Книги Українською Мовою » 💙 Сучасний любовний роман » Невірний. Я зможу піти, Надія Борзакова 📚 - Українською

Читати книгу - "Невірний. Я зможу піти, Надія Борзакова"

101
0
24.04.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Невірний. Я зможу піти" автора Надія Борзакова. Жанр книги: 💙 Сучасний любовний роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Електронна книга українською мовою «Невірний. Я зможу піти, Надія Борзакова» була написана автором - Надія Борзакова, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Сучасний любовний роман".
Поділитися книгою "Невірний. Я зможу піти, Надія Борзакова" в соціальних мережах: 

"Невірний. Я зможу піти" - це захоплююча історія про справжню силу людини в найскладніших життєвих ситуаціях. Головний герой, злиденний молодий хлопець, стикається з безправ'ям та несправедливістю в суспільстві, але з кожним випробуванням він знаходить в собі силу не лише встояти, але й піти вперед, навіть коли все здається безнадійним.

Авторка книги, Надія Борзакова, - талановита українська письменниця, яка майстерно відтворює складність людських почуттів і долі. Її твори вразливо розкривають найглибші аспекти людської природи та залишають читачів з глибокими думками і враженнями.

Сайт readukrainianbooks.com - це віртуальна бібліотека для тих, хто цінує українську літературу. Тут ви знайдете широкий вибір книг різних жанрів - від пригодницьких романів до важливих соціальних та психологічних творів. Читання українських книг - це не лише захоплюючий дозвілля, але й можливість поглибити свої знання про культуру та мову, а також відчути спільність з українськими авторами та читачами.


Читати ще книги автора Надії Борзакова на нашому сайтів:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 22
Перейти на сторінку:
Глава 1

На дисплеї мого смартфона висвітлилося ім'я Марії Антонівни, сусідки згори. Ми з нею були в дуже хороших стосунках і ця вже дуже літня жінка чимось нагадувала мою покійну бабусю. Вона була самотня і погано ходила після перелому ноги, а тому я їй часто допомагала. То продуктів купити, то тиск поміряти, то ще що… Моєю допомогою жінка ніколи не зловживала, а тому, побачивши, що вона телефонує, я занепокоїлася, чи не сталося в неї чогось. Може, погано стало? Вийшовши з вітальні, щоб відповісти на дзвінок у тиші, я взяла слухавку.

- Здрастуйте, Маріє Антонівно!

- Здрастуй, Діаночко. Ти вибач, що турбую тебе, але просто не можу не сказати. Я у вікно Віктора твого побачила, Діаночко… З якоюсь жінкою. Вони, як крадені, прошмигнули до парадного. Ось, вирішила тобі сказати…

М'який голос сусідки губився за гучним стуком пульсу, що розігнався у вухах. Моє обличчя, шию ніби в окріп засунули. Я завмерла зі смартфоном біля вуха, сліпо дивлячись у простір.

- Ти вибач, Діаночко, може не те кажу...

- Нічого. Дякую, Маріє Антонівно, що зателефонували. До побачення, - машинально, як робот, викарбувала я і поклала слухавку.

Сунула телефон у кишеню штанів тремтячою рукою також машинально.

- Діано, хто дзвонив? - крикнула з вітальні моя свекруха Людмила Михайлівна.

Марія Антонівна людина похилого віку і явно щось переплутала. Вечір. Темно.

У мого Віті виникли проблеми з новою поставкою на митниці і тому він був змушений працювати і в суботу і з цієї причини не зміг разом зі мною та Ведмедиком поїхати до своїх батьків у гості на вихідні з ночівлею, як ми стабільно робили раз на місяць. Обіцяв, якщо розгрібеться, то завтра вранці приїде.

Це не міг бути він. Ще й з жінкою… Нісенітниця якась.

Заспокоївши себе таким чином, я зайшла назад до кімнати. Там мій Ведмедик грався з машинкою під наглядом свекрухи, а свекор щось гортав у телефоні.

- Хто дзвонив?

- Та так, сусідка, - відмахнулася я і сіла на підлогу поряд із синочком.

- Мам, дивися, як вона їде, - сказав Ведмедик, показуючи мені машинку.

- Дивлюся, синку, - відповіла я і скуйовдила пальцями його короткі біляві кучері.

