Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Доброго ранку, Бджілко, Дмитро Іонов 📚 - Українською

Читати книгу - "Доброго ранку, Бджілко, Дмитро Іонов"

167
0
15.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Доброго ранку, Бджілко" автора Дмитро Іонов. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Доброго ранку, Бджілко, Дмитро Іонов» була написана автором - Дмитро Іонов, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Доброго ранку, Бджілко, Дмитро Іонов" в соціальних мережах: 

🌼🐝📚 Вітаємо у магічному світі "Доброго ранку, Бджілко" - захопливої книги від автора Дмитра Іонова! 🌼🐝📚

Це незвичайна історія про маленьку бджілку Бджілку, яка розпочинає свій незабутній день. Разом з нею ми відправимось у захоплюючу подорож, де зустрінемо нових друзів, відкриємо таємниці природи та вивчимо багато корисних речей. 🌸🐝📚🌈

Я, Дмитро Іонов, вкладаю свою душу в кожну сторінку цієї книги. "Доброго ранку, Бджілко" - це чарівна історія, яка надихає маленьких читачів бути відкритими до навколишнього світу та пізнавати його. 🖋️💭🌟🌸🐝💕

На сайті readukrainianbooks.com ви зможете насолодитися цією захопливою книгою, де кожна сторінка наповнена яскравими ілюстраціями та незабутніми пригодами. Зануртесь у світ Бджілки і відчуйте відчуття радості та дива, яке вона знаходить у кожному моменті. 📚👀🎨🌸🌈

"Доброго ранку, Бджілко" - це не просто казка, а історія, яка навчає нас цінувати природу, бути уважними до навколишнього середовища та брати участь у чудових пригодах. Відкрийте цю книгу, відчуйте магію слів та побачте світ очима маленької бджілки. 📚❤️✨🌈

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

У Маленької Конячки в саду було дві квітки. Бутони у квітів були такі великі, що в них можна було сховатися. Маленька Конячка дуже любила свої квіти.

Сьогодні вона встала раніше, ніж звичайно, узяла лійку та пішла до саду.

– Це – тобі, – сказала вона, поливаючи квітку.

– Бр-р-р! – раптом сказала квітка, і з неї висунулася голова Собачки.

– Здрастуй, Маленька Конячко! – сказав Собачка. – Ти не пам'ятаєш, що роблять спочатку: зарядку чи обливаються водою?

– Спочатку роблять зарядку, – сказала Маленька Конячка.

Тоді доведеться зробити її наступного разу, – весело сказав Собачка. – Адже ти мене вже облила водою!

– Це не біда. Ми зробимо зарядку, і я поллю тебе з лійки ще раз, – запропонувала Маленька Конячка.

І вони почали робити зарядку. А потім полили один одного з лійки і витерлися махровим рушником.

– Стривай! – згадала Маленька Конячка. – А що ти робив у квітці?

– Я чекав на Бджілку. Я сказав би їй: "Доброго ранку, Бджілко, я дуже радий тебе бачити!" А Бджілка дуже здивувалася б. Тому що встає вона раніше від усіх, і ніхто не каже їй першим: "Доброго ранку!"

– Чудово! – вигукнула Маленька Конячка.

І вони сховалися кожний у своїй квітці. А коли прилетіла Бджілка, Собачка і Маленька Конячка сказали їй в один голос: "Доброго ранку!"

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Доброго ранку, Бджілко, Дмитро Іонов», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Доброго ранку, Бджілко, Дмитро Іонов"