Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Ректор, Таміла Калас 📚 - Українською

Читати книгу - "Ректор, Таміла Калас"

356
0
03.11.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Ректор" автора Таміла Калас. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Ректор, Таміла Калас» була написана автором - Таміла Калас, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Ректор, Таміла Калас" в соціальних мережах: 

"Ласкаво просимо до ReadUkrainianBooks.com, де слово має силу та де кожна сторінка - це новий світ для вас. Сьогодні ми відкриваємо перед вами двері до захоплюючого світу книги "Ректор" від талановитої письменниці Таміли Калас. 📚

🌟 Тема книги: У цьому захоплюючому романі головний герой, ректор університету, опиняється в тяжкому виборі між справедливістю та власною долею, між вірністю принципам та суворою реальністю. Його життя та кар'єра переплітаються у складних взаємини, де кожен крок приносить нові виклики та вдячність, змушуючи замислитися над сенсом існування.

🖋️ Про автора: Таміла Калас - це талановитий письменник, яка вразить вас своєю майстерністю та глибоким розумінням людської природи. Її творчість - це дзеркало, яке відображає складні аспекти нашого життя та надихає на думку.

🌍 Чому читати на ReadUkrainianBooks.com: Наш сайт - це не просто онлайн-бібліотека, це вірний друг для всіх любителів літератури. Тут ви знайдете справжні бестселери та найкращі твори світової літератури, доступні для читання онлайн українською мовою. Читання українською - це не тільки засіб отримання задоволення, але й акт підтримки нашої мови та культури. 📖

Нехай слова Таміли Калас розкриють перед вами велич і складність людських взаємин та принесуть нові роздуми. Зануртесь у світ "Ректора" та переконайтеся, як важливо залишатися вірними своїй мові та перекладати кожну сторінку у своєму житті на українську мову. Приєднуйтеся до нашої спільноти на ReadUkrainianBooks.com та відкрийте для себе нові горизонти літературного світу разом з нами! ✨🇺🇦"

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 59
Перейти на сторінку:
Глава 1.


 

Не так давно я вступила до Пристижго Чернівецького Медичного ВНЗ імені Федьковича.
Я взагалі то опиралася, і ой як потріпала батьку нерви, але його слово - Закон.

 Батько у мене моментами суворий, я рідко коли можу гуляти без охорони, наприклад на дискотеку він пустив мене у вісімнадцять років, тобто вчора, до  нічного клубу з позначкою "ВІП" я ще не доросла, до закритих вечірок у моїх друзів теж, батько вважає що раптом мені до пійла щось підсиплять, або я почну курити марихуану потай, і чого гірше сяду на "Іглу". 
Стосовно інтимну у мене ще гірше, перший мій поцілунок стався у десятому класі, у дуже романтичному місці, у шкільній вбиральні, бо на дворі мене завжди крадькома підстерігає охоронець.
Ото я взагалі не знаю як мій таточко відпускає мене на навчання, а я і не проти кудись піти, але ж не медиком, я взагалі крові боюся.
Мій батько вирішив все за мене, після смерті мами, він став нестерпно турботливим, на жаль мами не стало п'ять років тому, звичайна простуда, переросла у запалення легень, а далі не правильний діагноз, і мама згасла на очах за місяць часу, навіть гроші не допомогли, виявляється гроші  не всесильні.
Напевно через випадок з мамою мій татусь, вирішив віддати у таку екстремальну для мене галузь навчання.

 Звичайно думки здобути освіту за кордоном теж були, але батько уявив що я десь далеко без його контролю, просто на відріз заборонив про таке навіть мріяти.
Я вже дуже хочу, щоб мій татко знайшов хорошу жінку, і бодай частково перевів на неї свою увагу, я навіть сама почала підбирати кандидаток через сайти Знайомств на роль "Мати - Мачухи", та поки без результатів.
Мої старшій сестричці пощастило більше, вона вирішила втекти заміж дуже швидко, ще у двадцять років, тепер живе за кордоном, а точніше розривається на дві країни, у чоловіка Каріни є бізнес в Іспанії, от їхня сім'я немає постійного пристану, як на мене, то краще б лишатися "Татусевою Донечкою".

МИ живемо  у Чернівцях, наш батько власник готельного комплексу "Оріон", тому мені нічого скаржитися, я хорошу поведінку, слухняність, капку науки, а мій Михайло Іванович майже всі мої забаганки, правда на свої вісімнадцять я хотіла машину, але батько сказав що я зі своїми знаннями водія ще вб'юся, тому мої водійські права, у моїй кімнаті припадають пилом.

