Книги Українською Мовою » 💛 Романтична еротика » На мені та в мені, Анастасія Бойд 📚 - Українською

Читати книгу - "На мені та в мені, Анастасія Бойд"

292
0
03.11.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "На мені та в мені" автора Анастасія Бойд. Жанр книги: 💛 Романтична еротика. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «На мені та в мені, Анастасія Бойд» була написана автором - Анастасія Бойд, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Романтична еротика".
Поділитися книгою "На мені та в мені, Анастасія Бойд" в соціальних мережах: 

"Привіт, друзі читачі нашого порталу ReadUkrainianBooks.com! Сьогодні ми хочемо розповісти вам про захоплюючу книгу "На мені та в мені" від талановитої письменниці Анастасії Бойд. 📚

🌟 Тема книги: У цій непередбачуваній подорожі між реальністю та внутрішнім світом головної героїні, ми знаходимо незвичайну історію самопізнання і внутрішньої гармонії. Книга розповідає про молоду жінку, яка шукає своє місце у світі, розкриває свої страхи та мрії, знаходячи відповіді в собі.

🖋️ Про автора: Анастасія Бойд - це вражаюча особистість сучасної української літератури. Її творчість наповнена глибокими думками і відчуттями, які переносять читачів у світ почуттів та емоцій.

🌍 Чому читати на ReadUkrainianBooks.com: У нас ви знайдете безліч захоплюючих книг, доступних онлайн і безкоштовно. Ми горді представляти вам найкращі твори світової літератури, які можна читати українською мовою. Читання українською - це не тільки можливість поринути у захоплюючі пригоди, але й важливий крок у розвитку нашої мови та культури. Залишайтеся з нами та переконайтеся, що читання українською - це захоплююче відкриття світу слова та мистецтва.

Не пропустіть шанс відкрити для себе світ "На мені та в мені" разом з ReadUkrainianBooks.com. Приєднуйтеся до нашої спільноти та відчуйте магію української літератури. З нами кожна сторінка - це новий світ, який чекає на ваше відкриття! ✨🇺🇦"


Читати ще книги автора Анастасії Бойд:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 44
Перейти на сторінку:
Пролог

- Лулу, на тебе чекають. Не затримуйся зі мною, - суворо промовив мій шеф Ів Морель.

- Можливо, я більше хочу затриматися з вами, ніж повернутися назад, - несподівано для себе видала я.

Навіщо це мені було потрібно?

 Я хотіла, щоб ця ніч закінчилася повною нерозсудливістю, піком розкутого молодого життя, і ось я до цього прийшла. Я раптом захотіла його, бо він здавався мені незалежним коханцем, який не повинен потім діставати мене зі стосунками. Здавався досвідченим. Я спокушу його, потішивши своє самолюбство, і далі шукатиму кохання всього свого життя. Він стане моєю особистою перемогою. Якщо мені скориться ця неприступна вершина, цей дорослий серйозний чоловік, то я все-таки чогось варта. Це всього лише гра. Думаю, і для нього також.

- Я думаю, в тебе немає приводу цього хотіти, - холодно сказав він. Що знову змінилося?

- А я думаю є. Мені здається, що вам самотньо. Ви забагато випили, але ні з ким не веселилися.

- Лулу, Лулу… – його голос знову потеплішав, граючи з моїм ім'ям. - Мені не самотньо. Іди. Я згадав, що мені потрібно щось зробити по роботі.

- Хочете, я залишуся з вами? Поки я п'яна, можу обіцяти дотепні жарти та мудрі поради, - наївно посміхнулася я, починаючи відчувати ще більшу незручність. Він відмовляв мені, а я ніби намагалася йому нав'язатися. Принизливо. Але ж Ів мав і сам цього хотіти!

- Тобі це не потрібно, - відповів Морель, і я пішла до виходу, вирішивши дати йому спокій. Але знову щось у мені змінилося.

- А вам? - я обернулася біля дверей, схопившись за ручку.

- Що?

- Вам потрібно? - сміливо запитала я, і він розсміявся, ніби намагаючись приховати свою зацікавленість у мені.

- Мені тим більше не потрібно, - він вже починав злити мене своєю впертістю.

- Мсьє Морель, кого ви хочете обдурити?

- Мені це не потрібно, - твердо сказав він, насупившись і соваючись на стільці. Який боягуз. Мабуть, доведеться стати сміливою мені, щоб добитися від Іва правильної відповіді. Як моя замкнутість могла так просто зникнути? Що я коїла? Не можу зрозуміти.

- Що не потрібно? - я зачинила двері на клямку і повернулася, сміливо глянувши на нього. – Це? - я потягла вниз бічну блискавку на сукні, і ось вона вже впала на підлогу.

      

          

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 44
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «На мені та в мені, Анастасія Бойд», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "На мені та в мені, Анастасія Бойд"