Книги Українською Мовою » 💙 Жіночий роман » (не) Колишні, Таня Смолярчук 📚 - Українською

Читати книгу - "(не) Колишні, Таня Смолярчук"

2 283
0
24.10.22
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "(не) Колишні" автора Таня Смолярчук. Жанр книги: 💙 Жіночий роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «(не) Колишні, Таня Смолярчук» була написана автором - Таня Смолярчук, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Жіночий роман".
Поділитися книгою "(не) Колишні, Таня Смолярчук" в соціальних мережах: 

Ласкаво просимо на ReadUkrainianBooks.com, магічний світ слова, де кожна сторінка пронизана відчуттями, емоціями та найкращою українською літературою. Сьогодні ми представляємо вам книгу "(не) Колишні" від талановитої письменниці Тані Смолярчук.

Сюжет цієї книги розгортається навколо теми першої любові, її солодких спогадів і гірких розставань. Головний герой, Максим, - це молодий хлопець з великими мріями та амбіціями. Він вірить у те, що любов здатна змінити світ і перетворити наше життя на відчуття найкращого романтичного роману. Проте, життя не завжди йде за сценарієм, і Максим виявляється в ситуації, коли йому доводиться вибирати між мрією та реальністю. Чи зможе він повернутися до своєї колишньої коханої та пережити найсолодший момент минулого?

Таня Смолярчук - це відома українська письменниця, яка відзначається неймовірною здатністю відтворювати почуття та емоції героїв у своїх книгах. Її слова як магія, що оживає на сторінках книг і переносять читачів у світи, де кожна історія стає особливою.

ReadUkrainianBooks.com - це ваш шлях до світу української літератури, де ви можете читати книги онлайн абсолютно безкоштовно та без необхідності реєстрації. У нашому арсеналі - бестселери та найкращі книги світу, які дарують незабутні емоції та враження. Ми віримо в силу книги як найкращого друга, який завжди поруч у будь-який час.

Нехай "(не) Колишні" Тані Смолярчук зігріє ваші серця своєю історією про першу любов та незабутні спогади. Запрошуємо вас на наш сайт, де ви зможете насолодитися цією та багатьма іншими книгами. Разом з ReadUkrainianBooks.com кожен день стане влучним і чарівним пригодою, а читанням книг - вашою улюбленою традицією. 📚❤️

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 86
Перейти на сторінку:
1.

-Мар'янко, я сьогодні не зможу посидіти з лялею, у мене неочікувано з'явився залицяльник..

-Не біда..Я давно збиралася зробити собі вихідний, ось і проведу день з донечко..

-Ти точно не в образі, а то я можу відмінити побачення..

-Ні в якому разі..Ти й так достатньо робиш для нас з лялею, тобі потрібно налагоджувати своє особисте життя- переконую подругу у вірності рішення, а сама вже подумую як би то цікаво провести день з донечкою..

-Ну тоді з мене всі деталі побачення;

-Сподіваюся на цей раз все в тебе вийде- лишаю Діані свою посмішку, і цілую в щічку лишаючи на одинці..

Діана моя найкраща і єдина хто зі мною від самого початку .Вона та хто підтримувала мене, коли я тільки приїхала в столицю, вона та хто носила водичку з лимоном коли мучив страшний токсикоз.І та яка ні на мить не сумнівалася у вірності моїх рішень, а навпаки завжди підтримувала.

Найбільше в житті я хочу щоб вона була щаслива, адже вона дійсно цього варта..І якщо в її житті з'явиться гідний чоловік, ми з малюткою з задоволенням довіримо її.

-Матусю ти сьогодні будеш зі мною?- дивляться гарненькі карі оченятка поруч.

Маленька золотоволоса дівчика, з безмежно карими очима, і маленькими губками, рожевими щічками що при посмішці розтягуюттся у ямочки, що на кутиках губ.

-Звісно буду, я ж обіцяла- сідаю навприсідки, щоб потіскати малесенькі рожеві щічки.

-Чесно- чесно?

-Чесно- пречесно..

-І ми підемо в парк годувати качечок?Я хочу морозива..Обіцяєш?

-Звісно- посміхаюся, не можу стримати посмішку коли вона на мене так дивиться- я обіцяю, що сьогодні ми цілий день проведемо разом..

-Ураааа!Матусю я тебе так люблю- і тут я просто таю, ну як тут не розчулишся коли на тебе дивляться, як на справжнє божество, як же ш я люблю такі моменти, коли вона мене так обнімає.

У цей період мені здається море по коліна , що я все зможу, я ж найщасливіша мама у світі, мама найгарнішої дівчинки в світі.

