Книги Українською Мовою » 💙 Любовне фентезі » Магія крізь час, Мiла Морес 📚 - Українською

Читати книгу - "Магія крізь час, Мiла Морес"

576
0
18.10.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Магія крізь час" автора Мiла Морес. Жанр книги: 💙 Любовне фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Магія крізь час, Мiла Морес» була написана автором - Мiла Морес, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Любовне фентезі".
Поділитися книгою "Магія крізь час, Мiла Морес" в соціальних мережах: 

Ласкаво запрошуємо вас у незвідані глибини магічного світу у книзі "Магія крізь час" від видатної української письменниці Міли Морес. Це захоплююча історія, що розкриває таємниці давніх ритуалів та вчення про магію, переплетені з сучасними пригодами.

Про книгу: У цій захоплюючій історії головний герой, молода та відважна віддана магіям, відправляється у подорож у часі, щоб врятувати світ від зловмисників. Вона зіткана з ниток древніх заклинань, магічних обрядів та сучасних викликів, які ставлять героя перед великим випробуванням. Чи зможе вона подолати всі перешкоди і зберегти рівновагу між світами?

Про автора: Міла Морес – це талановита українська письменниця, яка завоювала серця читачів своїм вмінням вплітати магію та реалію в одне ціле. Її слова – це не лише книги, але й кришталеві портали до інших світів, де кожна сторінка наповнена загадкою та відкриттям.

Чому readukrainianbooks.com? Наш сайт – це не лише колекція книг, але і спосіб зануритися у світ магії та фантазії. Ми пишаємося можливістю надати вам можливість читати ці унікальні твори онлайн абсолютно безкоштовно та без обмежень. Книги – це вікна у світи, які розширюють наше бачення та дарують нам незабутні пригоди.

Нехай кожна сторінка "Магії крізь час" розкриє перед вами таємниці відмінного сюжету та непередбачені повороти подій. Приєднуйтеся до нашої читацької спільноти на readukrainianbooks.com, і ви відчуєте, як магія реально стає частиною вашого життя. 📚✨🔮

Читайте українською – це шлях до відкриття нових світів та неймовірних вражень! 🌟📖💫

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 100
Перейти на сторінку:
Розділ 1

Черговий здоровань прийшов із самовдоволеним виглядом, щоб намилити дупу дрібному дівчиськові. Так, чутка про бойову Аліту розійшлася по всій окрузі. І я – та сама малявка з мечем у руках. На мене приходять просто подивитися, ніби я виступаю на цирковій арені. Найсміливіші рвуться в бій, бажаючи виграти кругленьку суму, жирним шрифтом, вказану на афіші. Може деякі хочуть битися зі мною з цікавості, спробувати свої сили або удачу. Але чуття підказує мені, що перший аргумент значніший. Дзвінкі монети ваблять різношерстий контингент.

І цього разу переді мною значних розмірів бородач. Не знає він, що піде сьогодні зі змиленою п'ятою точкою. Я з насолодою вловлю кожну емоцію, що прозирне в обличчі, законсервую у своїй пам'яті і буду смакувати при кожній зручній нагоді.

Почнеться все з легкої усмішки, навіть дещо з поблажливим відтінком, після першого мого помаху меча на чоловічому обличчі спалахне здивування з нотками замилування. Він відпустить пару відвертих жартів, побачить, що мене це не зачіпає, додасть словесну важку артилерію, може перейде на образи. І з кожним моїм помахом меча його лють збільшуватиметься, доки не виллється в гнів. І на цій стадії я покладу його на лопатки або виб'ю з рук меча, а може, навіть приставлю вістря до шиї. Це найкращий момент, щоб впитися в його очі своїми бурштиновими і свердлити, доки він не визнає поразку.

Цього разу громила поводиться дещо інакше. Жодних жартів, повне мовчання, впевненість у кожному кроці та кожному ударі, тільки пильний погляд у вічі. Наші мечі блискавично стикаються, видаючи скрегочучі звуки. Навколишнього шуму я не чую, але глядачі, напевно, ревуть, скандуючи моє ім'я. А здоровань тим часом намагається вивести мене з рівноваги своїми сіро-зеленими очима, дивиться невідривно, ніби пропалює наскрізь. Може, настільки сподобалася? Облягаючий шкіряний костюм на мені - що треба!

