши автомобіль, сів за кермо. 

— Танечко, ти ж знаєш, яка ти мені дорога? Нам добре разом, але я чоловік, а у кожного здорового чоловіка є деякі потреби. 

— Сергію, до чого ти хилиш? Якщо ти про секс, ми вже розмовляли на цю тему. І ти, до речі, підтримав мене. 

— Розумієш маленька, тут така справа… Дочка мого боса, залетіла, і він наполягає на одруженні. Погрожує пустити мене по світу з голою дупою, якщо я не одружуся з нею. 

Оце так поворіт! Ось вам і бездоганний хлопець. 

— А я то тут до чого? Те, що це кінець нашим стосункам, я вже й так зрозуміла. Не дурепа! 

— Танечко, це не кінець. Я тебе кохаю і не хочу тебе втрачати. У тебе все буде. - І він поліз цілуватися. 

— Не смій! - відштовхнула я його.

— Мала, та не ламайся. Рано чи пізно, ти все одно втратиш свою таку дорогоцінну цноту. То чому не зі мною? 

— Та ти знущаєшся? - я спробувала відчинити дверцята, але вони виявилися заблокованими. — Відкрий. 

— Не будь дурепою. Я пропоную тобі все. Купатимешся як сир у маслі. А лишень потрібно, розсовувати ніжки кілька разів на тиждень. 

— Яка ж ти мерзота, Сергію. Невже ти справді думав, що я погоджуся? - подивилася я на нього. — Двері, відчини. Я спізнюся на роботу. 

— Тань, подумай. Погодившись, тобі більше не доведеться працювати офіціанткою. Тобі взагалі не треба буде працювати. Переїдеш у центр міста. Я вже підшукав тобі квартиру... 

— Ні. - перебила я його. — Деякі речі не продаються. Відкрий. – знову спробувала відчинити дверцята машини. Клацнув замок, і двері відчинилися. 

— Ну й котись. Кому ти потрібна сирітка? - кричав він мені в слід, але я йшла з парковки не обертаючись. 

Сльози котилися по щоках. На душі шкребли кішки. Ще й гроза починається. 

До зупинки під'їхала маршрутка із потрібним мені номером. Залишалося перейти дорогу. 

Я помахала рукою водієві, показуючи почекати, і дочекавшись коли спалахне зелене світло, почала переходити дорогу. 

Пролунав свист коліс. Удар у стегно. 

Не довгий політ та приземлення на мокрий асфальт. Удар блискавки у груди. 

Перед тим, як мене накрила темрява, побачила номерний знак, що збив мене автомобіля: АС7777. 

Аксьонов Сергій. 

Мене збив хлопець, з яким я розлучилася лише кілька хвилин тому. 

Що ж! Бувають у житті розчарування.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 110
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Блискавична для ельфа, Марита Полл», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Блискавична для ельфа, Марита Полл"