Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Покоївка для бізнесмена, Ясміна Лав 📚 - Українською

Читати книгу - "Покоївка для бізнесмена, Ясміна Лав"

441
0
02.11.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Покоївка для бізнесмена" автора Ясміна Лав. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Покоївка для бізнесмена, Ясміна Лав» була написана автором - Ясміна Лав, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Покоївка для бізнесмена, Ясміна Лав" в соціальних мережах: 

Запрошуємо вас у захоплюючий світ слова від талановитої письменниці Ясміни Лав! У її новій книзі "Покоївка для бізнесмена" вас чекає непередбачувана сюжетна лінія та неймовірні персонажі, які змусять ваші серця битися частіше.

Головний герой цієї захоплюючої історії - бізнесмен Максим, що володіє світом і грошима, але залишається у безпросвітних тінях власної душі. Його життя змінюється назавжди, коли він зустрічає загадкову і загадково сильну жінку, яка призначена бути його покоївкою.

🔍 Авторка Ясміна Лав - це вражаючий талант, який здатний перетворити найзвичайніші сюжети в епічні історії. Її слова несуть в собі силу та емоції, які ллється з кожної сторінки її книг.

На readukrainianbooks.com ви матимете унікальну можливість насолоджуватися цією книгою онлайн, абсолютно безкоштовно та без жодних обмежень. Наш сайт - це скарбниця найкращих бестселерів та літературних шедеврів світу, які тільки чекають, щоб ви розкрили їх для себе.

Читання українською мовою - це не лише приємна розвага, це важлива частина нашої культури та спосіб розвитку рідної мови. Вибирайте книги українських авторів та долучайтеся до нас у цьому захоплюючому літературному подорожі!

Не пропустіть шанс зануритися у світ відкриттів, пригод та почуттів разом із readukrainianbooks.com. 📖✨


Читати ще книги автора Ясміни Лав:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 78
Перейти на сторінку:
Глава 1. Зустріч

 

Емма

 

 

Виходячи з машини таксі , вдихаю глибоко наелектризоване повітря і потрапляю у світ багатих та знаменитих.
Спокійними , вивіреними кроками підіймаюся по мармурових сходах, прикрашених маленькими сяючими кулями, середина яких устелена м'якою доріжкою , чорного кольору.

Здається , в цю хвилину навіть ліхтарі навколо сяють яскравіше ...Повітря пахне дорогими парфумами , кожен погляд ловить елітні машини , поряд проходять чоловіки в дорогих костюмах і їх супутниці в елегантних сукнях.
Краса і пишність трохи ошелешує.
Але я намагаюся триматися невимушено .

Як там вчила Ірка - моя найкраща подруга...Загадкова посмішка , високо тримати підборіддя, не метушитися , кроки легкі , спокійні. І погляд ...
Ось з поглядом у мене навряд чи вийде . 
Не вмію я дивитися на всіх наче я королева ...Мої ідеально підведені губи розтягуються в посмішці.

Дивлюся на дворецького попереду , який з усмішкою відкриває двері для гостей і стає трохи ніяково ... Але підбадьорюють захоплені погляди чоловіків . І заздрісні - їхніх супутниць.
До речі , це також заслуга Іри . 
Вона допомогла підібрати бездоганну вечірню сукню , яка ідеально підкреслює мої довгі ноги та тонку талію.

Синій колір тканини чудово гармонує з моїм відтінком очей. А зібрані доверху руді локони дають змогу оцінити гарну шию і плечі .
Ще не уявляю як я весь вечір буду стояти на цих височенних шпильках , але розумію що тільки в них мій образ виглядає завершеним .

- Доброго вечора , міс . Ласкаво просимо .- люб'язно відкриває переді мною двері дворецький.
- Дякую.- усміхаюсь чоловікові під шістдесят, з краваткою - метеликом , і заходжу в величний хол готелю .

Цей готельний комплекс славиться своєю помпезністю, дизайнерськими новинками , вишуканістю ...а також ціною за номер . Та воно того варте .
Навіть якщо ти зупиняєшся тут на одну ніч - ти запам'ятаєш це відчуття на все життя .
Тому що ставляться тут до гостей наче до осіб королівської родини ... 
І знаю я це не з чуток.

Оминаю розкішний хол , в якому збираються і спілкуються деякі гості прийому . Та переходжу в самий центр святкування , в ресторан .

