Книги Українською Мовою » 💛 Фентезі » З різних світів, Вероніка Суховська (Shannon) 📚 - Українською

Читати книгу - "З різних світів, Вероніка Суховська (Shannon)"

335
0
26.12.23
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "З різних світів" автора Вероніка Суховська (Shannon). Жанр книги: 💛 Фентезі. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «З різних світів, Вероніка Суховська (Shannon)» була написана автором - Вероніка Суховська (Shannon), яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💛 Фентезі".
Поділитися книгою "З різних світів, Вероніка Суховська (Shannon)" в соціальних мережах: 

🌌 "З різних світів" - захоплива подорож авторки Вероніки Суховської (Shannon) через виміри, де реальність переплітається з фантазією. Готуйтеся до захоплюючого читання на readukrainianbooks.com! У цьому літературному шедеврі розкривається відмінний світ кожного персонажа. З кожним обертом сторінки читачі виявляють себе в різних реальностях, де долі переплітаються, а пригоди чекають на кожному кроці. Чи вдасться героям зберегти рівновагу між світами, чи ж їхні долі будуть пов'язані невидимими нитками вже назавжди? Вероніка Суховська (Shannon) - талановита письменниця, яка майстерно вплітає читачів у свої історії. З кожним твором вона відкриває нові горизонти та заводить у світ фантазії. 🌐 Читайте онлайн на readukrainianbooks.com: На readukrainianbooks.com вас чекають твори найкращих авторів світу та української літератури. Дозвольте словам оживати українською мовою та відчуйте емоції кожного рядка. 🇺🇦 Важливість читання українською: Читати українською - це дбати про свою мову, це шанувати культурні цінності та підтримувати українську літературу в світі.

"З різних світів" - це запрошення в неймовірні подорожі, які вас здивують та залишать незабутні враження. Читайте та відчуйте, як світи поєднуються в цьому унікальному творі! 🌍📚✨


Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 88
Перейти на сторінку:
Пролог

— Мамо, мамо! Ти розкажеш мені казочку? 

— Ну добре, люба, слухай. Колись давно на цих землях панувала магія. Люди вміли чаклувати за допомогою однієї лише сили думки, достатньо було вірити у свої сили. За допомогою магії робилось все — вона використовувалась в побуті, нею лікували, нею розважали…

— Нею грались діти?

Тепла посмішка зʼявилась на стомленому жіночому обличчі.

— Звісно, діти з нею грались. З них виростали видатні чаклуни. Та були також люди, які не володіли магією. Вони жили далеко звідси, говорять, наче то було в інших світах! Уявляєш? Цілі світи людей, котрі вміли користуватись магією, й інші світи, де панували технології. Те, що одні могли робити за допомогою сили думки й фантазії, інші могли створити руками. Це були неймовірні речі — машини літали над землею, маючи змогу перевозити одразу купу людей, усілякі пристрої, які дозволяли звʼязуватись одне з одним на відстані.

— А що трапилось далі? — спитала маленька дівчинка, щільніше закутавшись у ковдру.

Посмішка жінки стала сумнішою. Вона підітнула ковдру, торкаючись лоба дитини.

— На жаль, ці люди не порозумілися між собою. Одні боялися магії, інші боялися розумного заліза… Дехто розумів, що більше чудо можна створити, обʼєднавши ці дві ланки, але таких було мало. Страх — це найгірше, що може охопити людські душі, люба. Страх породжує ненависть, а ненависть сіє речі набагато гірші. Отже, люди були не готові до сили, яка опинилась в їхніх руках. Магія покинула ці землі, забравши із собою і технології з інших. 

— Чому? 

— Бо за допомогою цих речей люди вчиняли жахливі речі. Пішовши й забравши із собою технології, магія позбавила людей можливості продовжувати робити погані вчинки.

Мати поцілувала дівчинку у лоба та підвелась. У цей момент в дитячу кімнату ввійшов чоловік, що мав таке саме яскраве руде волосся, як і дівчинка у ліжкові.

— Тату! А магія правда більше не існує? — спитала тихенько вона, коли мама пішла з кімнати. Тато стомлено посміхнувся.

Чоловік підійшов до ліжка, опустившись на коліна біля доньки. Широка долоня ніжно торкнулась рудої маківки. 

— Подивись у вікно. Що бачиш?

— Листячко, — тихо мовила дівчинка, намагаючись прикрити ковдрою свої червоні щоки. Вона бачила, як хвилювались батьки, коли бачили їх, і коли торкались її лоба. Так було вже тиждень. Всі ці дні вона не могла піднятись із ліжка — все її тіло горіло й ламало, й рухатись було важко. За цей період часу її відвідала купа людей, та з кожним днем батьки були все сумніші, і вона почувалась винною, не розуміючи їхньої поведінки. 

— Так, люба. То хіба це не магія, що кожного рочку це листячко зʼявляється за твоїм вікном, а потім опадає і знов зʼявляється? Магія — це рівність, сонечко. Є час для листячка, а є час без нього.

— Магія — це рівність, — повторило дівча, закриваючи очі. На ніч їй гіршало, та вона не хотіла лякати батьків.

І вже точно не знала, що те, що коїться з нею — не звичайна хвороба. Саме з цієї причини всі лікарі, до яких діставались її батьки, розводили руками. Тому вони дивились на дівчинку такими важкими поглядами та кожного разу хвилювались сильніше, помічаючи, як палають її щоки й тіло. 

Вона ще не знала, що це магія, яка, здавалось, залишилась лише в казках й легендах, розливається її венами разом із кровʼю. 

Та першими про це дізнаються батьки. Це буде зранку, коли мати побачить на місці дівчинки маленьке вовченя. Вона злякається й закричить, та вовченя прокинеться й скочить з ліжка. Впаде і вдариться, та вовче скиглення швидко перетвориться на дитячі схлипи. 


 

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 88
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «З різних світів, Вероніка Суховська (Shannon)», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "З різних світів, Вероніка Суховська (Shannon)"