Книги Українською Мовою » 💛 Любовні романи » Мій коханий ворог, Alek Sandra 📚 - Українською

Читати книгу - "Мій коханий ворог, Alek Sandra"

2 087
0
08.12.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Мій коханий ворог" автора Alek Sandra. Жанр книги: 💛 Любовні романи. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Мій коханий ворог, Alek Sandra - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Alek Sandra
Електронна книга українською мовою «Мій коханий ворог, Alek Sandra» була написана автором - Alek Sandra, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Любовні романи".
Поділитися книгою "Мій коханий ворог, Alek Sandra" в соціальних мережах: 

📚 "Мій коханий ворог" - захоплива історія кохання та протистояння від таємничого автора Alek Sandra. Цей роман зачаровує своєю загадковістю та непередбачуваністю.

👤 Головний герой - Ілля, харизматичний та таємничий, завойовує серця читачів своєю врівноваженою сутністю. Він виборює своє місце в житті, не зважаючи на непрості обставини, та стає непередбачуваним елементом у в'язанні кохання та ворожнечі.

🖋️ Alek Sandra - таємничий персонаж літературної сцени, чий погляд на світ проникає в саме серце читача. Завдяки її унікальному стилю, кожна сторінка наповнена атмосферою загадки та емоційної напруги.

🌐 ReadUkrainianBooks.com - це книжковий рай для тих, хто бажає читати найкращі твори світової літератури та українських авторів. Безкоштовний доступ до бестселерів із можливістю читати онлайн робить цей ресурс справжнім скарбом для книголюбів.

🌍 Чому важливо читати українською? Мова - це наше культурне багатство, а читання українською - це вклад у розвиток мови та збереження національної ідентичності. Це не лише спосіб вивчення мови, але й засіб збагачення світогляду.

📘 "Мій коханий ворог" - це книга, що залишає читачів в напрузі та чеканні нових поворотів. Дайте можливість цій історії заворожити вас на ReadUkrainianBooks.com - де кожна книга - це подорож у світ почуттів та несподіванок. 📖❤️

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 68
Перейти на сторінку:
~•~ Пролог

Я сиділа в ванній кімнаті і дивилася на позитивний тест на вагітність. Це аж ніяк не входило в мої плани. І тим більше в плани мого коханого, який через місяць мав їхати в Штати на стажування...

- О, Віоло, що ж ти тепер робитемеш? - звучав внутрішній голос в моїй голові.

Ай справді, що ж тепер робити? Я щойно влаштувалася на пристойну роботу, після 6-ти місяців пошуків. Тепер вже колишня студентка пристижного Університету мистецтв, яка подавала не погані надії майбутнього переспективного молодого дизайнера. І тут тобі на... Сюрприз. Сказати, що я була здивована, це те ж саме, що нічого не сказати. У мене був шок.

Батько мого хлопця буде страшенно розлючений, адже він точно не планував ставати дідусем. Він і так не долюблював мене, завжди похмуро з ненавистю дивився на мене, коли ми випадково пересікалися. Я ж не з сім'ї олігархів, як мій Буся, а з простої сім'ї середнього класу. Мій тато - редактор журналу домашнього декору, а мама - простий лікар-геніколог в державній поліклініці. Оце так матуся зрадіє, що стане бабусею, якщо вони з батьком не вб'ють мене за це. Адже, мені всього 22 р. і я ще не готова до сім'ї і дітей, ані морально, ані фізично. Але, час покаже... Треба сказати батькам, в першу чергу, а далі - просто по колу.

***

- Привіт мамо. Як справи? - я вже стукала в мамин кабінет N°33 в поліклініці N°5. Зараз у неї був обід і я сподівалася, що в неї буде час терміново зі мною поговорити. 

- Привіт, доню. Заходь. - мама поклала папери, які саме розглядала на стіл, це мабуть була медична карта пацієнтки.

- Ти не зайнята? Я маю терміново з тобою поговорити. - я повільно підійшла і опустилася на крісло навпроти мами 

- Ні. Щось сталося, люба? - мама занепокоєно глянула на мене.

- Ні... Тобто, так. Я маю тобі дещо розповісти. Тільки пообіцяй, що не вб'єш мене... - спокійно благаючи тоном відповіла я. Мама насупила брови, а в її очах читалося ще більше занепокоєння:

- Віоло, що трапилося?

- Ти маєш пообіцяти, що не вб'єш мене! - сказала тремтячим голосом я.

- Добре! Кажи вже, я готова до всього... - мама зняла свої окуляри і поклала їх на стіл, приготувавшись вислухати мене.