ЗА ДВА  ТИЖНІ, ДО ВСТУПУ  МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ.

Стою у своїй кімнаті перед дзеркалом та приміряю одяг, прикладаю його до себе.

- Ні, це теж ні, дуже відверто - Мій батько сидить поруч на моєму ліжку.

Я відкидаю біля нього, комплекти одягу, здається я знаю чого він хоче якесь закрите плаття, або взагалі джинси та скромна футболка.

- Тат, тоді може... Давай хоч ось цю спідницю олівець.


Батько дивиться уважно на бордову спідницю:

- Добре Таміла, ти тут одягайся, але поспіши, бо нам на другу треба бути.

- Ой та не переживай, подумаєш запізнимося трохи.

- Ні не подумаю, цей Університет найкращий у місті, і мені назначити зустріч було не легко.  Ректор ще у відпустці, але погодився приїхати аби нас прийняти. Це твій останній шанс, бо набір вже закінчився, але для нас підуть на поступки. Сподіваюся ти не провалиш іспит? - Тато нахмурив брови.

- Звичайно тату не хвилюйся, я вроджений медик, ось з пелюшок мріяла стати.

- Не кривляйся, якщо ти будеш добре себе поводити я куплю тобі, червоного Альфа Ромео.

Після батькової обіцянки, я надягнула на себе джинси та вільну білу футболку з малюнком. Ставлю у задню кишеню штанів пачку жуйок з ароматом диких ягід, поправляю своє світло каштанове волоссячко, легкий мейк, і я готова, беру свій шкільний, послужний список, зі стажем одинадцять років, я дуже пишаюся собою, все ж таки своїй школі віддала найкращі роки, соромитися нема чого, у мене золота медаль, грамот пачка зі змагань, різних предметів, крім фізкультури, цей вид науки мені дуже важко дається, взагалі напружуватися фізично не хочу, фігура моя і так гарна, дупа кругла, живіт плоский, напевно це генетика по материнській лінії, бо в батька я схожа хіба що зеленими очима та кирпатим носом.

- Таміла! - На мене кричить вже батько.

Я виходжу на подвір'я і сідаю до машини. 

В дорозі весь час заглядаю до дзеркала у салоні, поправляю волосся, бачу як батько знервовано хмуриться, зараз на дорозі невеликий затор, а вже за п'ять друга. 
Суто для себе взагалі не бачу проблеми, краще справді спізнитися, сподіваюся Ректор суворий та принциповий, і нас не прийме.
Заїжджаємо на велике охайне подвір'я Університету, з вигляду ніби Гарвардський, ошатний, у сучасних декораціях.

Батько паркує авто і ми у двох заходимо до середини, тут поки пусто та тихо, іду слідом за батьком, а він ніби добре орієнтується, бо дуже швидко знаходить потрібний кабінет, бере у мене мої документи, просить почикати та заходить до середини.

Я з цікавістю розглядаю приміщення, світлі кольори, висока стеля зі старовинними орнаментами, якась Італія чи Франція, але красиво, пахне наукою аж через край, виймаю з кишені свої жуйки з ягідним ароматом, кидаю дві до рота, батька нема вже дуже довго, навіть починаю хвилюватися, сідаю на єдиний стілець, і те з твердим сидінням.
Після годинної бесіди мого татка у цього Павлака І. С. - Дивлюся на сріблясту табличку, мій зад вже затерп, батько нарешті виходить задоволений без моїх документів, просить зайти мене, а сам йде на вулицю. Цікавий поворот.

Заходжу до кабінету, чоловік напевно дуже зайнятий, бо навіть не помічає мою присутність, повністю прикутий до екрана свого ноутбука.
Хм, а він нічого так, зосереджений.

- Сідай - не відволікаючись каже.

Я роздивляюся краями очей кабінет, біля робочого столу стоять класичні два стільці, зліва та з права, але мій зад просто дерев'яний від тих жорстких стільців, тому для зручності, вибираю сісти на м'яку канапу, між столом та пересічною стіною.
Вміщаюсь зручніше, як в себе дома, не соромлюся, переплітаю ноги й виставляю обидві свої руки у себе на коліно.
Вимогливо та терпляче чекаю поки "Панство" Зверне на мене свою дорогоцінну увагу, хай радіє що у мене хороший настрій, попри те що дупа задеревіла.
Нарешті чоловік відривається від своїх справ, кидає погляд перед собою, напевно думав що я там сяду ага, хай помріє, він повертається у півоберта на мене, дугою піднімаючи брову.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 59
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Ректор, Таміла Калас», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Ректор, Таміла Калас"