Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » У полоні Еміратів, Zhelizna 📚 - Українською

Читати книгу - "У полоні Еміратів, Zhelizna"

243
0
01.01.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "У полоні Еміратів" автора Zhelizna. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
У полоні Еміратів, Zhelizna - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

0
0
00

Zhelizna
Електронна книга українською мовою «У полоні Еміратів, Zhelizna» була написана автором - Zhelizna, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "У полоні Еміратів, Zhelizna" в соціальних мережах: 

📚 "У полоні Еміратів" - захоплива історія, яка прокидає почуття та викликає думки. Автор Zhelizna розкриває перед читачем вражаючий світ пригод та випробувань. Головний герой, молодий і відважний, опиняється у полоні в Еміратах, де йому доведеться пройти складний шлях самопізнання та визначення власного місця в цьому суворому світі. Читачі переживатимуть разом із ним, відчуваючи кожен крок у боротьбі за власну свободу. Zhelizna - талановитий письменник, який завойовує серця своїх читачів непередбачуваними сюжетами та глибокими персонажами. Автор дарує не лише розважальні хвилини, але й примушує задуматися над важливими життєвими питаннями.

🔓 ReadUkrainianBooks.com: На нашому сайті можна безкоштовно та без реєстрації насолоджуватися творчістю Zhelizna та інших українських авторів. Ми горді тим, що даруємо можливість читати найкращі твори світової літератури українською мовою. 📖 🌍 Важливість читання українською мовою: Читати українською - це не тільки задоволення, а й вклад у розвиток нації. Кожне слово, прочитане українською, - це крок до збереження та зміцнення нашої мовної ідентичності. Підтримаймо рідну мову разом! 🇺🇦

💡 Чому це важливо? Читання українською - це спосіб зберегти та розвивати мову. Кожен, хто вибирає книги українських авторів, вносить свій вклад у майбутнє України.

🎉 Запрошуємо вас на ReadUkrainianBooks.com, де слова стають магією, а читання - ключем до найкращих світів! 📚✨

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 82
Перейти на сторінку:
Пролог

- Відпусть мене! Чуєте? Відпустіть, благаю… - горло болить від криків, але мене не покидає надія, що я зможу достукатися до цих клятих виродків. 

- Якщо ти зараз не замовкнеш, то до ранку вже не зможеш говорити - металеві двері сирої бетонної коробки, в якій мене утримують, відчиняються і я бачу на порозі двох чоловіків. 

- Будь ласка, я вас благаю… змилуйтесь наді мною - від відчаю мені хочеться стати на коліна, щоб випросити порятунок. Зараз я готова на все, щоб це жахіття якомога швидше закінчилося. 

На мої благання чоловіки тільки переглядаються і їдко посміхаються один одному. Я не знаю, що в їхніх головах відбувається, але здогадуюся, що нічого хорошого мені не варто очікувати. Кляті варвари вже тиждень утримують мене бозна-де і з кожним днем у мене все менше надії на порятунок. 

- Усе сказала? Якщо так, то ми можемо вирушати - один з покидьків робить крок уперед, а я машинально відступаю до стіни.

- Куди? - серцебиття пришвидшується, а погане передчуття кричить про те, що мене чекає щось жахливе. 

- Надто багато хочеш знати - чоловік зупиняється навпроти мене і тягнеться рукою до мого обличчя. 

Мені так осточортіли їхні дотики, що я не витримую і роблю необдуманий хід. Не знаю звідки у мене взялися сили на нього, але все відбувається дуже швидко. Я згинаю ногу в коліно і з усієї сили вдаряю чоловіка у пах. Останні дні у мені надто багато емоцій: страх, злість, ненависть і бажання вижити. Я вкладаю все це в удар і молю Бога про те, щоб ця наволоч знепритомніла від болю. 

- П-погань… - чужий крик викликає у мене маленьку посмішку. 

