Книги Українською Мовою » 💙 Жіночий роман » Зрада. Ціна пробачення, Ая Кучер 📚 - Українською

Читати книгу - "Зрада. Ціна пробачення, Ая Кучер"

433
0
02.03.24
В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книгу онлайн українською мовою "Зрада. Ціна пробачення" автора Ая Кучер. Жанр книги: 💙 Жіночий роман. Наш веб сайт ReadUkrainianBooks.com дає можливість читати повні версії улюблених книг на Вашому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС. Також маєте можливість завантажити книги на свій гаджет у форматі PDF, EPUB, FB2. Файли електронних книг - це цифрові файли, які призначені для перегляду на спеціальних пристроях, що відомі як читальні пристрої для електронних книг.
Зрада. Ціна пробачення, Ая Кучер - Читати Книгу (читати книги) 📘 Онлайн Українською Мовою 💙💛 Безкоштовно. Скачати книги у форматі PDF, EPUB, FB2 українською

1
0
+11

Ая Кучер
Електронна книга українською мовою «Зрада. Ціна пробачення, Ая Кучер» була написана автором - Ая Кучер, яку Ви можете читати онлайн безкоштовно на телефонах або планшетах. Є можливість скачати книгу у форматі PDF, EPUB (електронне видання), FB2 (FictionBook 2.0) та читати книгу на Вашому гаджеті. Бібліотека сучасних українських письменників "ReadUkrainianBooks.com". Ця книга є найпопулярнішою у жанрі для сучасного читача, та займає перші місця серед усієї колекції творів (книг) у категорії "💙 Жіночий роман".
Поділитися книгою "Зрада. Ціна пробачення, Ая Кучер" в соціальних мережах: 

У захопливій книзі "Зрада. Ціна пробачення" від Аї Кучер розкривається вибухова суміш інтриг, любові та боротьби за виживання. Головний герой опиняється в середині вирішальних подій, де кожен вибір має свої наслідки і ціна пробачення може бути дуже високою.

У цій книзі розповідається історія про відданість і зраду, про вірність і втрати. Герої стикаються з неможливими виборами та непередбачуваними обставинами, що перевертають їхнє життя з ніг на голову. Читачі будуть відчувати напруження кожної сторінки, прагнучи дізнатися, яким буде кінцевий вирок для головних героїв.

Автор

Ая Кучер - талановита українська письменниця, яка має великий досвід у створенні захоплюючих та емоційних романів. Її твори завойовують серця читачів своєю інтригою, яскравими образами та глибоким змістом. Написані з любов'ю та розумінням сучасного світу, книги Аї Кучер завжди залишають слід у серцях тих, хто відкриває для себе її творчість. "Зрада. Ціна пробачення" - ще один яскравий приклад майстерності цієї видатної авторки.


Читати ще книги автора Аї Кучер на нашому сайті:

Шрифт:

-
+

Інтервал:

-
+

Добавити в закладку:

Добавити
1 2 ... 169
Перейти на сторінку:
Розділ 1. Тася

– Люба, я затримаюся на роботі. Нараду ніяк не скасувати. Ти злишся?

Чоловік заздалегідь знає мою відповідь. Я сідаю на край ліжка, стискаю пальцями телефон. Останні місяці Діма зовсім не береже себе. Працює до упаду, останнім йде з офісу.

Наради, зустрічі, відрядження... Я не можу згадати, коли ми востаннє проводили час разом. Цілий день присвячували один одному, а не зустрічалися під час сніданку.

– Тась, ну пробач, - чоловік тягне моє ім'я, я чую лагідну усмішку в його голосі. – Я постараюсь раніше, добре? Буду десь о восьмій. Ви вже повернулись додому?

– Ні. Милий, слухай… А я сьогодні в батьків залишусь, гаразд? Руслан тільки заснув, не хочу його в машині трусити.

– Звичайно. Чорт!

Чоловік лається, а я притискаю телефон до вуха. Вслухаюся у звуки на тлі, важке рване дихання. Діма намагався говорити рівно, але його голос тремтів. Наче він там…

– Дімо, що ти робиш?!

– Я… Чорт, - видихає, а в мене серце падає вниз. – Ліфт зламався, доводиться пішки йти на верхній поверх, - бідкається, сміється і розчаровано стогне. – А ти про що подумала, дурненька?

– Ні про що.

Дурна, справді дурна. Просто останнім часом Діма постійно зайнятий. І ці нічні наради. Я знаю, що він працює! Я сама була присутня, коли обговорювалися постачання з Китаю.

