Книги Українською Мовою » 💛 Короткий любовний роман » Я не вірю у казки, Лада Астра 📚 - Українською

Читати книгу - "Я не вірю у казки, Лада Астра"

234
0
18.12.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Я не вірю у казки" автора Лада Астра. Жанр книги: 💛 Короткий любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Я не вірю у казки, Лада Астра» була написана автором - Лада Астра, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Короткий любовний роман".
Поділитися книгою "Я не вірю у казки, Лада Астра" в соціальних мережах: 

readukrainianbooks.com запрошує вас в унікальний світ книги "Я не вірю у казки" від талановитої Лади Астра. 📚✨

"Я не вірю у казки" – це вражаючий роман, який розповідає історію про шлях пошуку себе та важливість віри у власні сили.

Головний герой – Максим, молодий імпульсивний хлопець, який опиняється в інтригуючому лабіринті реальності та фантазії. Його подорож відбувається не лише в світі книг, але й у власній душі, де важливо розібратися в справжніх бажаннях і переконаннях.

Авторка Лада Астра – майстер слова, яка дарує читачам можливість пережити неймовірні пригоди та відкрити для себе нові горизонти. Дізнайтеся більше про неї, читаючи її автобіографію на сторінках нашого сайту.

readukrainianbooks.com – це інноваційна платформа, де ви можете насолоджуватися читанням книг онлайн безкоштовно та без реєстрації. 🌐🔓 Ми горді бути джерелом найкращих творів світової літератури, доступних українською мовою.

Важливо читати книги українською, оскільки це не лише збагачення духовного світу, але й підтримка розвитку мови та культури. 🇺🇦 Слово має силу, і ви можете долучитися до цього розвитку, читаючи на readukrainianbooks.com.

"Я не вірю у казки" – це шлях до внутрішнього розвитку та розуміння справжніх цінностей. Розпочніть свою пригоду прямо зараз! 🚀📖


Читати ще книги автора Лади Астра:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Перейти на сторінку:
Глава 1

Я не вірю у казки. Мій девіз по життю дуже простий – хочеш чудес, то створи їх для себе сама. 

Мені тридцять років, за моїми плечима два невдалі шлюби, роки лікування від безпліддя та доволі непогана кар'єра у найбільшій будівельній фірмі нашої країни. Я сама придбала собі квартиру, сама купила в кредит, який ще буду років десять виплачувати, хорошу машину. Хочу свята – роблю його собі сама. Хочу подарунків – та просто купую їх собі. 

Хтось може й скаже, що я нещасна, одинока кар'єристка. А я скажу, що своє відплакала і якщо вже не щастить у коханні, то не бачу сенсу провести свій залишок життя у його пошуках. Тому я повністю задоволена своїм існуванням і навіть антидепресанти вже два роки не приймаю. 

Всіх психологів відправила у ліс збирати гриби, бо користі від них мало. Виколупають з тебе якусь болючу тему і ялозять її тижнями, доводячи просто до сліз. А рішення як не було, так і немає. 

Просто одного ранку прокинулася у свій вихідний, на який була запланована зустріч з черговим спеціалістом, який мав відповісти мені на запитання чому я й досі одинока, і зрозуміла, що не хочу нікуди йти. Що деякі питання треба залишати без відповіді. І  найголовніше – колупання у моєму минулому не вирішить проблем у теперішньому і ніяк не повпливає на моє майбутнє. 

Саме з того дня я почала по іншому дивитись на своє життя. Робила спроби любити його і приймати себе такою як є. Не намагатись змінити себе чи підлаштувати під людей або обставини. І от коли я почала робити те, що мені комфортно, а не те, що треба чи що від мене очікують, тоді  й зрозуміла, що в принципі в мене й так все добре. 

Так. Я одинока кар'єристка з реалістичними поглядами на життя. Нічого ні від кого не очікую і тому майже ніколи не розчаровуюсь. Давно злізла з рожевих хмаринок і здивувати мене майже не можливо. 