Ведмедик весь у мого Вітю. Блондин, блакитні очі, як літнє небо в гарний день. Я так мріяла народити коханому чоловіку сина, і ця мрія збулася. Причому дуже швидко. Завагітніти вдалося лише через два місяці після нашого весілля. Красивого, як у казці. І кохання у нас із Вітею теж було таке. Казкове. Він увірвався в моє спокійне та виважене життя, як ураган, і забрав мене собі. Зробив пропозицію лише через кілька місяців після нашого знайомства і я, божеволіючи від щастя, погодилася. Його батьки нам квартиру купили у подарунок на весілля. З ними у мене, до речі, склалися просто чудові стосунки. Кращі, ніж були з мамою та вітчимом. Я відчувала, що знайшла люблячу сім'ю, яку так довго хотіла. Усі мої мрії здійснилися…

Голос сусідки луною пролунав у голові. Та ні, не може бути такого. Вітя на роботі, він зайнятий, вирішує питання. Марія Антонівна просто помилилася.

Заспокоївши себе, я включилася в гру з Ведмедиком і в бесіду зі свекрухою. Ну як заспокоївши…. Тривога всередині наростала, було ніяково, хоч я і наказувала собі це почуття ігнорувати. Усіма силами гнала дурні думки, які одна за одною спливали в голові.

Витя мене кохає так само сильно, як я його. Так, звичайно, за майже п'ять років, що ми разом, пристрасть вже не така яскрава і всепоглинаюча, але воно і зрозуміло. Час йде. І феєрверки перетворюються на затишні теплі вогники… І у нас синочок маленький. Майже всю свою увагу я приділяла йому. Адже перші роки життя дитини – найважливіші. І мама має бути весь час поряд. Дбати, любити, обіймати. Вони, дітки, так швидко ростуть.

- Діано, ти якась напружена. Все добре? - спитав свекор через деякий час, піднявши погляд від телефону.

Я подумки посміхнулася. Олег Едуардович — слідчий. І, незважаючи на вік, все ще працює, оскільки дуже крутий. І має тонке чуття на людей. А мені справді якось… Все одно не по собі.

- Так, все гаразд, Олегу Едуардовичу. Піду Віті зателефоную, дізнаюся, як там у нього справи, - поцілувавши сина в щоку, я вийшла і з кімнати.

Вітя ненавидить, коли я йому пишу або тим більше телефоную в робочий час без нагальної потреби, дуже сильно свариться. Та вже вечір. Міг би й сам зателефонувати. Або написати повідомлення в месенджер хоча б. Я ж хвилююсь.

Набрала номер. Гудки. Гудки. Гудки.

Гаразд. Значить, все ще зайнятий. Звільниться та перетелефонує, правильно? Повернулася до вітальні. Людмила Михайлівна саме чай принесла з пиріжками. Вони у неї просто чудові. У мене, хоч як я старалася, ніколи не виходили такі ж смачні та ніжні. Але сьогодні я їх їла і не відчувала смаку.

- Як справи у Віті? - спитала свекруха.

- Не знаю. Він слухавку не взяв, - видавила я. - Напевно, все ще зайнятий.

- Зараз ніде порядку немає, – сказав Олег Едуардович. - Ось у мої часи такого не було…

- Ти ж не в митниці працював, любий.

- А яка різниця? В митниці, не в митниці... Суть одна. Молодь нормально працювати не хоче.

Традиційне бурчання свекра про те, як раніше все було добре навіювало відчуття звичного затишку і трохи відволікало. Якийсь час. Але минула година, а Вітя так і не передзвонив і не написав.

Незабаром настав час укладати спати Ведмедика. Набігавшись за день, хлопчик заснув досить швидко, я лише кілька сторінок казки встигла прочитати. Поцілувавши його в щоку і поправивши ковдру, я вийшла на кухню.

Серце тривожно стукало в грудях. Страшні, нереальні думки крутились у голові, викликаючи нудоту. Цього не може бути! Адже не може, правда?

- Заснув? - з усмішкою спитала свекруха.

Жінка якраз закінчила мити посуд і я, взявши рушник, звично почала його витирати.

- Так.

- Діаночко, у вас точно все добре з Вітею? Ти сумна якась…

Я зітхнула.

- Любове Михайлівно, знаю, це дуже безглуздо, але... Мені сусідка сказала, що бачила як Вітя заходить у парадне з якоюсь жінкою. Вона людина похилого віку, помилилася швидше за все, але все одно... Він слухавку не бере і не передзвонює...

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 22
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Невірний. Я зможу піти, Надія Борзакова», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Невірний. Я зможу піти, Надія Борзакова"