Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Принцеса на горошині, Ганс Андерсен 📚 - Українською

Читати книгу - "Принцеса на горошині, Ганс Андерсен"

233
0
14.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Принцеса на горошині" автора Ганс Андерсен. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Принцеса на горошині, Ганс Андерсен» була написана автором - Ганс Андерсен, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Принцеса на горошині, Ганс Андерсен" в соціальних мережах: 

📚🔍 Ласкаво просимо до захоплюючого світу "Принцеси на горошині" від видатного письменника Ганса Андерсена! Відчуйте магію цієї казки, де навіть найменший горошиновий горох може вирішити долю принцеси. 📚🔍👸🌱💫

У цій захопливій книзі Ганс Андерсен розповідає непересічну історію принцеси, яка шукає своє справжнє кохання. Але чи зможе вона знайти його серед незліченних випробувань, які ставить її долі на шляху? 📚🔍🌷👸💕

Ця книга перенесе вас у світ мрій та фантазій, де кожна дрібниця може мати велике значення. Вона нагадує нам, що справжнє щастя полягає не у зовнішності, а у внутрішній красі, сили характеру та вірі в себе. 📚🔍💖✨

На сайті readukrainianbooks.com ви зможете зануритися у захоплюючий світ "Принцеси на горошині" та спостерігати, як вона пройде крізь випробування, щоб знайти своє щастя. Співчувайте їй, радійте разом з нею та відчуйте кожну горошину під матрацем. 📚💻📖🌿🌟

Я, Ганс Андерсен, автор цієї книги, запрошую вас у світ "Принцеси на горошині", де кожна сторінка наповнена мрією та сподіванням. Відчуйте магію казки та станьте частиною цієї непередбачуваної та чарівної історії. 📚🌿📖✨👸

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

Жив колись один принц, і захотілось йому одружитися з принцесою, та тільки з справжньою принцесою. Він об’їздив цілий світ, щоб знайти таку, але так і не знайшов собі нареченої. Принцес було скільки завгодно, та чи були вони зовсім справжні, цього він ніяк не міг добрати. Все йому здавалось, що щось не так. От він і повернувся додому зажурений – адже він так хотів знайти справжню принцесу і одружитись.

Якось увечері розгулялась страшна негода: гуркотів грім, спалахувала блискавка, а дощ лив як з відра! Страх та й годі!

Раптом хтось постукав у міську браму, і старий король пішов відчинити.

За брамою стояла принцеса. Матінко рідна! Який вона мала вигляд під дощем та вітром! Вода збігала по її волоссі і по платтю на носки її черевиків і витікала з-під каблуків, а вона казала, що вона справжня принцеса.

«Ну, про це ми вже самі дізнаємось!» – подумала стара королева, але нічого не сказала. Вона пішла до опочивальні, скинула з ліжка усю постіль, поклала на дошки горошину, потім узяла двадцять матраців і поклала їх на горошину, а тоді ще двадцять перин з гагачого пуху.

Тут мусила принцеса проспати ніч.

Вранці її спитали, як вона спала.

- Ой, дуже погано! – мовила принцеса. – Я цілісіньку ніч на стулила очей. Хтозна-що було у моєму ліжку. Я лежала на чомусь твердому, і від цього у мене все тіло тепер у синцях! Просто жах!

Тоді всі побачили, що це справжня принцеса, якщо вона крізь двадцять матраців і двадцять пухових перин відчула горошину! Такою ніжною могла бути лише дійсна принцеса.

Принц одружився з нею, бо знав тепер напевне, що знайшов справжню принцесу, а горошина потрапила до музею, де лежить і досі, якщо її ніхто не взяв.

От яка історія була насправді!

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Принцеса на горошині, Ганс Андерсен», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Принцеса на горошині, Ганс Андерсен"