Знаю, але все одно думаю про всякі дурниці.

– Я просто дуже сумую.

– Я теж, Тась. То ти точно вирішила додому не їхати?

– Ні. Подзвониш, коли закінчиш на роботі?

– Домовилися. Люблю тебе, дурненька.

– І я тебе, нахаба.

Не можу стримати щасливої посмішки. Від цього «дурненька» у мене серце тремтить, як у першу зустріч. Ми вже шість років знайомі, майже п'ять одружені. А я все ніяк не можу впоратися зі своєю закоханістю.

Діма підкорив мене з другої зустрічі. У першу я обізвала його нахабою, веліла не чіплятися до мене і всю вечірку провела бігаючи від нього.

– Так!

Сплескую руками, різко підводжуся. Відганяю приємні спогади, інакше нічого не встигну. На годиннику майже сім вечора, а Діма повернеться за годину. Мені потрібно все підготувати для сюрпризу.

Моя свекруха погодилася доглянути Руслана. Я не хотіла залишати сина на всю ніч, вперше розлучатися з ним, але Аліна Михайлівна наполягла. Сказала, що мені треба провести час із чоловіком, трохи розвіятися.

Останній рік все кружляло довкола мого сина. Спочатку вагітність, яка проходила важко, потім немовля, з яким я не вміла поводитися. Ці курси для майбутніх мам не допомогли!

А у Діми нові контракти були, він розривався між роботою та мною, коли я постійно лежала на збереженні. В нас зовсім не залишалося часу для нас двох.

І це час виправляти!

Сьогодні я хочу влаштувати чоловікові романтичний вечір. Завтра субота, нікуди не потрібно поспішати. Ми можемо просто насолоджуватись один одним і нічого нас не відверне.

Я розставляю на кухні довгі свічки, відправляю в духовку улюблену м'ясну запіканку Діми. Я весь час дивлюсь на годинник, боюся не встигнути. Раптом чоловік повернеться раніше?

Ця думка змушує мене прискоритись. Я одягаю нову чорну білизну, яку купила спеціально для сьогоднішнього вечора. Кручусь біля дзеркала, оцінюючи свою фігуру. Я завжди була худою, але після вагітності не встигла позбутися маленького животика.

Мереживо красиво обрамляє моє тіло, але я накидаю зверху тонкий халат. Укладаю волосся, бризкаюся духами, які так любить мій чоловік. Запах ванілі огортає, нагадуючи про найкращі моменти.

– Ой!

Я витираю спітнілі долоні, притискаюся до дверей спальні. У передпокої клацає замок, Діма приїхав на пів години раніше. Зараз чоловік увімкне світло, відчує запах запіканки, побачить свічки.

Уявляю його подив, а сама хвилююсь. У мене шкіра мурашками вкривається від передчуття. Сьогодні буде наша перша близькість із моменту вагітності, у мене пальчики на ногах підгинаються від нетерпіння.

– Ах, так.

Я застигаю, тільки-но зробивши крок у коридор.

Ковтаю гірку слину, прислухаюся до метушні наприкінці квартири.

Мені здалося.

Це не міг бути жіночий стогін!

Я впираюся рукою у стіну, намагаюся втриматись. Так холодно стає, морозно. Тиша тисне, змушуючи тремтіти від очікування. Що відбувається?

– Яка ти гарна, - це мій чоловік сказав.

Тільки не мені.

Я затискаю рота долонею, гіркі сльози збираються в куточках очей. Давлю в собі схлип, розуміючи, що відбувається. Я відмовляюся в це вірити, але думки вибухають усвідомленням.

Він із кимось.

Мій чоловік привіз когось додому.

Ноги несуть мене вперед, хоч я хочу сховатися в спальні. Не чути цих звуків. Не виглядати крадькома в передпокій. У темряві майже нічого не видно, але мені вистачає.

‍​‌‌​​‌‌‌​​‌​‌‌​‌​​​‌​‌‌‌​‌‌​​​‌‌​​‌‌​‌​‌​​​‌​‌‌‍
1 2 ... 169
Перейти на сторінку:

 Увага!

Сайт зберігає кукі вашого браузера. Ви зможете в будь-який момент зробити закладку та продовжити читання книги «Зрада. Ціна пробачення, Ая Кучер», після закриття браузера.

Коментарі та відгуки (0) до книги "Зрада. Ціна пробачення, Ая Кучер"