Мені завжди хотілося якомога більше радувати свою дівчинку.Дарувати їй море яскравих і позитивних емоцій, щоб ніколи у її ні в чому не виникало потреби, але для цього іноді доводиться тяжко і стомлено працювати, саме через те у нас рідко бувають такі моменти коли я можу провести з Настусею цілий день..

Моє сонечко, моя радість, та хто змушує прокидатися і йти далі, вперто йти до своєї мети не озираючись на минуле, адже допоки вона потребує мене, моєї любові і підтримки, до тих пір я буду поруч зігрівати і оберігати своє сонечко від незгод.

 

-Матусю, дивися качечки- майже підстрибує плескаючи в маленькі рожеві долоньки, моє маленьке трьохлітнє диво..

А я подумки радію, скільки мало потрібно для того щоб побачити радість у очах дитини..

На вулиці стоїть спекотний весняний день.

Пора, коли все навколо буяє, і пахне..Пам'ятаю, ще в підлітковому віці дуже полюбляла цю пору року.Пору коли все оживає, і з'являється надія почати все спочатку..

Коли розпускався бузок, і ми з дівчатами щодуху бігли шукати семипелюсткові квіточки, адже вірили що це бажання неодмінно збудеться..

Так і зараз, я мимоволі споглядаю за донечкою, те як вона посміхається і радіє тому що птахи підпливли і з'їли її хлібчик, те як радісно плескається водичкою, і як мружить оченятка при погляді на яскраве сонечко.

-Матусю, ми з тобою дівчатка?- несподівано запитує малеча

-Звісно ми дівчатка- посміхаюся від теплоти яка віє від Настусі

-А що означає бути справжньою леді?Матвійко сказав, що дівчатка повинні бути леді, а я зовсім не знаю що означає це слово..

-Ну справжні леді- це ті дівчатка котрі завжди одіваються в гарний одяг, мають красиві зачіски і ведуть себе вічливо серед оточуючи..

-А я справжня леді?Матусю?

-Ну звісно ти в мене леді, най- найгарніша дівчинка на землі.

Моя дівчинка справжня модниця.Щодня їй потрібно одівати все нові і нові платтячка, заплітати неймовірні зачіски.Вона любить бути у центрі уваги, і тому всі дітлахи в садочку дуже полюбляють її..

Вона життєрадісна, дружелюбна дівчинка, саме через її примхи навіть у такому віці гарно одіватися, ми з Діанкою і прозвали її лялею..

-Ми обидві такі леді.Ти в мене красуня матусю- знову обнімашки, допоки очі дівчинки не загорілися щасливим вогником помітивши візочок з морозивом, повз якого ми просто не можемо пройти..

-Хочу ванільне!- плескаючи в долоньки підстрибує на одному місці моя дзига, і мені нічого не лишається як вкотре зробити їй приємне..

-А в мене смачніше- вирішую пожартувати і тичу їй своє морозиво, але як тільки воно доноситься до носика то тут же легесенько вимазую її смаколиком..

-Ай!Так не чесно..Ось тобі- вимазує мене у відповідь і ми обидві заливаємося сміхом, що роздається луною і зливається з іншими веселими гомонами..

Додому повертаємося пізно вечором, змучені але такі щасливі.

Скільки всього ми встигли зробити за сьогоднішній день: спочатку парк і годівля качечок, потім морозиво, а далі нас понесло у розважальний центр де ми заліпли на лишивший залишок часу.

Моя малеча, заледве волочить ніжками, але вперто тримає в рученятках яскраві гелеві кульки як подарунок для Діанки..

-Оооо.Як погуляли!

-Діанка це тобі- підбігає Настуся, як тільки двері квартири відчиняються перед нами і віддає подружці кульки..

-Ооо.Клас!?Мені подобається, випустимо їх завтра і загадаємо бажання.

-Так..Так!Бажання..я хочу..

-Люба не потрібно вимовляти в голос інакше може не збутися, постарайся подумати, чого б ти хотіла найбільше в житті.

-Хочу щоб у мене з'явився татко- радісно виголошує і поспішає в кімнату.

А я в цей час відчуває якесь розчарування чи що..Невже їй не вистачає тієї любові що отримує від нас; у голові проникає думка, що я щось прогавила, але я обов'язково надолужу.

Адже нам і вдвох добре..Плюс у нас є допомога і любов у вигляді Діани.

-Ну а що ти хотіла, це дітки, і кожен з них заслуговує і хоче щоб поруч були тато і мама..

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 86
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «(не) Колишні, Таня Смолярчук», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "(не) Колишні, Таня Смолярчук"