Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Моя хороша дівчинка, Ліля Ваніль 📚 - Українською

Читати книгу - "Моя хороша дівчинка, Ліля Ваніль"

1 047
0
30.08.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Моя хороша дівчинка" автора Ліля Ваніль. Жанр книги: 💛 Любовні романи / 💛 Короткий любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Моя хороша дівчинка, Ліля Ваніль» була написана автором - Ліля Ваніль, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи / 💛 Короткий любовний роман".
Поділитися книгою "Моя хороша дівчинка, Ліля Ваніль" в соціальних мережах: 

"Моя хороша дівчинка" - це книга про перші кохання, втрати та відкриття, створена авторкою Лілею Ваніль. 📚❤️

Ліля Ваніль - талановита українська письменниця, що завоювала серця читачів своєю вмінням відтворювати найглибші почуття через слово. Її творчість відзначена численними нагородами та призами, і кожна її книга - це подорож у світ емоцій та відкриття.

"Моя хороша дівчинка" - це історія про двох молодих душ, які випадково зустрілися та впустили один одного у свої життя. Головні герої діляться своїми радощами та тугами, а їхні історії переплітаються в чуттєвому та неймовірному спектрі подій. Читачі зможуть відчути всю складність перших почуттів і радість відкриття нового.

На сайті readukrainianbooks.com ви можете насолоджуватися цією книгою онлайн абсолютно безкоштовно та без необхідності реєстрації. Ми пишаємося можливістю представляти найкращі твори українських авторів та світові бестселери. Наша мета - робити високоякісну літературу доступною для всіх, хто цінує слово та мистецтво слова.

"Моя хороша дівчинка" - це книга, яка зачаровує та переносить вас у світ незабутніх моментів та відчуттів молодості. Читайте її на readukrainianbooks.com та поділіться цією неймовірною історією з близькими. 📖💫❤️

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 68
Перейти на сторінку:
Пролог

Перевертаюсь на другий бік і розумію ― щось не те. Ліжко не скрипить, в стегно не вдавлюється пружина старого дивану. Спати тепло та зручно. У нашій з Катею знімній квартирі вічно батареї ледь теплі, і від підлоги тягне холодом.

Вчорашні події геть стерлись зі свідомості. Чітко пам’ятаю, як розлючена вдягала куртку. А далі темрява та порожнеча.

Очі розплющую повільно. Незнайома кімната деякий час крутиться перед очима, поки не стає нам місці. Не кімната, яку ми ділили з Катею, точно не вона. Білі стіни, сучасний інтер'єр. Велика світла студія. Трохи далі видніється кухонний гарнітур та овальний обідній стіл. 

Повільно сідаю. В роті сухо, наче в пустелі. В будинку панує тиша. Білі дерев'яні сходи ведуть на другий поверх. Звідти теж ні звуку.

Розумію — вмру, якщо не вип'ю хоч ковточок. Кран та чисті склянки у шафці за склом наче навмисно спокушають.

Тихенько підіймаюсь, намагаюсь не шуміти. У перші секунди веде в сторону. Ледь втримуюсь на ногах. Але після перших ковтків слабкість та сухість зникає. Вода з-під крана здається неймовірно смачною. Трохи ніяково хазяйнувати у чужому домі, але тамування спраги — базова потреба організму. Цим себе й втішаю.

Ретельно споліскую після себе посуд, ставлю у сушарку. Знову відчуваю себе людиною. Хай напівживою, але людиною. Й гадки не маю, чому так погано почуваюсь. Я ж лише сік пила. Проте всі ознаки алкогольного отруєння.

Уже прискіпливіше роздивляюсь навкруг, ловлю у великому дзеркалі на стіні своє відображення. Господи-боже, оце я опудало! І річ зовсім не в чужому одязі на мені. Хоча варто зізнатись, що у здоровенній чоловічій футболці та спортивках виглядаю комічно. Під очима синці й розмащена туш, на щоках розводи, скуйовджене сплутане волосся стоїть дибки — вчора Катя мені добряче голову лаком залила. "Надійна фіксація!" — запевнила, а зачіска все одно розпалась неслухняними кучерями під кінець вечора. Мимоволі згадую, як чіплявся Саня, мацав волосся, торкався щік. Гидливо пересмикую плечима.

