Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Стосунки на годину і більше, Емілія Дзвінко 📚 - Українською

Читати книгу - "Стосунки на годину і більше, Емілія Дзвінко"

614
0
13.10.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Стосунки на годину і більше" автора Емілія Дзвінко. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Стосунки на годину і більше, Емілія Дзвінко - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

1
0
+11

Електронна книга українською мовою «Стосунки на годину і більше, Емілія Дзвінко» була написана автором - Емілія Дзвінко, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Стосунки на годину і більше, Емілія Дзвінко" в соціальних мережах: 

Ласкаво просимо до світу відкриттів та почуттів на ReadUkrainianBooks.com! Сьогодні ми маємо честь вам представити книгу "Стосунки на годину і більше" від талановитої письменниці Емілії Дзвінко. 📚

🌟 Про книгу: Ця книга - це захоплива подорож у світ людських почуттів і емоцій. Головний герой опиняється у вирі відносин, які можуть змінити його життя лише за одну годину. Читачі зможуть пережити з ним кожну радість, сум та тривогу, перетворюючи кожну сторінку на новий етап своєї власної подорожі. 💑

👩‍🎤 Про автора: Емілія Дзвінко - це талановита українська письменниця, яка вміє переплести нитки відчуттів і слова у витончений літературний вирій. Її творчість завжди сповнена тепла та глибини, які роблять кожен її рядок незабутнім. 🖋️

🔓 ReadUkrainianBooks.com – де слово стає життям: У нас ви знайдете найкращі твори світової літератури, які розкажуть вам найцікавіші та найважливіші історії. Читати книги українською - це не тільки відкрити світові нові горизонти, але й допомогти розвивати нашу рідну мову та культуру. 🌍

🎉 Важливість читання українською мовою: Читати українською - це внести внесок у збереження та розвиток нашої мови. Це можливість збагатити свій словник, розширити свій світогляд та відчути себе часткою великої культурної спадщини. Кожна сторінка - це можливість зануритися у світ відчуттів та емоцій, які залишаються в серці назавжди. 📖✨

Не пропустіть цю неперевершену можливість поринути у світ "Стосунків на годину і більше" разом з ReadUkrainianBooks.com. Ця книга допоможе вам знайти відповіді на питання, які хвилюють кожного з нас, та переконатися, що у кожного відносини можуть мати особливий смак і запам'ятовуватися на довго. Поглибіть свої знання та відчуття разом з нами! 🌹📚

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 86
Перейти на сторінку:
Розділ 1

Не п’ятниця, а повний трендець. Першу пару з культурології — проспала, а це значить, що потрібно буде відпрацювати заняття, бо інакше не допустять до заліку. Я не відмінниця, але останній курс хочу закінчити без драми. Води у квартирі вранці не має. Ні кави зробити, ні голови помити не вийде. Поки злюся на весь світ, у телеграм приходить повідомлення від служби водоканалу про профілактичні відключення води у нашому районі. І скажіть мені, якого милого мені зараз ця інформація? Обуренню не має меж. Але в універ таки треба йти, бо в цьому місяці я і так чимало занять пропустила. Тішить, хоча б що не дарма, бо вдалося відкласти трохи грошей з моїх додаткових годин роботи у швейному ательє. Зайвими вони точно не будуть. 

На швидкоруч затягую на голові більш-менш пристойний хвіст, бо впевнена, що людство ще не придумало вдалішої зачіски для немитого волосся. А що робити, треба ж якось викручуватися. Вдягаю темно-сині джинсові шорти з високою талією та укорочену чорну футболку. Під очима синці, тому наношу трохи косметики, щоб хоч якось їх замаскувати. Дивлюся на себе в дзеркало – могло бути і краще. Але часу себе чепурити не має, тому підбадьорюючи усміхаюся собі, взуваю кеди, беру тубус з ескізами та вибігаю з дому. Якщо пройдуся швидким кроком через парк, то ще встигну на другу пару. 

Не втримуюся від спокуси і беру по дорозі в універ капучино з вишневим сиропом. Смакота! Після декількох ковтків, мені стає так добре, що здається, я майже пробачила службі водоканалу відсутність води вранці. Трохи сповільняюся, щоб надихатися свіжого повітря на цілий день. Але розслабитися мені не дають.

— Допоможіть! — кличуть на допомогу десь поблизу мене.

