Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Одна ніч, Ясміна Лав 📚 - Українською

Читати книгу - "Одна ніч, Ясміна Лав"

508
0
31.08.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Одна ніч" автора Ясміна Лав. Жанр книги: 💛 Любовні романи. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Одна ніч, Ясміна Лав» була написана автором - Ясміна Лав, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи".
Поділитися книгою "Одна ніч, Ясміна Лав" в соціальних мережах: 

"Одна ніч" - це книга, що окутає вас магією та страстю лише за одну ніч. Автор цього захоплюючого роману - Ясміна Лав, майстерка слова, яка здатна розтопити серця читачів найбільшим коханням.

🌙 У цій книзі ми переживаємо одну незабутню ніч, яка змінює життя головних героїв назавжди. Зустріч випадкова, але сильна, як магніт. Вони залишаються незнайомцями, але ця ніч стає початком найкращого таємного роману їхнього життя.

Ясміна Лав - це талановита авторка, яка вміє вразити своїх читачів неймовірними емоціями та стильними образами. Її книги завжди наповнені загадковістю та чуттєвістю, що залишає слід в душах читачів.

На сайті readukrainianbooks.com ми раді подарувати вам цю книгу та багато інших шедеврів української та світової літератури. 📚 Тут ви можете зануритися у світ найкращих творінь абсолютно безкоштовно і без необов'язкової реєстрації.

"Одна ніч" - це роман, який покаже вам, що один магічний момент може змінити все. Відкрийте для себе цю неймовірну історію на readukrainianbooks.com та залишайтеся зануреними в світ почуттів та незабутніх митей. 🌟📖

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 55
Перейти на сторінку:
Пролог

    

  "Готельний комплекс "Resort Savin" - це те місце, де ви зможете розслабитися, відпочити і навіть усамітнитися, якщо побажаєте цього.
Для наших гостей все найкраще-  затишок, комфорт і персонал, який зможе виконати всі ваші бажання."

З екрану ноутбука до мене звертається красива, доглянута жінка. Елеонора Сергіївна - директор готелю, в якому я хотіла б працювати.

Після її слів з'являються фотографії стильних номерів, красиво обставленого ресторану, усміхнені дівчата на ресепшені та послуги, які надає готель своїм відвідувачам.

Ще кілька днів і я побачу це все на власні очі. Працюватиму і навчатимуся у цих людей.

Не те, щоб я мріяла працювати в готелі, але цей готель прекрасне місце для початку кар'єри PR-менеджера.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 55
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Одна ніч, Ясміна Лав», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Одна ніч, Ясміна Лав"