Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Дівчина з секретом, Ірина Айві 📚 - Українською

Читати книгу - "Дівчина з секретом, Ірина Айві"

831
0
02.10.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Дівчина з секретом" автора Ірина Айві. Жанр книги: 💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Дівчина з секретом, Ірина Айві» була написана автором - Ірина Айві, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи / 💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Дівчина з секретом, Ірина Айві" в соціальних мережах: 
Після зради коханого я вирішую провести ніч з першим , хто зверне на мене увагу . Та перш ніж поринути у таку авантюру , треба було розуміти , що наслідки таких ідей , можуть бути різними , а перший ліпший чоловік ---далеким від ідеалу.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 46
Перейти на сторінку:
1

                                       Розділ 1

 

---- Ти впевнена, що хочеш цього? ---- вкотре насторожено перепитувала подруга з того часу, як я переступила поріг нічного клубу, ---- у якому вона працювала офіціанткою.

---- Ні, ... Ліно, невпевнена! Будь ласка, не кажи нічого, бо інакше я втечу звідси підібравши під себе хвіст. Ти добре знаєш, яка я іноді буваю  боягузка.

---- Тобто ти твердо вирішила, що хочеш, щоб твій перший раз був з не знайомим чоловіком? Без романтичних стосунків? Без вечері при свічках і пелюсток червоних троянд на білих простирадлах? Ти у своєму розумі? Чи тобі позичити? 

---- Ти добре знаєш чому я так вирішила, то ж більше не намагайся мене відмовити та переконати, що я все роблю неправильно.  Сама добре все знаю, але назад не відступлю.

     Ліна моя найкраща подруга, яка завжди була поруч у найважчі моменти мого життя. Вона дуже красива, справжня пишногруда красуня, у якої немає відбою від чоловіків. Ще б пак фігура ---- пісочний годинник, довге чорне волосся,  красиві ноги і обличчя богині. Та попри все я їй не заздрю, а навпаки люблю, як рідну сестру. Дівчина просто вміло користується тим, що подарувала їй природа.

---- Добре, тоді принесу тобі мартіні, щоб не сумувала, ---- здалася подруга мабуть, просто втомившись мене переконувати.

     Залишившись сама я непомітно поправила сукню, яка була катастрофічно короткою, та ще й без бретельок. Виходило так, що коли я зсувала її до  низу,  було видно груди, а коли прикривала груди, стирчав зад.

---- Тримай, ---- простягнула мені подруга келих свого улюбленого напою і кілька оливок. ---- Сподіваюся усе буде добре, якщо раптом щось, покличеш на допомогу, а зараз мушу бігти, сама бачиш, купа роботи. От чому цим столичним мажорам не сидиться дома? ---- буркнула подруга, ідучи приймати енне замовлення. 

    Недалеко від мене проходила гучна студентська вечірка, де весела компанія відривалася на повну. Красиві, ефектні дівчата і такі ж самі хлопці. Дивлячись на них, думала, що марно гаю час. Стас казав правду, така, як я навряд чи може зацікавити хлопця. Я ніколи не вміла себе правильно подати, та й подавати особливо нема чого. На відміну від Ліни я не красуня. У мене немає пишних грудей, високого росту  чи розкішного волосся ...

---- Чому сумуєш одна,  красуне? ---- лунає приємний чоловічий голос зі сторони.

---- Тому що послала усіх під три чорти і насолоджуюся випивкою на самоті.

---- Можна пригостити тебе мартіні? Може хоч мені вдасться підняти тобі настрій.

---- Думаю мартіні мені на сьогодні досить.

---- Ти натякаєш, щоб я забирався геть?

---- Звісно ні, якщо хочеш можемо непогано розважитися вдвох, але пити я більше не буду. Мені потрібна ясна голова.

---- Можемо поїхати до мене, звісно якщо ти не проти. Послухати музику ...

---- А давай, ---- погодилася я, розуміючи, що хлопець мене "клеїть", адже музику можна прекрасно слухати і у клубі.

    У цього хлопця виявилася шикарна квартира у центрі столиці. Піднімаючись  ліфтом на останній поверх він жадібно і пристрасно цілував мене, не хвилюючись про сторонніх людей, які кидали у наш бік осудливі погляди. Коли ми опинилися у  коридорі незнайомець притиснув мене до стіни. Розсунув замок мого плаття. Я скрикнула! У мене під ним нічого крім трусиків не було. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, накинулася на нього і почала розстібувати йому сорочку. Такої сміливості я від себе не очікувала. Його поцілунки опустилися на мою шию, а потім груди і живіт. Я навіть не намагалася перечити йому, коли хлопець підхопив мене на руки і поніс до своєї спальні.

     Поклавши мене на ліжко, незнайомець продовжив свою гру. Хлопець стягнув з мене трусики і розсунув мої ноги. Я завмерла і зажмурила очі. Він  припіднявся, закинув мої руки за голову і притиснув мої долоні до подушки, а його стегна опинилися в мене між ногами. Я відчувала, як цей хлопець заповнює мене собою. Відчувши різкий біль, хотіла відштовхнути його, але він досить сильно тримав  мене за руки.

---- Що відбувається???? Ти, що незаймана ? ---- скрикнув він, трохи відсторонившись від мене. 

    Я кивнула і відвернула голову, щоб незнайомець не побачив мої сльози. 

---- Чому зі мною?

---- Тому що так треба, ---- коротко і без додаткових пояснень відповідаю я. 

---- Знаєш, а я взагалі не збирався спати з тобою, ти сама себе запропонувала от і подумав, чому ні? Та коли ти вирішила продавати своє тіло, то мала мені про це сказати. Я ж можу і не заплатити тобі.

---- Припини! Будь ласка,  припини, ---- крикнула я, закриваючи вуха руками, які таки вдалося звільнити з полону.

    Хлопець встав з ліжка, взяв свій гаманець і витягнув звідтіля кілька купюр.

---- Якщо маєш ще якісь плани на вечір, то я більше не затримую тебе.

     Я встала з ліжка, підняла свої трусики разом з платтям і пішла до коридору. Там я похапцем одягнулася, взула туфлі . На незнайомця більше намагалася не дивитися.

---- Сталася неприємність, презерватив порвався, ---- сказав він, знову з'явившись переді мною.

---- Що? 

---- Презерватив порвався, кажу. Звичайно, що я скористався ним, мені не хочеться по дурості підчепити якусь заразу. Якщо залетиш, дай знати, допоможу розв'язати проблему. 

    І поставивши мені на долоню візитівку зі  злощасними купюрами, відкрив вхідні двері, показуючи цим самим, що більше я йому тут не потрібна.

    Тремтячи від холоду я ішла до станції метро . Було близько третьої ночі коли  сіла в експрес, міцно притиснувши до себе сумку у майже пустому вагоні. Мені було страшно, коли довелося йти темною вулицею свого району.  Магазини закриті, кругом ні душі, холодний вітер бив по заплаканому обличчі. 

    Коли нарешті я дійшла до свого дому і надибала на дверях кодовий замок, видихнула з полегшенням. Лампи у під'їзді перегоріли, лише одна просто бовталася, світячи з перебоями. Ледве пересуваючи ноги я піднялася на свій третій поверх, дістала ключі і відчинила замок нашої квартири. Двері зі скрипом відкрилися і я зайшла всередину.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 46
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Дівчина з секретом, Ірина Айві», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Дівчина з секретом, Ірина Айві"