Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Янтарний поцілунок, Кейтрін Шкроб 📚 - Українською

Читати книгу - "Янтарний поцілунок, Кейтрін Шкроб"

365
0
30.08.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Янтарний поцілунок" автора Кейтрін Шкроб. Жанр книги: 💛 Любовні романи / 💛 Короткий любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Янтарний поцілунок, Кейтрін Шкроб» була написана автором - Кейтрін Шкроб, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи / 💛 Короткий любовний роман".
Поділитися книгою "Янтарний поцілунок, Кейтрін Шкроб" в соціальних мережах: 

"Янтарний поцілунок" - це захоплива романтична подорож у світ кохання і таємниць від талановитого автора Кейтрін Шкроб. 📚❤️

Кейтрін Шкроб - це відомий письменник, який створює чарівні історії та завоювує читачів усього світу. Її роботи відзначаються неперевершеним стилем та глибокими почуттями, які залишають незабутні враження.

У "Янтарний поцілунок" ми погрузимося у романтичну історію про двох молодих серцях, які зустрілися у мальовничому місці. Їхнє знайомство перетворить їхні життя, розкриючи таємниці минулого і даруючи нові надії на майбутнє. Це історія про те, як кохання може змінити все і допомогти знайти справжню суть життя.

На сайті readukrainianbooks.com ви маєте унікальну можливість читати цю книгу онлайн абсолютно безкоштовно та без реєстрації. Наша мета - зробити високоякісну літературу доступною для всіх, хто цінує слово та магію історій.

"Янтарний поцілунок" - це книга, яка дарує нам спробувати солодкий смак кохання і розкрити таємниці минулого. Ця історія навчить нас, що справжнє щастя завжди поруч, чекаючи на нас, і дозволить мріяти та вірити у дива. Читайте її на readukrainianbooks.com та діліться цією неймовірною історією з близькими. 📖💫❤️

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 13
Перейти на сторінку:
1. Знайомство поміж хвиль

 Поїзд. Купе. Я - притискаюся чолом до вікна, спостерігаючи, як частинка Одеси у вигляді багряної смуги все повільніше їде перед очима. І коли врешті прибуваю до станції ще більше захлинаюся у смутку. Декількох годин дороги мені не вистачило, щоб у спогадах прожити всі моменти моїх стосунків з Євгеном, від якого зараз тікаю. Ми з ним не розійшлись, але й не залишились разом. Назвали це паузою у стосунках. А пауза - це найжахливіше, що лише може бути. Підвішений стан, коли не знаєш, чи варто сподіватись на возз'єднання, чи вмовляти себе забути людину, відганяючи ностальгічні спогади. От тому я в результаті така розгублена.

  З Євгеном зустрічаємося три роки. Познайомились завдяки спільним друзям, як часто буває. Він - айтішник, а я - стилістка. Він може цілими днями говорити про автівки, а я навіть не маю водійських прав, щоб їздити. Але, не дивлячись на те, що ми такі різні, іскра між нами виникла одразу та я відчула, що саме він - моя людина. Пам’ятаю, як Євген - темноволосий міцний парубок - підсів до мене на дні народженні Кирила. То його близький друг, а я товаришую з дівчиною того ж Кирила. Євген почав розмову з якогось жарту, я посміялася - і контакт одразу ж було встановлено. Ми швидко розговорилися, він продовжував жартувати, і це підкупляло. А потім… цей молодик запропонував втекти зі свята. Спочатку я це сприйняла, як черговий жарт, але коли він підійнявся й простягнув руку, змахнувши головою до виходу, то без роздумів схопила його масивну долоню - і ми побігли в парк, що якраз був неподалік. Їли морозиво… Говорили про все на світі… Кожний намагався показатися кращим, ніж є. А він то аж занадто, але про це пізніше. 

  У той вечір ми обмінялися номерами - і відтоді гуляли щодня, а згодом стався перший поцілунок, після якого я зрозуміла, що серденько тьохнуло. Я  вже відчувала першу закоханість. І готова була закластись, це було взаємно. Так ми продовжували зустрічатися, а через рік з’їхалися. Тоді й все пішло шкереберть. Єгор став серйозним, перестав приділяти мені стільки уваги, скільки її було раніше. Ми стали рідко вибиратися з квартири, яку винаймали. Гроші, які він витрачав на подарунок для мене, тепер йшли на побутові потреби. А заробляв він, як починаючий айтішник, не так вже й багато. Мабуть, рутина почала з’їдати наші стосунки. І єдине, що могло їх врятувати, як здавалося, то це наступний рівень стосунків - одруження. 

