Книги Українською Мовою » 💙 Дитячі книги » Велике та маленьке, Віктор Пивоваров 📚 - Українською

Читати книгу - "Велике та маленьке, Віктор Пивоваров"

148
0
23.05.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Велике та маленьке" автора Віктор Пивоваров. Жанр книги: 💙 Дитячі книги. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Велике та маленьке, Віктор Пивоваров» була написана автором - Віктор Пивоваров, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Дитячі книги".
Поділитися книгою "Велике та маленьке, Віктор Пивоваров" в соціальних мережах: 

📚 Велике та маленьке 🐘🐭: Анотація

🐘🐭 Ласкаво просимо до чарівного світу "Велике та маленьке" від автора Віктора Пивоварова! Ця унікальна книга перенесе вас у світ, де прекрасне поєднується з маленьким, а невеличкість стає великим скарбом.

🌳 У цьому захоплюючому творі Віктор Пивоваров розкриває неймовірні історії про великих та маленьких героїв. Ви зустрінетеся з великим слоном, який відкриває свою душу маленькій мишці, та зрозумієте, що справжня великість полягає в доброті, розумінні та взаєморозумінні.

🌈 "Велике та маленьке" - це книга, яка надихає нас дивитися на світ з нової перспективи. Вона показує, що навіть у найдрібніших істот є потужність та значущість. Кожен з нас має своє місце у цьому великому пазлі життя.

✨ Завдяки витонченому стилю та вражаючим ілюстраціям, "Велике та маленьке" стає незабутньою подорожжю у світ фантазії та мудрості. Відчуйте радість від знайомства з унікальними персонажами та зануртесь у їхні історії, які навчають нас цінним життєвим урокам.

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити

В одному великому місті

На маленькій вуличці

Посеред великого чудового саду

Стояв маленький будинок.

В цьому будинку, у великій світлій кімнаті,

Жив маленький дідусь.

З ним жив великий собака,

Маленька руда білочка,

Великий різнокольоровий папуга,

Та маленька біла мишка.

Великий собака більш за все любив маленького дідуся.

Маленька руда білочка більш за все любила стрибати в саду з одного великого дерева на інше.

Великий різнокольоровий папуга більш за все любив красти маленькі різнокольорові ґудзики.

А маленька біла мишка більш за все любила велику голівку сиру, що лежала в коморі.

А що любив маленький дідусь?

Маленький дідусь більш за все любив увечері читати вголос велику книжку з малюнками.

Коли наставав вечір, собака, білочка, папуга та біла мишка збиралися навколо свого хазяїна послухати казки, і тоді одразу ставало ясно, що в цьому маленькому будиночку живе велика дружба.

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Велике та маленьке, Віктор Пивоваров», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Велике та маленьке, Віктор Пивоваров"