Кохання? Романтика? Солодкі цукерки та пахучі квіточки? Не смішіть мене. Статеві стосунки без зобов'язань не розіб'ють вам серце, як той монстр під назвою – кохання. 

Романтика це взагалі ілюзія, вигадана чоловіками, щоб затягнути жінку у ліжко. Цукерки шкодять зубам і фігурі, а квіточки пахучі в'януть та й ще й у пакет для сміття не влазять. Треба їх ламати й трусити пелюстками по всій квартирі. Та і не пахнуть вони зовсім.

Моє життя було збалансованим та розміреним, окрім однієї закарлючки. Реп'яха, на ім'я Рита. Подруги мого дитинства,  з якою я й досі спілкуюсь тільки завдяки її старанням. От якраз Маргарита Козюлькіна усе своє життя літає на рожевих єдинорогах між хмаринками з цукрової вати. 

І не можу я сказати, що це саме життя не намагалося її приземлити. Навпаки. На її долю випало не мало страждань. На любовному плані в Козюлькіної було все ще гірше, ніж у мене. Їй так і не пощастило змінити своє кумедне дівоче прізвище. А способи, якими її кидають хлопці, вона навіть почала записувати у спеціально куплений для цього діла записник. 

Якщо описати загалом, то тільки з цією дівчиною я не перестаю всьому дивуватись. Дивуюсь, як ми такі абсолютно різні й досі підтримуємо доволі тісний зв'язок. Дивуюсь її непробивній довірливості та мрійливості. А особливо дивуюсь її вічним пригодам, у які вона вмудрується вляпатись майже кожного дня.

Сьогодні вихідний і я солодко дрімаю. Вже ніби й виспалась, але розуміння, що не треба нікуди поспішати морозним ранком, не дає мені натхнення вилазити з-під теплої ковдри. 

Ось і крутий плюс бути одинокою. Можна хоч цілий день валятись на ліжку і ніяке там мускулисте чудо не пожене тебе готувати йому білковий сніданок. Бррр. Від згадки про останнього колишнього захотілося ще більше закутатись у кокон.

Але… завжди є чомусь ось це “але”. Моє особисте “Але” у вигляді Рити вирішило зіпсувати мій чудовий ранок вихідного дня своїм телефонним дзвінком.

– Нарееешті! Яська, ти там що, вирішила увесь день проспати?! – Бадьоро кричала Рита мені на вухо.

– Відчепись, – пробубніла сердито їй, бо вже відчувала що насувається щось не добре. – В мене вихідний. І я взагалі збиралася вирубити телефон… Та не встигла.

– Ахахах, ти думаєш що мене зупинив би твій телефон? Тоді б я сама приїхала до тебе.

– Я б тебе не впустила.

– Тоді б я викликала газову службу під приводом того, що з твоєї квартири несе газом. Уявляєш собі цю картину? Ти, вся така у пеньюарі,  й суворі дядьки виламують твої двері, ахахаха. 

– Ти божевільне чудовисько, – зробила я свій стандартний висновок. – Що тобі вже треба від мене?

– Мені від тебе треба тільки ти та невеличка валізка твоїх речей. Яська, я знаю де ми зустрінемо новий рік!

– І я знаю. 

– Що? Звідки? Хто тобі сказав? Я ж ніби ще нікому…

– Я знаю, Рита, бо я проведу його зі своїми вдома, – категорично перебила я подругу.

– Тю. Та що то за свято буде. Знову розкажуть тобі що треба заміж і бла бла бла. Я дещо краще вигадала. От тільки послухай...

– Рита! Зупинись. Я тобі відразу, категорично і без усіляких інших варіантів кажу ні. Ні ні і ще раз ні!

***

Тридцяте грудня, вечір, ми з Ритою трясемося у потязі, а я все гадаю як я тут опинилася. От як так в неї виходить вмовляти мене на найбільші дурниці в моєму житті? 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Я не вірю у казки, Лада Астра», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Я не вірю у казки, Лада Астра"