- Ти пообіцяла! Розумієш, мам, це сталося так несподівано... - я зам'ялася ще більше впираючись в крісло - Я - вагітна! - швидко промовила це і закрила очі, очікуючи на реакцію мами.

- Ти... що? - мама різко підвелася з крісла і вперлася долонями в край стола.

- Вагітна... Так, я - вагітна. Вибач, мамо! - я розплющила очі і піджалася під себе.

- О, Господи, Віоло! - мама видихнула з полегшенням і впала назад на крісло. - Як ти мене налякала... Я вже думала, що ти зв'язалася з поганою компанією чи почала вживати наркотики! - мама витерла піт з потилиці.

- Ти серйозно? Я - вагітна, хіба це не проблема? - здивовано запитала я.

- Я стану бабусею в 45, що в цьому поганого?! - з іронією промовила мама.

- А якже моя робота, кар'єра? Ваші плани з батьком щодо мене? Може мені зробити аборт? - розчаровано сказала я. Адже тепер мені доведеться робити вибір, або кар'єра - про яку я так довго мріяла, або малюк - до якого я точно не готова.

- Навіть не смій думати про таке! Ти знаєш, як це небезпечно? І які можуть бути наслідки..? Це я тобі як лікар кажу! - мама виглядала сердитою, але я не могла зрозуміти через що? Чи то через мої думки про аборт, чи то через те, що я залетіла? Я жахлива людина!

- Такі новини, я й справді не очікувала почути. Оце так сюрприз! - мама видихнула з полегшенням.

- Мам, ти справді не сердишся? Не розчарована? Не хочеш мене вбити? - я ще раз схвильовано перепитала її.

- Як я можу сердитися на свою улюблену донечку? Не скажу, що я в захваті, від такої новини, але я принаймні рада. - мама з ніжністю глянула на мене. А й справді, ми з мамою були - найкращими подругами і в нас були теплі стосунки.

- Я люблю тебе, мамо! - я підірвалася з крісла і підбігла до мами, щоб міцно її обійняти.

- Я теж тебе люблю, доню! Боже, я скоро стану бабусею! - мама аж охнула і міцно обійняла мене у відповідь.

- Я така рада. Як думаєш, як сприйме цю новину тато? - прошепотіла я мамі на вушко.

- Сподіваюся, у нього не буде інфаркту! - пожартувала мама і ми засміялися разом.

- Сподіваюся, він зрадіє...

- До речі, а твій Буся вже в курсі, що скоро стане татом? - запитала мама, коли я знову присіла навпроти неї. Буся - таке прізвисько я дала своєму коханому, а він мене називав Лисичкою. Воно й не дивно, а як ще називати Лисицю Віолетту Марківну - тобто мене? Може це було навіть трохи банально.

- Ще ні! Я боюся, що ми розійдемося після цієї новини... Особливо, якщо про це дізнається його батько, а він точно дізнається! Може навіть посприяє цьому або спробує відкупитися. Його цікавлять тільки гроші! - я поникла ще більше.

- Але, ти повинна йому про це сказати! Він має знати, що у нього буде дитина! І не важливо, які він зробить висновки і як вчинить. Я завжди на твоєму боці, доню! Все буде добре! - цього разу мама сама підійшла до мене і обійняла.

- Добре, я скажу йому в неділю! Він має знати правду! І не важливо скільки бруду на мене вильє його батько! - я стиснула долоні в кулак.

- От і розумничка! Я думаю все буде добре! Адже я з тобою! А тепер тебе потрібно записати на прийом, здати всі необхідні аналізи і пройти УЗД. - мама повернулася на місце і зайняла позицію, вже як лікар.

- Ок, але мені так страшно. Я навіть не уявляю, як це, коли в тобі зароджується нове життя і росте там... - я поклала руку на живіт і погладила його.

- Повір, доню, це - прекрасно! Про решту потурбуюся я. Твоя вагітність проходитиме під моїм особистим наглядом і контролем. Боже, я стану бабусею! - знову вигукнула мама в радісному очікуванні.

- За вечерею треба сказати татові, що він стане дідусем. - сказала я. Мій тато був дуже суворим і стосунки в нас були холоднішими ніж з мамою. Але, він мій тато і думаю все буде добре. Тепер у нього буде більше можливостей покращити наші стосунки, онук чи онука цьому посприяє. Звичайно, я хотіла дочку, але що Бог дасть, те і буде. Лиш би всі були здорові.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 68
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Мій коханий ворог, Alek Sandra», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Мій коханий ворог, Alek Sandra"