Доки один чоловік корчиться від болю, а інший хоче підійти до нього, щоб допомогти, я наважуюся на божевілля. Відчинені двері так і манять мене. Можливо, це мій єдиний шанс, а тому варто скористатися нагодою і зробити ризикований маневр. 

Набравши повні легені повітря я сіпаюся у сторону дверей, щоб зірватися на біг. Та мені цього не дають зробити…

- Маленька тварюка! - різкий біль в голові змушує мої коліна підігнутися - Думала, що найрозумніша? 

Це нестерпне відчуття, коли твоє волосся з усієї сили починають намотувати на кулак. Усі мої спроби вирватися приносять тільки біль, від якого у кутиках очей збираються сльози.

- Я цю суку зараз придушу власними руками - наді мною нависай той тип, якому я зарядила коліном по чоловічій гордості. У його очах палає полум`я злості та ненависті. І я розумію, що все це зараз може вилитися на мене. 

- Не смій її чіпати. Це кляте дівчисько потрібно нам у товарному вигляді - у кімнаті з’являється хтось четвертий і я намагаюся розгледіти хто це. Голос жіночий і до того ж я його чую вперше. 

… потрібна у товарному вигляді…  Що вони хочуть зі мною зробити? Для чого я їм? Що я накоїла в цьому житті, щоб Господь до мене такий несправедливий? 

- Операційна готова, можете її вести до неї. 

- Операційна? -  у голові спливають найгірші думки, які тільки можливо уявити. 

- Замовкни нарешті і поквапся - мене почали підштовхувати до виходу, але з місця я не могла зрушити. Невідомість так сильно лякала, що я готова була залишитися у цій бетонній кімнаті, з якої ще кілька хвилин тому хотіла тікати. 

- Ні. Ні. Ні… Я нікуди не піду - страх заполонив кожну клітинку мого організму. Я відчула, як тіло почало паралізовувати, а розум затуманюватися. 

- Підеш, куди ти дінешся - з двох сторін мене взяли під лікті і насильно почали тягнути у сторону виходу. 

Я пручалася, кричала, намагалася вирватися з чужих рук, але все марно. Навіть та шалена доза адреналіну, що виробляв мій організм, була замалою проти двох кремезних чоловіків. 

***

Сім днів я провела у чортовому підвалі, який в собі містив ліжко, унітаз і конструкцію схожу на душ. Мені здавалося, що гіршого уявити не можна, але я помилялася. Сьогодні я побачила те, що назавжди закарбується у моїй пам`яті. 

Опинившись у кімнаті, яку назвали операційною, мої нутрощі стиснулись в один тугий вузол, а у горлі з'явився присмак шлункового соку. Мені хотілося блювати, але натомість я стримувала себе з останніх сил. Цікаво, звідки вони взялися?

- Чому застигла? Ворушись! - жінка кивнула мені, щоб я пройшла вперед, але я і з місця не зрушила.  Ноги ніби приросли до землі. 

Я не могла і кроку зробити, адже мене лякало те, що я бачила. Перед очима стояло велике гінекологічне крісло і безліч інструментів, які раніше мені не доводилося бачити. Навіщо це все? Хто ці люди? Що зараз буде відбуватися? 

- Що ви зі мною хочете зробити? 

- Щось чула про гіменопластику або, ще як її називають, рефлорацію? - я негативно хитаю головою, бо навіть близько не уявляю, що це - Ми відновимо тобі дівочу пліву. Будеш знову юним і незайманим дівчиськом. 

- Що? - почуте ніяк не бажало вкладатися в голові. У мене волосся стояло дибки від самої думки, що зараз буде відбуватися - Навіщо? 

- Кралю, от скажи, кому потрібен вживаний товар? Тим паче, ти готуєшся на подарунок. Ми не хочемо, щоб твій новий господар був розчарований.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 82
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «У полоні Еміратів, Zhelizna», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "У полоні Еміратів, Zhelizna"