  Я неймовірно злилася на те, що Євген навмисно відтягує, вже й навіть сумнівалась, чи взагалі ця людина має на мене плани. А коли все-таки дочекалася омріяної обручки й ми почали готуватися до весілля, сталась сварка через якусь дрібницю, але ми роздули її до гігантських масштабів, і в запалі зробити спільний висновок, що ми з ним зовсім різні. Ніхто з нас не готовий був йти на компроміс, ніхто не бажав сісти за стіл і спокійно поговорити. Кожен доводив своє і компромісами навіть не пахло. В той день згадали кожну дрібницю, яка дратувала в партнері. Наприклад, я весь час вмовляла Євгена частіше кудись вибиратися, постійно тягнула його на море. Він же постійно повторював, що гроші треба збирати, щоб врешті вкласти у щось пристойне. А сам, якщо і згоден був кудись вибратись, то на перегони, чи в музей старих автівок, чи будь-що, аби воно стосувалось лише його інтересів. А ще Євген рибалити любить, тому постійно тягне мене в село до батьків, аби вдосвіта піти на став. А для мене це нудне заняття, бо до душі ближче активний відпочинок.

  І от я придбала квиток, зібрала речі - і сама поїхала на море. Що буде з нами далі - не знаю. А так все починалося… Якби я знала, як повернути втрачене… Це ж перші мої серйозні стосунки, тому взагалі не уявляю, як треба діяти далі. Мене виховувала одна мама, а я не хочу повторювати її долю одиначки. Та як зберегти ці крихкі стосунки не маю уявлення, і Євген - теж, хоча я вірю, що він теж мріє відновити той особливий зв’язок між нами. Можливо, хоч відстань допоможе. Декілька днів проведемо окремо один від одного, а тоді й вирішимо, чи бути нам надалі разом. 

  ***

    Ступивши на асфальт морського міста, вдихаю вологе повітря на повні груди. Як добре, що я вибралась, але як прикро, що прибула сюди сама. Хай йому грець… треба насолодитись відпусткою, накопичити доволі вражень і обов'язково кинути монетку в лагідне море, щоб повернутись до цього краю. 

  Везу важку валізу до найближчого таксі - і називаю адресу готелю, в якому забронювала номер. Пів години - і я на місці. Ще здалека між деревами та невисоким парканом помічаю море, яке смугами вкриває горизонт. Здається, бурхливих хвиль немає, отже, мене тут зустрічають привітно.

  Заселяюся в недешевий готель, з балкончика якого краще можу роздивитись морську блакить. Гроші на цей відпочинок я давно накопичувала. І ось - нарешті, мій погляд тоне в морі, і все відбувається наче уві сні. 

  Чому я так хотіла саме на море? Бо останнім часом моє життя було гамірним, а я не знаю, що краще допомогло б відновитися, аніж відпочинок на такому курорті. 

  Речі не кваплюсь розбирати, навіть не їм, одягаю під легкий кольоровий сарафан білий купальник - і хутко біжу до місця сили та натхнення. 

  Вийшовши з готелю, обходжу басейн і йду рівнесенькою доріжкою з м’яким від спеки асфальтом до місця, де починається пісок. Коли ступаю, взявши босоніжки в руки, ноги трохи занурюються в пісок, і тоді починаю пришвидшуватись, бо він гарячий, що аж пече. І вже ближче до води стелю рушник у свій зріст, на нього кидаю сумку і ступаю до перших дрібних хвилів, які одразу ж змивають поміж пальців піщинки, і змушують п’яти загрузнуть у вологій ямці. 

  Водиця прохолодна. Те, що треба в таку спеку! Сонце пече в голову. А я забула капелюх у номері. І окуляри. Та це не головне. Тим паче я збираюся зануритись повністю і якнайглибше, щоб гарячі промінчики мене не дістали. Тому повільно просуваюсь на глибину, де море вже лоскоче підборіддя, - і пірнаю до глибин. 

  Як тільки опиняюся у володіннях Посейдона, нескінчений потік гнітючих думок зупиняється й розчиняється у просторі. Я і сама наче зливаюся в одне ціле з морем, переймаючи його спокій. От тільки, на жаль, легені не гумові, тому замість курсу морської терапії, отримую лише демоверсію, і тільки хочу виринути на поверхню, щоб ковтнути повітря, як помічаю, що хтось є позаду. Це змушує насторожитись. Мене наче зненацька застали на чомусь забороненому. Різкий оберт голови - і під водою бачу чоловічу руку, яка міцно хапає за моє зап’ястя, а тоді витягує наверх з води. 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 13
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Янтарний поцілунок, Кейтрін Шкроб», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Янтарний поцілунок, Кейтрін Шкроб"