Книги Українською Мовою » 💙 Еротика » Невинна для мажора, Ольга Суниця 📚 - Українською

Читати книгу - "Невинна для мажора, Ольга Суниця"

1 839
0
29.08.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Невинна для мажора" автора Ольга Суниця. Жанр книги: 💙 Еротика / 💛 Романтична еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Невинна для мажора, Ольга Суниця» була написана автором - Ольга Суниця, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Еротика / 💛 Романтична еротика".
Поділитися книгою "Невинна для мажора, Ольга Суниця" в соціальних мережах: 

📚 Запрошуємо вас в захопливий світ книги "Невинна для мажора" від обдарованої авторки Ольги Суниці 🌟

На readukrainianbooks.com ми пропонуємо можливість читати книги онлайн безкоштовно та без реєстрації українською мовою - де вас чекають бестселери та найкращі книги світу! 📖🌍

Ольга Суниця - це талановита українська письменниця, яка завоювала серця читачів своєю неперевершеною майстерністю створення історій, що тримають в напрузі кожну сторінку. 🖋️📚

"Невинна для мажора" - це захоплива історія про кохання, інтриги та страсті, яка вас вразить своєю інтенсивністю та несподіваними поворотами. 💔🌹

Книга розповідає про зустріч двох світів: простої, невинної дівчини та багатого, впливового мажора. 🌟🌆 Вони здаються такими різними, але кохання не знає кордонів, класових різниць та обставин.

"Невинна для мажора" - це історія про велике кохання та великі жертви, яку Ольга Суниця розкриває перед вами в найкращих традиціях сучасної української літератури. 💖📖

У цій книзі ви знайдете запальні романтичні моменти, незабутні образи героїв та глибокий підтекст, який залишить слід у вашому серці. 🌠

Запрошуємо вас на readukrainianbooks.com, щоб насолодитися "Невинною для мажора" та зануритися в емоційний світ цієї чудової книги. 📚🌸

Нехай ця історія про кохання, мрії та жертви стане для вас незабутньою пригодою! 🌟❤️

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 65
Перейти на сторінку:
Розділ 1

Я так і не зрозуміла, в яку кімнату можна заходити. Кручусь на місці у пустому коридорі, дивлюсь на ряд однакових дверей. Очі злипаються, дуже хочеться спати і не дивно, подорож була довгою та виснажливою. Тітка Соня говорила, крайні, тому йду в кінець коридору і відчиняю передостанні двері.

Заходжу всередину і опиняюсь в суцільній темряві. Совгаю руками по стіні шукаю вимикач, зачіпляю ногою щось тверде і вдаряюсь коліном.

-         Зараза, - шиплю і потираю болюче місце.

І що робити, як мені увімкнути світло? Адже я взагалі нічого не бачу. Мить стою чекаю, поки очі хоч трохи привикнуть до темряви. Здається, можу розгледіти силует ліжка. Помаленьку підходжу до нього і акуратно сідаю на краєчок. Так, з ліжком вгадала. А зараз мені більше і нічого не треба, спати хочеться страшенно. Завтра все роздивлюсь.

Раптом щось стискає лікоть і тягне назад. Не встигаю і пискнути, як опиняюсь в лежачому положенні, а зверху хтось нависає важкий і гарячий.

- І хто це до мене завітав? - лунає у темряві задоволений чоловічий голос. - Ти одна з батькових дівчаток? Заблудилась? Прийдеться тепер мене обслужити замість нього.

- Я нічого не розумію, відпустіть мене, - панічно пищу.

Намагаюсь відштовхнути від себе незнайомця, та він лише ближче підсувається. Відчуваю його подих на обличчі,  мене окутує приємний чоловічий аромат з легкою ноткою алкоголю.

-         Граємо недоторкану? А мені подобається. Люблю рольові ігри.

Він припадає ротом до моїх губ, вривається між ними нахабним язиком. Починає жорстко цілувати без всякого жалю. Руки по хазяйськи ковзають по тілу, залізають під светр, пальці нагло просовуються під ремінь джинсів. Мене накриває паніка. Що ж це коїться? Гарно зустрічають гостей. З усіх сил вириваюсь з захвату незнайомця. Мені вдається лише трохи відсунути його від себе. Він сидить на моїх ногах і я чітко відчуваю, як щось тверде впирається в стегно. Цей нахаба вже добре збуджений.

-        Відпустіть, а то буду кричати, - репетую.

-        Якась боязка дівчинка по виклику попалась, - хмикає чоловік.

