Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Про хороброго та безстрашного хлопчика, Ваагн Григорян 📚 - Українською

Читати книгу - "Про хороброго та безстрашного хлопчика, Ваагн Григорян"

144
0
07.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Про хороброго та безстрашного хлопчика" автора Ваагн Григорян. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Про хороброго та безстрашного хлопчика, Ваагн Григорян» була написана автором - Ваагн Григорян, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Про хороброго та безстрашного хлопчика, Ваагн Григорян" в соціальних мережах: 

Казка "Про хороброго та безстрашного хлопчика" відомого автора Ваагна Григоряна розповідає захоплюючу історію про маленького хлопчика на ім'я Олексій, який вирішує вирушити у небезпечну подорож. У цьому захопливому пригодницькому шляху він зіштовхується з чарівними створіннями, розгадує загадки, та здолавши перешкоди, знаходить мудрість та сміливість всередині себе.

"Про хороброго та безстрашного хлопчика" - це казка, яка вчить нас, що справжній героїзм не полягає в безстрашності, а у здатності подолати свої страхи і впоратися з викликами, що постають на шляху. Ця казка надихає нашу уяву, розширює межі можливого та нагадує нам про важливість віри у себе.

Автор Ваагн Григорян створив неперевершену казку, яка захоплює своїм унікальним стилем та чарівною атмосферою. Через глибокий символізм і моральні вигляди, ця казка залишить слід у серцях читачів різного віку. Вона надихне нас відкривати нові горизонти і вірити у свої можливості.

Пригадайте свої найсміливіші мрії та приєднуйтеся до захопливого шляху Олексія у казці "Про хороброго та безстрашного хлопчика". Ця книга забарвить ваші дні магічним світом, де кожен може стати справжнім героєм. Запустіть свою уяву на волю і відчуйте радість від неймовірних пригод та життєвих уроків, які приховані в цій незабутній казці.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

У місті всі давним-давно знали один одного, крім Дівчинки та Хлопчика. Вони хоч кожного дня й бачили одне одного, але познайомитися ніяк не виходило.

Звичайно, нічого поганого в тому (швидше, навпаки, дуже навіть добре), що всякий раз, побачивши Дівчинку, Хлопчина роззявляв рота від захоплення, а вона гордовито вдавала ніби не помічає його. Але добре це день, два, ну щонайбільше три дня, і дуже сумно, якби Хлопчина ніколи не сказав би того, що дуже хотів сказати, а Дівчинка все життя прикидалася б ніби й нічого, ну нічогісінько не бачить, хоча насправді все прекрасно бачила.

Необхідно було щось вигадати, щоб допомогти їм. І коли вже стало здаватися, що й сьогодні Хлопчина з Дівчинкою знову не познайомляться, вихід знайшовся сам собою. Вірніше, поспів на допомогу ...

Ні, ні за що не вгадаєте, хто прийшов їм на допомогу. Краще вже я сам скажу. На допомогу прийшло ... Мишеня. Що правда, то правда, Мишеня і не думав нікому допомагати (хто б йому допоміг), але сталося так, що воно опинилося в потрібному місці в потрібний час. Йому ніколи не доводилося бувати на верхньому поверсі будівлі, просто потопленій в зелені дерев, яка знаходилася в Тихому провулку. І ось в ту саму мить, коли Хлопчина, довгий час прочекавши в провулку, збирався було йти, а Дівчинка, виглядала його з-за фіранки, збиралася було образитися, Мишеня виповзло з крихітної щілини в підлозі та запищало, а Дівчинка, замість того щоб образитися, віддьоргнула фіранку, відкрила вікно та закричала зі всієї сили:

– На допомогу!..

Ніхто ще ніколи не кликав Хлопчика на допомогу. І він навіть сам не зрозумів, чому йому здалося, що саме його кличуть на допомогу. Він раптом відчув себе дуже дорослим, дуже сильним і дуже хоробрим, і за мить (у казці дозволено трохи перебільшити) опинився в тій самій квартирі верхнього поверху, в якій проживала Дівчинка.

Що сталося потім, можна в двох словах викласти наступним чином.

Мишеня, хоча й досить довго проживало в місті, але так і не звикло до того, що ще існують люди, котрі до нестями бояться його. Йому здавалося, що якщо когось і варто боятися, то це Кота. І тому, почувши вереск Дівчинки, Мишеня вирішило, що на неї накинувся Кіт. А якщо вже він з'їсть Дівчинку, то запросто проковтне й таке маленьке створіння, як Мишеня. Від однієї цієї думки його взяв такий страх, що воно ледь не зомліло. Проте, побачивши Хлопчика, в черевику якого в один недільний день воно мало не влаштувало нору (в ту неділю Хлопчина проспав весь ранок, і бідне Мишеня вирішило, що знайшов непотрібного черевика), а якось раз в четвер вночі і зовсім з задоволенням згризло його підручник, який завалявся під кріслом, Мишеня отямилося та кинулося до тієї щілини, з якої виповзло.

– Дякую, – сказала Дівчинка, – ви врятували мене. Величезне-привеличезне спасибі.

– Подумаєш, велике діло, – відповів Хлопчина, чомусь трохи пом'явшись.

– Ви не боїтеся Мишеняти ?! – здивувалася та захопилася одночасно Дівчинка.

– Ні, подумаєш, теж мені Мишеня, – цього разу більш впевнено відповів Хлопчина.

Вони не тільки познайомилися, але й стали хорошими друзями, можливо, найкращими друзями в місті. Звичайно, це не означає, що вони ніколи не ображаються один на одного, вірніше, Дівчинка не ображається на Хлопчика. Але Дівчинка ображається лише тоді, коли їй здається, ніби Хлопчина забув, що вона золотоволоса, блакитноока та пахне як фіалка. І, уявіть, як тільки вона починає дутися, Хлопчина, якщо навіть і справді забув, знову зауважує, що Дівчинка золотокоса, блакитноока і пахне як фіалка. І розуміє, що сам він зобов'язаний бути хоробрим і великодушним.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Про хороброго та безстрашного хлопчика, Ваагн Григорян», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Про хороброго та безстрашного хлопчика, Ваагн Григорян"