Це ж хтось мене переодягнув, ― раптово прослизає думка. Як соромно! Притуляю долоні до щік. Може й той самий Саня, чи його друг, Дамір...

Ковтаю грудку в горлі... Але чому тоді забрали?

― Доброго ранку! — звучить несподіване.

Здригаюсь, боюсь побачити того, від кого холоне серце. Але пересилюю себе, підіймаю голову. Настільки захопилась власним зображенням, що навіть не помітила господаря дому. Мабуть, господаря. Врешті два чужинці у пустинному домі було б вже занадто.

― Доброго, ― розгублено вітаюсь.

Не знаю навіть що сказати. Щоки пломеніють червоними барвами.

― Вибачте! — врешті бовкаю перше, що приходить у голову.

― За що? ― підіймає брови. Спускається по сходах, також йде до умивальника. Бере з сушарки той самий стакан, з якого пила я, й наповнює водою.

― Не знаю, ― ніяковію. ―  Не пам’ятаю, що було вчора...

― Он як! — повертається, відпиває.

Наче заворожена дивлюсь як по горлу прокочується ковток. Чомусь стає жарко від того, що розумію ― його губи торкаються скла саме там, де ще хвилину назад були мої.

Який красень — подумки захоплююсь. Дійсно красень. Темне, трохи довгувате волосся, акуратна борода — робота барбершопу, сто відсотків. Крізь світлу футболку пробиваються кубики преса. Старший за мене, безперечно, але не настільки, щоб можна було прийняти за його доньку. Років на десять, мабуть.

― Я була з друзями на вечірці. Це останнє, що пам’ятаю, ― пригнічено зізнаюсь. ― Не знаю, що трапилось.

― Що ж, Снігурко, вважай мене принцом. Я врятував тебе, коли ти сунула по нічній трасі в невідомому напрямку, вбрана у мініспідницю, панчохи та куций пуховик.

― Що я на трасі робила? — здивовано зойкаю. — Та ще й в такому вигляді!

― А це вже запитаєш у своїх "друзів".

Злякано сковтую. У голові знову мелькають мутні картинки. Саня штовхає, бридко притискається. Струшую головою. В горлі підіймається нудота. Не пам’ятаю. Від зусиль все згадати починає стукати в скронях.

Мабуть, щось таке читається на моєму обличчі, бо незнайомець переводить тему на інше.

― То як тебе звати, Снігурка? Чи, може, й справді Снігурка?

Хитаю головою.

― Ніка.

― Вероніка?

― Ні, — суплюсь, — просто Ніка. Є таке ім’я... — і вже трохи м’якше. ― А вас як?

― Давай уже краще "тебе". Після вчорашнього, — багатозначно посміхається.

Щоки пашать. А що було вчора? Невже я з ним… з ним… Виходить, йшла по трасі в костюмі не знати кого, і ось… проте. Якщо.. якщо ми були разом, то чого прокинулись нарізно. Я ще й вдягнута. Певно все ж нічого не було. А він дражнить... безсоромний.

― Тебе, ― виправляюсь. — То як?

― Дем'ян. Будемо знайомі, Ніка.

Від автора!

Вітаю усіх в цій новорічній історії. Я безмежно вдячна усім, хто заглянув у книжечку та залишився її читати. Кожна ваша вподобайка чи коментар неймовірно надихають і спонукають вигадувати та писати нові історії. Це перша моя книга на цьому аканті й найменша підтримка для мене неймовірно важлива.

Щоб не загубити, додавайте книгу у бібліотеку і слідкуйте, як створюється історія.

Хочу нагадати, що книга пишеться в рамках флешмобу #кожного року 15 грудня Переходьте по тегу в анотації, знайомтесь з іншими чудовими історіями! Та не забувайте про мою)))

Ваша Ванілька❤️❤️❤️

Гортаємо далі) Там заховалась наступна глава)))

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 68
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Моя хороша дівчинка, Ліля Ваніль», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Моя хороша дівчинка, Ліля Ваніль"