Ще жодного разу не бачила в цьому залі такого скупчення людей , відмічаю про себе .
Пишність залу заворожує .

Кришталеві люстри , ліпнина на стелі . Стіни оформлені в теплих відтінках , які гармонійно прикрашають ковані світильники . На підлозі мармур , на столах кремові скатертини та кришталевий посуд, а також в залі багато зелені , живих квітів , невеличких букетиків на столах і квіткових композицій біля входу...
 

         ***

Музиканти припиняють грати спокійну , легку мелодію і всі збираються в центрі ресторану .
На невеличку сцену підіймається високий , симпатичний чоловік .

Гладко вибритий , з ідеальною зачіскою і в сучасному костюмі . 
Бере в руки мікрофон , повертається до гостей з посмішкою .

- Доброго вечора, шановні гості . Дорогі друзі, колеги та партнери .- спокійний, поставлений голос .
Люб'язна усмішка.
Це ведучий цього заходу .

- Сьогодні вечір присвячений десятиліттю цього прекрасного готельного комплексу, під звучною назвою " Атлант ". І думаю всі погодяться , це ідеальна назва цьому готелю .
Та це не просто будівля , не просто номери , ресторан , в якому ми зараз знаходимося ... А ідеальне місце як для відпочинку , так і для офіційних зустрічей .
А ось і людина , яка подарувала нам це місце і влаштував сьогодні прекрасне свято. 
Генеральний директор готельного комплексу " Атлант ". Його творець і наш спільний друг - Костін Валерій Андрійович.

Зал вибухає оплесками .
На сцену виходить статний чоловік , років п'ятдесяти.
Сиве волосся, вольове підборіддя, гострий ніс і тонкі губи.
Усмішка на його обличчі змушує посміхатися у відповідь.Чоловік виглядає спокійним , впевненим , і відкритим . По його вигляду точно не скажеш що ця людина мільйонер . Якщо тільки ти не знаєш скільки коштує його годинник і взуття .

Відразу за ним , граційними кроками , підіймається молода , симпатична дівчина.
Ідеальна укладка , білосніжна посмішка , сукня з нової колекції, у вухах і на шиї поблискують діаманти , а її погляд відразу дає зрозуміти хто тут головний .
Та всі й так знають цю молоду леді .Діана Валеріївна Костіна, дочка власника " Атланту". 
І єдина спадкоємиця цього багатства .
Розкіш і самовпевненість у цієї дівчини в крові .

Разом з батьком вони вітають всіх присутніх , розповідають про перспективи та плани на майбутнє.І висловлюють вдячність всій команді , а також працівникам , які сьогодні тут присутні .
А потім запрошують зайняти місця за столиками.

       ***

Свято почалося офіційно , серйозно і стримано . Але з кожним випитим бокалом атмосфера ставала веселішою . 
Хоч я і не пила алкоголь , та дивлячись на безтурботних людей ,які розважаються , мені хотілося посміхатися .
І я щиро посміхалася.
Спостерігаючи за немолодою парою , років шістдесяти , які танцювали в центрі зали .

Музиканти грали веселу , грайливу мелодію , а вони рухалися повільно , обійнявшись . І так ніжно дивилися одне одному в очі , що хотілося милуватися їхнім коханням.Навіть мимоволі, починаєш заздрити таким почуттям ...

- Можна вас запросити на танець ?- я почула за спиною чоловічий , оксамитовий голос .
Він наче огортав теплом і ніжністю .

Повернувши голову , побачила симпатичного , високого , світловолосого чоловіка , років тридцяти . Він простягнув мені руку , а на його ідеальному обличчі сяяла посмішка .
Я без роздумів вклала свою долоню в його . І чоловік повів мене вперед .
Музика змінилася на повільну і лагідну , а рука незнайомця уже впевнено лягла на мою талію.І найдивніше було те , що мені не хотілося її прибрати .

Він вів нас легко, спокійно і я віддала своє тіло в його владу . Піддалася його рукам і просто пливла. Здавалося, що навколо нічого немає . Тільки ці зелені очі , пишні губи , щира посмішка і погляд ...погляд в якому я губилася .

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 78
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Покоївка для бізнесмена, Ясміна Лав», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Покоївка для бізнесмена, Ясміна Лав"