Книги Українською Мовою » 💙 Еротика » Пропоную тільки інтим, Белла Сніжна 📚 - Українською

Читати книгу - "Пропоную тільки інтим, Белла Сніжна"

2 214
1
07.10.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Пропоную тільки інтим" автора Белла Сніжна. Жанр книги: 💙 Еротика / 💛 Романтична еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Пропоную тільки інтим, Белла Сніжна» була написана автором - Белла Сніжна, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Еротика / 💛 Романтична еротика".
Поділитися книгою "Пропоную тільки інтим, Белла Сніжна" в соціальних мережах: 

На сайті readukrainianbooks.com ми раді представити вам захопливий роман "Пропоную тільки інтим" від талановитої авторки Белли Сніжної. Ця книга поглиблюється в сучасні теми стосунків і емоційної близькості, розкриваючи їх з іскристим гумором і безтурботністю.

Головний герой цієї книги - Данило, молодий і привабливий чоловік з незвичайним поглядом на стосунки. Він переконаний, що інтим є ключем до зближення, і завжди готовий поділитися цим переконанням з іншими. Данило володіє яскравою особистістю та шармом, які не залишать байдужими нікого.

Авторка Белла Сніжна - це обдарована письменниця, яка підкорила серця читачів своїми історіями про любов і стосунки. Вона дарує нам не тільки цікаві сюжети, але й глибокий розуміння людських почуттів, які допомагають розкрити таємниці справжньої інтимності.

На сайті readukrainianbooks.com ви матимете можливість читати книги онлайн абсолютно безкоштовно та без необхідності реєстрації. Ми гордо пропонуємо широкий вибір бестселерів та найкращих книг світу на українській мові. Наша місія - зробити читання доступним і зручним для кожного.

Завітайте на readukrainianbooks.com, щоб насолоджуватися цією чарівною історією про інтим і відкриття, яка розкаже вам про те, що іноді найцінніше - це спільна подорож в незвідані глибини почуттів. Долучайтеся до нашої спільноти читачів і даруйте собі незабутні миті емоційного літературного відкриття! 💖📚

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 108
Перейти на сторінку:
Глава 1

Прекрасний недільний вечір, гідний бути оспіваний в баладах і ліричних піснях за свій повний місяць і легке тепле повітря, я проводила на самоті в барі. Навіть не пам'ятаю, як він називається. Вивіска це останнє на що я звернула увагу. Просто перший-ліпший, куди мене пропустили. У перші три не пройшла фейс-контроль. Ну да, трохи розхристаний вигляд, пом'ятий одяг, опухлі очі. За відчуттями, туш давним-давно мігрувала під очі, зі свого законного місця на віях.

Тільки після третьої випитої склянки починаю чути звуки. Напевно, з боку я виглядаю як жертва маніяка. І це майже правда. Згадала останні дві години свого життя і здригнулася. Здається, з мого організму ще не вийшла вся та погань, якою мене напоїли.

На душі якось паршиво. Начебто плакати повинна, а щось не тягне. Але ж мене майже згвалтували, або не майже? Якщо я прийшла на вечірку з метою позбутися невинності, а мене напоїли і власне її позбавили, це ж не вважається зґвалтуванням? Я ж була не проти. Здається. Мало що пам'ятаю. Тільки як мені дали келих зі спиртним, я спустошила майже половину і все. Темрява. Потім дивний шепіт, здається голос сестри і її хлопця. Вони сварилися. Потім мене несли на руках. Ось за це потрібно хлопцю медаль дати. Я не вважаю себе жирною. Шістдесят сім кілограм при моїх метр сімдесят - це цілком норма. Але не кожен зможе цю норму осилити. А цей зміг, і до ліжка дотягнути, і під труси залізти. Але я, здається, цього хотіла. 

Не знаю, що було в тому коктейлі, але від нього все тіло почало горіти, а осередок пожежі влаштувався внизу живота. І той, хто мене приніс, милостиво зібрався його загасити. Я не змогла ні чинити опір, ні заохотити свого пожежника. Просто дивилася в стелю і краєм свідомості помічала деталі. Чужі руки, нетерплячий шепіт. І різкий біль поміж ніг. Здається, це і був той момент, про який мріють усі дівчата, що досягли статевої зрілості. Я стала жінкою. Привітайте мене!

Піднявши черговий стакан, перекинула його в себе і продовжила згадувати.