Обертаюся на крик і бачу, як дівчина намагається вирвати свою сумку з рук злодія. Вона не відпускає ручку сумки і тягне її на себе. Хлопець робить те ж саме. Він худорлявий і не дуже високий, тому я довго не думаючи підходжу до них ближче і починаю лупити злодія з усієї сили своїм тубусом. Не знаю чим я керувалася в той момент, але мій план спрацьовує. Від несподіванки, хлопець одразу відпускає сумку і дівчина разом з нею плюхається на траву, а горе-злодій переключається на мене. Упс! Якось про це я не подумала. Я не встигаю відійти, як хлопець міцно хапає мене за руку. Намагаюся звільнитися, але не виходить. Ну ось і погралася в супер-жінку. Хто б тепер мені допоміг. Оглядаюся на всебіч шукаючи підтримки, але як на зло, не має нікого. Дівчина, яку я врятувала продовжує сидіти з сумочкою на траві з наляканими очима. В неї ступор, а значить користі для мене нуль. 

— Рятуйте! — чимдуж волаю я. Кручу головою на всі сторони, ніби це якось мені допоможе. Іншого розумнішого варіанту як позбутися зловмисника не придумала, тож і так згодиться. Все з краще, ніж нічого не робити. 

— Ти чого горлаєш, як ненормальна, — якось надто спокійно каже мені злодій, ніби не налякати мене хоче, а навпаки, заспокоїти. 

Я зупиняюся на мить, щоб перевірити чи мені не почулося.

— Заспокоїлася, — питає незнайомець.

Мені таки не почулося, та довіряти йому всеодно не можу, тож роблю ще одну спробу.

— До-по-мо-жіть! — розтягую по складах, оглядаючись довкола. Може хтось таки відгукнеться.

— Та припини вже нарешті кричати, — дратується хлопець.

Але як я можу йому довіряти? 

— А ти відпусти мене, — виторговую своє звільнення, — я забуду про все і спокійно піду собі далі.

Хлопець пильно дивиться на мене. Явно вивчає, що я за фрукт і я користуюсь нагодою сканую його так само уважно як і він мене. Красиві блакитні очі, прямий ніс, акуратні губи, густий доглянутий білявий чуб. Приємні пропорційні риси обличчя. Зовсім не схожий на зловмисника. Помічаю на руках дорогущий спортивний годинник від Garmin і розумію, що таки права, бо злодій, мало ймовірно, би міг собі дозволити таке задоволення. То що в біса тут відбувається і хто він такий?  

— Я не злодій, ти певне вже помітила, — каже незнайомець те про що якраз подумала.

— Та мені байдуже хто ти! Відпусти мене нарешті, — психую і вириваюся з його хватки.

Хлопець різко відпускає мене. Я з несподіванки ледь не плюхаюся до дівчини на траву. Але незнайомець мене підтримує і я таки не падаю. 

— Ей, ти в порядку? — питає, все ще підтримуючи мене. 

— Буду, якщо забереш від мене свої лаписька, — обурююся і звільняюся з його обіймів.

Треба шукати свій тубус і забиратися звідси. Нехай дальше розбираються без мене. Але в незнайомця свої плани, тож він продовжує розмову.

— Я Арсен, друг Романа, — представляється  хлопець, ніби це мені про щось говорить.

Я мовчки хмурюся.

— Мене Рома попросив вдати злодія і вкрасти сумку в твоєї подруги, — поглядом вказує на дівчину і пояснює мені далі. — Ну, щоб привернути її увагу. Поліна мала б покликати на допомогу когось, а Рома допомогти. Побути трохи героєм. Але ти випередила його і зірвала нам всі плани.

— Ой, як же сумно, що обламала ваш дитячий героїзм. Ви б ще й коня приперли в парк, щоб покатати принцесу після порятунку! — злюся, бо розумію, що день остаточно зіпсований. На другу пару я вже не встигаю. А на третю можна не йти, бо там нічого важливого не буде. 

Хлопець усміхається. 

— Повір, якби я знав, що мене поб’ють тубусом то не погодився б нізащо на цю авантюру.

— Ти ще мало отримав, я можу доправити, — піднімаю з трави тубус. Дивлюся чи все в порядку з моїми ескізами і вже збираюся йти геть, але мене зупиняють.  

— Привіт, я Поліна, — підходить ближче та сама дівчина, через яку все почалося і протягує руку для знайомства. Спочатку мені хочеться послати її куди подалі, але в неї такий винуватий погляд, що совість не дозволяє.

— Лео, — представляюся я.  

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 86
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Стосунки на годину і більше, Емілія Дзвінко», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Стосунки на годину і більше, Емілія Дзвінко"