-        Я не повія.

-        Зараз перевіримо, - він втискається носом мені у шию, а руки починають активно розстібувати ремінь. - Гарно пахнеш.

Комплімент я не оцінюю. Скориставшись тим, що рука одна звільнилась, розмахуюсь і щосили луплю його по голові. Попадаю по вусі і щоці. Він скрикує і відсторонюється. Цього досить, щоб висковзнути з-під нього і тікати. На осліп біжу до дверей. Наштовхуюсь на щось, але не зупиняюсь. Рятую себе від невідомого маніяка. Як він взагалі попав в цей будинок? Не зрозуміло.

-        Ти що взагалі не нормальна, - чую рик позаду себе, але не оглядаюсь.

Намацую дверну ручку і вискакую з кімнати, мов ошпарена. Адреналін несе мене з шаленою швидкістю по коридору, потім по сходах вниз. На ходу поправляю ремінь, тягну до низу светр. Серце калатає, мов навіжене, подих збивається, а в голові лише одна думка, щоб він не наздогнав, щоб встигнути добігти до вітальні.

На щастя, мама з тіткою ще досі там. Сидять на дорогущому дивані, обложені нашими валізами. Спокійно спілкуються і не підозрюють, що коїться нагорі.

-        Тітко Соню, тітко Соню! Там..., - задихаюсь від нестачі повітря і закашлююсь.

Жінки припиняють розмову і округлюють на мене очі. Уявляю, як зараз виглядаю, перелякана, волосся розтріпане.

-        Що з тобою Настю? - запитує мама і підіймається з місця, торкається мого плеча.

Здригаюсь від її дотику. Тіло досі горить від нахабних обіймів незнайомця.

-        Я зайшла у кімнату, а там...він, - навіть не знаю, як назвати мого нападника.

Мама нічого не розуміє і хмурить брови. Тітка Соня стає біля мене.

-        Соню, що це все значить? - раптом лунає голос зверху. - Хто ці люди?

Налякано піднімаю погляд. Ось він, мій кривдник. Стоїть між поверхами лише в одних спортивних штанах, з голим торсом, чорне волосся на голові скуйовджене. Обличчя кам’яне, щока червоніється від мого удару, а очі пропалюють наскрізь.

-        Стасе, я тебе не попередила, - лагідно посміхається тітка. - Це моя двоюрідна сестра з племінницею, поживуть трохи в нас. Батько в курсі. Я не думала, що ти так рано приїдеш з роботи.

-        Я спав, вона запхалась мені у ліжко, - кидає звинувачення молодий чоловік.

Я задихаюсь від обурення. Накинувся на мене, а я винна.

-        Настю, ти переплутала кімнати, - посміхається до мене тітка. Її ця ситуація наче забавляє. - Потрапила у кімнату до Стаса. Злякалась напевно. Не хвилюйся, зараз я вас познайомлю. Це Стас — старший син мого чоловіка, а це Настя — моя племінниця.

Стас незадоволено стискає губи і міряє мене з ніг до голови. Від його погляду сковує все тіло. Стає ніяково і я опускаю очі.

-          Попереджати треба про такі сюрпризи, - ричить і зникає за поворотом сходів.

Я видихаю з полегшенням. Не приємна особа. Облапав мене всю без дозволу. Що він взагалі собі дозволяє? Мама стискає плече і я повертаюсь в реальність.

-        Це я винна. Потрібно було піти з тобою, - бідкається тітка. - Стаса важко застати  вдома, я не встигла йому сказати про ваш приїзд. Не думала, що він так рано прийшов, зазвичай раніше третьої його немає. Він любитель трохи посердитись, але це мене. Не бери до голови.

Якби вона знала, що він робив зі мною, навряд чи так говорила.

Вхідні двері відчиняються і в вітальню заходить молодий чоловік. Дуже схожий на Стаса, але цей привітно посміхається. Він швидко скорочує між нами відстань і бере мою руку в свої широкі долоні.

-        Вітаю в нашому домі, - щиро промовляє. - Ми завжди раді будь-яким гостям, особливо, якщо вони такі симпатичні.

Він підморгує і заганяє мене в краску. Його привітність збиває з толку.

-        Дівчата, це молодший син мого чоловіка Ігор. А це моя сестра Галя і племінниця Настя.

-        Дуже приємно познайомитись, - пожирає мене очима, а потім повертається до мами і киває їй. 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 65
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Невинна для мажора, Ольга Суниця», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Невинна для мажора, Ольга Суниця"