Книги Українською Мовою » 💛 Міське фентезі » Найзаповітніше бажання на Різдво, Делісія Леоні 📚 - Українською

Читати книгу - "Найзаповітніше бажання на Різдво, Делісія Леоні"

201
0
24.12.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Найзаповітніше бажання на Різдво" автора Делісія Леоні. Жанр книги: 💛 Міське фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Найзаповітніше бажання на Різдво, Делісія Леоні» була написана автором - Делісія Леоні, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Міське фентезі".
Поділитися книгою "Найзаповітніше бажання на Різдво, Делісія Леоні" в соціальних мережах: 

"Найзаповітніше бажання на Різдво" 🎄 - найтепліша та найзворушливіша книга від Делісії Леоні, яка розкриває всю красу святкової атмосфери та неймовірну силу бажань. Коли температура падає, а сніг вперше окутає місто в своє обійми, наш герой, мрійливий і вірний серцю, відкриває для себе, що Різдво - це не тільки свято, але і час, коли найзаповітніші бажання можуть здійснитися. З кожним обертом сторінки ви відчуєте себе частиною цього чарівного світу, де навіть найнеймовірніші мрії стають реальністю. Делісія Леоні - талановита майстриня слова, що вміло переплітає емоції та життєві історії. З її пера вирушаємо у подорож світом почуттів та відкриваємо для себе таємниці кохання, дружби і самовідкриття. Її книги - це не просто розвага, а справжнє відкриття для душі.

🌐 Читайте онлайн на readukrainianbooks.com: На нашому сайті ви зможете насолоджуватися книжковою магією безкоштовно і без реєстрації. Відкрийте для себе бестселери та шедеври світової літератури, адже читати - це завжди модно. І ще важливо - читайте українською! 🇺🇦 Це не лише акт культурної підтримки, але й важлива ланка у розвитку національної мови та самоідентифікації. 🌟 Чому важливо читати українською? Українська мова - наше багатство і сила. Кожен прочитаний рядок українською - це крок до збереження нашої ідентичності. Тут, на readukrainianbooks.com, ми віримо, що кожна сторінка, написана українською, - це внесок у розвиток нації.

Нехай "Найзаповітніше бажання на Різдво" розцвітає як яскрава ялинка в серці кожного читача, нагадуючи, що справжні чудеса відбуваються там, де долоні відкриті для мрій. 🌠


Читати ще книги автора Делісії Леоні на нашому сайті:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 3 4
Перейти на сторінку:
Розділ 1. Він

Стук підборів по кам'яних сходах. Скрип воріт, що закрилися за спиною. Він зупинився лише на хвилину, щоб одягнути чорні шкіряні рукавички. Модне пальто, шарф та начищені до блиску зимові туфлі. Звичним поглядом оглянув старий провулок. Карети, коні, перехожі, жовті ліхтарі та сніг…

Він підняв голову і вдивився в темне зимове небо. Сніжинки кружляли й падали йому на обличчя, затримувалися на віях і танули, перетворюючись чи то на воду, чи то на його сльози... Він зморгнув холодну крижинку з вії, викинув з голови похмурі думки й пішов добре знайомим маршрутом.

Напередодні Різдва. Здавалося, всі жителі міста сьогодні вирішили насолодитися зимовою, різдвяною казкою, неспішно гуляючи засніженими вулицями. Дитячий заливистий сміх змішався із ніжними материнськими голосами. Батьки та діти, здавалися, такими щасливими в передчутті різдвяного дива.

Він вдивлявся в обличчя перехожих дівчат. Він боявся пропустити… пройти повз… неї. Один провулок, другий, центральна вулиця й ось він на місці. Старовинний особняк.

Різьбленні двері були відчинені, як і багато років тому… Святкова вечеря та багато незнайомих осіб, і його ніхто не помітив. Він бадьорим кроком піднявся мармуровими сходами на другий поверх і завмер, так і не дійшовши до знайомого кабінету з каміном.

У цьому році господарі будинку вирішили прикрасити коридори та стіну вздовж сход. Декілька чоловіків і жінок обговорювали картини невідомого художника.  Ніхто навіть не уявляв, що через багато років, полотна з під пензля цього невідомого майстра будуть окрасою любої колекції витворів мистецтва, а сам майстер стане одним з найвидатніших людей тієї, давно забутої й померлої епохи.

— Цей портрет дуже гарний, але мені здається, що художник сильно перебільшив красу дівчини, — хмикнувши, промовила одна з жінок. 

Чоловік, який стояв поруч з нею, засміявся.

— Маєте рацію, мадам. Митці бачать світ по-іншому. Цілком імовірно, що дівчина була нічим не примітна. Але це талант – побачити у чомусь звичайному та непоказному щось справді… прекрасне та досконале.

Він дивився на портрет юної дівчини і ніби відчув її присутність поряд. Почув її ніжний, заливистий сміх. Почув своє ім'я, що одного разу злетіло з її губ. Він милувався зніяковілістю, щирістю, невинністю. Вона була для нього всім світом. Він заплющив очі, і йому здалося, що відчуває боязкий дотик до своєї руки. Згадав їх перший танець. Тут. В цьому будинку. Її бальне плаття кольору ніжної вишні, її волосся переплетене атласною стрічкою... Маленька, ніжна, тільки його... Його рідна. Кохана. Єдина. На всі віки.

Він розплющив очі і зустрівся з її сором'язливою усмішкою, боязким поглядом на полотні.

— Ще одне Різдво без тебе. Ще одне Різдво... до тебе, - сказав він їй, сумно посміхнувшись і вклонившись дівчині, що назавжди застигла на полотні, стрімким кроком покинув такий знайомий,  такий чужий будинок.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 3 4
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Найзаповітніше бажання на Різдво, Делісія Леоні», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Найзаповітніше бажання на Різдво, Делісія Леоні"