Так, на вигляд мені років двадцять п'ять, не більше, але не знають усі присутні про те, що насправді мені сімдесят п'ять, я – маг у дванадцятому поколінні. Мої жили просякнуті надприродним, і зараз я без зазріння совісті користуюсь головною своєю магічною силою – передбачаю кроки супротивника. Я бачу те, що станеться за тридцять секунд. Не завжди, звичайно, але коли я переходжу на свій магічний канал, там і живу. У майбутньому на тридцять секунд. Перед моїми очима ніби два всесвіти одночасно. Ось я ловлю його випад, і бачу, яка дія піде за цим, вже розвертаючи своє тіло в потрібному напрямку для атаки чи захисту.

Бородатому явно не до смаку те, що його обставляє дівчисько, та ще й таке тендітне. Припускав напевно, що впорається зі мною за кілька хвилин. Але ні, друже, сьогодні ти підеш з опущеними плічками і помітно зіпсованою самооцінкою.

Я, звісно, хитра. Сказати б, що не за роками, але не той випадок. Вік мій… Ох, не згадувати!

Воюю на мечах зі звичайними смертними, вони і про магію нічого не знають, не підозрюють про те, що поєдинок нерівний. А я насолождуюсь перемогою щоразу так, ніби вона дісталася мені заслужено. Жаль, що з немагами не можна застосовувати свої сили відкрито. Ось було б смішно, якби я раптом заговорила в його голові (це ще одна моя активна сила), здоровила напевно здивувався б, подумав, що він божеволіє, а це мені зіграло б на руку.

Вістря мого меча торкнулося жилета супротивника на рівні серця. Це повна поразка, хоч і без подряпин для нас обох.

А ось і той самий погляд, яким нагороджують мене наприкінці… Ловлю, вбираю, насолоджуюся. Так, малий, це справді сталося. Відчуваєш, як дупа спітніла? Соромно, так?

Але що це в його обличчі? Захоплення? Хмм… Незвичайно.

Відважив уклін і пішов безшумно. Ну і добре, не дуже хотілося мені тиснути його руку. Це безглуздий жест, коли я серед простих людей, але руки магам прагну потискати завжди і скрізь. Так я шукаю свого призначеного. Але з кожним роком надії все менше. Два мої брати вже з половинками, причому у старшого справжньою парою виявилася дівчина на шістдесят років молодше. Знайома ще з такою самою парою. Так що, слідуючи логіці, мій призначений уже старпер із тих, кому далеко за сотню, але мене він так і не знайшов. Козел.

- Аліто, виграш свій забирати не будеш і цього разу?

- Ні, Сарику, нехай лежить, збирається на дрібні потреби. Ремонт тут не завадить, - киваю у бік конюшні, що майже розвалилися.

- Завдяки тобі у нас відвідувачі почали з'являтися, незабаром зовсім розживемося. Багато хто приїжджає з міста, щоб на тебе подивитися. Може частіше приходитимеш, ніж раз на тиждень?

Старий жук приваблює зі своїх корисливих спонукань, читаю по обличчю, але він і сам не приховує справжнього змісту своїх слів.

- Можу тільки раз на тиждень, так що ні, хоч би якою привабливою не була ваша пропозиція, - кажу з добрим смішком.

- Ну тоді афіша залишиться до наступної суботи, коли така справа. Але якщо надумаєш, ми завжди тобі тут раді. І за твоєю конячкою добре приглядаємо, для неї у нас все найсвіжіше. Якщо підбереш їй під стать жеребця, буде ще краще. Місце ми знайдемо.

Так, я й собі не можу жеребця знайти, то мені про особисте життя конячки подбати? Буду ще й їй заздрити, якщо в неї з'явиться пара.

- Дякую, Сарику, до суботи!

Впевнено крокую до виходу з ферми, прогуляюся в лісок, а там і переміститися додому можна, приховавши свої магічні хитрощі від простих людей. Добре, що тут багато місць, де можна сховатися. Мені якраз переодягтися треба, що я й роблю, опинившись у затишному куточку. Переміщаю на себе сукню зі свого гардеробу, а потім лечу додому. Інакше складно було б пояснити старшому братові, Калеану, де це я була в шкіряному костюмі, ще й з мечем. Це моя маленька таємниця.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 100
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Магія крізь час, Мiла Морес», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Магія крізь час, Мiла Морес"