Зараз все це здається поганим сном. Після декількох хвилин типу сексу і "пристрасних" поцілунків, обслюнявив мені всі груди і шию козел, хтось порушив наше усамітнення. Хлопця з мене знесло кулею. Я змогла лише перекинуться на бік. Лежати розхристаній як на прийомі у гінеколога при сторонніх, мені було соромно. Спасибі що хоч це змогла зробити. Хотілося закрити очі і поспати. Слабкість прийшла разом зі здатністю рухатися. Але замість очікуваного спокою я отримала ляпаса. І якась дівчина голосом моєї сестри кричала що я повія, щось про її хлопця. Ледве розліпив очі подивилася в такі рідні риси обличчя. Потім подивилася на того хто маячив за її спиною і натягував штани. Матвій?

Це схоже на страшний сон! Мене лишив цноти хлопець рідної сестри і вона нас застукала при цьому. Потім вона вигнала мене з кімнати, виволокла практично за волосся з нашої спільної квартири, подарованої батьками на наше повноліття.

Всім, хто скаже, що мріє про сестру близнючку я дам в око. Якраз я дійшла до тієї кондиції, коли море по коліно. Один день народження на двох, один подарунок на двох. І тепер один хлопець на двох.

Я хмикнула. Потім засміялася. Ті, хто сидів зі мною поруч боязко покосилися, а потім і взагалі пересіли. Хмикнувши, відвернулася від дурних людей. Я святкую! Покрутивши головою вперлася поглядом у чоловіка. Ось це самець! Широкі плечі, але при цьому не величезний. Якщо сильно постаратися я б змогла його обхопити руками. Ну, середні пальчики точно б з'єднала. Густе русяве волосся в модній зараз зачісці: нахер все з боків, даєш свободу зверху! Середній ніс, тонкі губи, і зелені очі. Може контактні лінзи? Хіба існує такий насичений колір?

Моє розглядання чоловік зрозумів по-своєму і вже через мить він опинився біля мене. А вії-то які! Господи! Потрібно взяти у нього номер, де він наростив такі, від справжніх не відрізнити.

- Чому така красива дівчина нудьгує? - Запитав він оксамитовим голосом.

І мені б надійти погляд і кокетливо поплескати віями, але замість цього я давлюся черговим ковтком віскі і випльовую все на чоловіка. Або він сліпий, або п'яний більше ніж я. Обернулася, раптом у мене за спиною сидить самотня модель, до який адресоване питання, а я просто на шляху опинилася. Але у мене за спиною нікого немає.

- Це ти мені? - Насилу видавила з себе. 

Язик заплітається. Мало не промазала, вказуючи пальцем на себе.

Чоловік не відповів. Він був зайнятий тим, що витирав мій віскі зі свого обличчя. Облизав крапельки зі своїх губ. Я простежила поглядом за рухом його язика. Це нормально, що у мене мурашки по шкірі забігали?

- Розбвалений. - Проговорили ці губи. Довелося підняти погляд, щоб подивитися в очі. - У мене вдома чудова колекція віскі.

- Поїхали. - Видихнула я.

Чоловік з хвилину вдивлявся мені в очі. Може, прозрів і побачив мій пошарпаний вигляд? Але замість того щоб втекти з криками, він взяв мене за руку і повів на вихід з бару.

"Що ти робиш?!" - Кричить внутрішній голос.

Іду з незнайомцем до нього додому дивитися на колекцію віскі. Я покірно пройшла всю дорогу до виходу з бару, але у машини зупинилася. А раптом він маніяк. І що він зробить? Зґвалтує? Позбавить невинності? Ха! Забудь! Вона пішла, її більше не повернути. Згадай з ким ти її позбулася і подивися на цього красеня. Який профіль, яке тіло! Це не він, а ти повинна тягти його до машини! Чоловік відпустив мене відкрив дверцята і уважно подивився. Зрозуміло, примушувати не буде. У пам'яті спливло обличчя Матвія і перекошене злістю обличчя сестри. Якщо цей чоловік допоможе мені забутися хоча б на кілька годин, потрібно цим скористатися. Сідаю в машину, пристигаю ремінь. Безпека наше все! Чоловік посміхається, грюкає дверима і йде на водійське місце. Шум мотора, і ми їдемо по темній вулиці, в темній машині з чоловіком в темному костюмі.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 108
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Пропоную тільки інтим, Белла Сніжна», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (1) до книги "Пропоную тільки інтим, Белла Сніжна"
Bunny_s
Bunny_s 5 квітня 2023 20:48

Трішки затягнуто